Arkadaşlar yeni xmax 250 2014 model çok güzel olmuş. Motor çok hoşuma gitti acaba türkiye satış fiyatı ne olur
http://www.yamaha-motor.eu/eu/produc...t/xmax250.aspx
Arkadaşlar yeni xmax 250 2014 model çok güzel olmuş. Motor çok hoşuma gitti acaba türkiye satış fiyatı ne olur
http://www.yamaha-motor.eu/eu/produc...t/xmax250.aspx
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
14-12 arası bir şey olur tahminimce. Gerçekten çok güzel motor, scooter ile başlayasaydım Xmax alacaktım.
Bende motorumu satıp scooter almayı düşünüyorum biraz rahat yüzü görelim muhtemelen bunu alacağım nisan mayıs gibi sezon açıldığını alırım diye düşünüyorum.
uuuuuuaaaaa
işteee beklediğim haber işte beklediğim model gerçekten harika olmuş.
Gene sinyaller ve çakmaklık yok sanırım.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
paylaşım on numaraaaaa
bu benim içimdeki inazuma aşkını bile yerle bir etti
Motorumu seviyorum ama günlük kullanımda scooter çok daha pratik ve güzel bir seçenek. Böyle konforlu bir scooter ile şehir içinde işimi daha rahat görür gibiyim. Ayrıca X Max gerçekten çok ama çok şık görünüyor.
Evet günlük kullanımda scooterın üstüne yok vitesli motorda sıkışık trafikte debriyaj sıkmaktan belli bir süre sonra kollarım ve ellerimi hissetmez oluyorum ve kollarım patlayacak gibi oluyor. zaten 140 gibi rakamlara hızlıca çıkıyor buda şehir dışında da kullanmana olanak sağlıyor. Ömürlük bir motor gibi duruyor.
Ön cam biraz daha yüksek, bu iyi olmuş.Göstergelerin tamamı dijital. Nefret ederim, hepsi mekanik olsa çok daha iyi olurdu bence.
motor çok güzel olmuş yeni kasası beğendim ama 400 lükteki ledler yok farda o kötü olmuş lastiklerin 15/14 olması iyi olmuş 400 lükte 15/13 güzel bir fiyattan gelirse çok satar her zaman ki gibi
normalde scooter sevmem ama bu motora hasta oldum işallah almak bizede nasip olur
KAFASI GÜZELSE DÜŞLERİN ALAYINA GİDER GÜLÜŞLERİM.....
Scooter'cı olsam alacağım tek scooter XMax serisi olsa gerek.
fiyatları ve türkiye nezaman geleceği hakkında bilgi bulamadım. Nezaman gelir fiyatları nekadar olur acaba?
yahu abiler,
trafikten geri kalmıyacak, gazı açtığın zaman yine en az 150 ye tıkanmadan gelebiecek, güzel bir araç alayım dersen,
günümüzde en az 10,000 TL lazım.
XMAX da bu araçlardan biri.
Bende heves ediyorum. Hele 2014 modele baksanıza bi. KAfa felan nasıl hoş olmuş.
Ama, nereden bulacağım ben bu talebe halimle 10000 tl parayı
banane banene bende istiyorum işte
döviz kurları böyle giderse ilk baharda 20 bin lira civarında alırsınız gençler.
Cuma sabahı xmaxı teslim aldım kendi munubusleriyle 2 tane getirdiler biride bir başka arkadaşa cevre iller şu sıralar istanbula daha cok satıyorlar anladıgim kadarıyla.
şu ana kadar 150 km yaptım ilk izlenimlerimi paylaşıyım PCX ten sonra en buyuk kuskularımdan biri sehpaya almakta zorlanacagımdı cok gereksizmiş cok basit yuksekligi gozumu korkutmuştu boyum 1.76 ondada hiç sıkıntı yok gayet dengeli rodaş can sıkıcı 4000 devir 1000 km bitmez cunku 60 km ortalama surat yapman gerekiyor genelde 5000 devir 70/80 km cıvarında kulandım amartisorler cok sert on cam yuksekliginden dolayı ruzgar direk yuzune geliyor ve vizor kapalı gitmek zorunda kalıyorsun 20km ile giderken bile
fren lere alıişmak lazım abs den dolayımı bilmiyorum ama pcx in frenleri daha fazla guvebn veriyordu agırlık farkıda etken sanırım 4.1 litre 100 km yakıt gosteriyo ekran ama motor cok yeni o duşecektir
asfalta mukemel suruş keyfi verirken kotu yolarda cok gurultulu on cam on torpidolar ve anlamadıgım bir klac yerden ses geliyor ilk gun yol okumada sıkıntı cektim ama son iki gunde yukseklik ayna ların buyuklugu sayesinde pcx ten cok daha hakim bir goruş var
ozelile on cam konusunda kulanan arkadaşlardan oneri bekliyorum umarım pcx ini degiştirmek isteyenlere faydası olur herkeze iyi haftalar
Koymayın bunun fotolarını yaaa... içim gidiyor :(
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
bunun 400 lüğü var.
Scooter fazla yakmasa hertürlü alırdm ama çok yakar ya.
4 litre civarı yakıyor, 400 lük otomatik vites bir motosiklete göre bence normal
X-Max 400 fuelly.com
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
harbi 10 numara motor fuar da sadece ilgimi çeken 2 scooter den biri biri joymax biri de x max kalite akıyor resmen güç konfor sağlamlık daha ne olsun ah birde 10000 11000 civarı olsa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)