çocuklarin cross motor şaşkinliği
Reklamlar
-
mersinin emirler köyündeyim,burada insanlar genellikle 125 lik asya ve kuba motora binmekte..cross motorla köye girince cocuklar basima toplandi ve öyle bi itibar gördümki x treme max motorum gözümde bi tenere bi f650 gs mertebesinde yükseldi..canlarim benim nasilda soruyolar abi dağdan zipladinmi,bunlar dağ motoru dimi diye..birkacinida ustune bindirip oynattim ..çok mutlu oldular bisikletlerine cross muamelesi yaparak gittiler
Reklamlar
-
kardes bi vazgeç şu degerlenebilir huyundan yaaa...degerlense nooolcak reklammi alcaz topic e?.
-
Kucukken hic sevmezdim kros tarzi motorlari ama simdi degistim nefret ediyorum...
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
değerlenebilir...
Emlakçı gibisin valla...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Kucukken hic sevmezdim kros tarzi motorlari ama simdi degistim nefret ediyorum...
Ahhhahahaha....iyi değişmişsin hocam...eeeee herkez herşeyi sevecek diye bişey yok
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
değerlenebilir...
inci sözlük veya ekşi sözlük gibi bir yerde meşhur olan bir söz sanırım.kardeşimiz oradan görmüş buraya uygulamaya çalışıyor amaa tutmaz be kardeşim
Hayat bize güzel çok şükür
-
neyse umarim böyle anlari sizde yaşarsiniz...gözlerindeki o mutluluğu görmelisiniz
-
rockrider adlı üyeden alıntı
neyse umarim böyle anlari sizde yaşarsiniz...gözlerindeki o mutluluğu görmelisiniz
Onlar adına teşekkür ederim hocam size.Sizin gibi insanlar olduğu sürece yaşama sevinci artıyor insanın ...
-
hehe ben salcano wolf ile yapmıştım o havayı be bizim salco oldu v-strom. aa nasıl geldin bursadan manisaya hiç gelinir mi motorla falan filan :D
-
motorla çocuk sevindirmeye bayiliyorum..benim sevdam böyle başlamişti umarim onlarinkide böyle başlar ve bilinçli birer motorcu olup ilerde beni hatirlarlar.
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
☀ Özgürlüğün önündeki en büyük engel; hâlinden memnun olan kölelerdir ! _ ♣ Ernesto Che Guevara
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)