Motorumun devamlı başkaları tarafından kurcalanması
Reklamlar
-
Evet belkide sizlerinde başına gelmiştir hala daha geliyordur birinin yanına gitdiğim zaman hemen üzerine oturma gaz koluyla oynama,frenlerine dokunma gibi milletde bi hastalık var heleki tanımadığım adamlar bile bunu yapıyor motorumu biyerlerde güvenli bir şekilde bırakıp gidemiyorum nasıl önlem almalıyım sert bir şekilde tavır göstermem uygun olurmu
Reklamlar
-
bir kağıda "motoruma dokunma" "babanın malımı", vs yazabilirsin
-
Okul çıkışnda her almaya gittiğimde aynaları kapatılmış ve 1. vitese takılmış halde bulurum motorumu Sapığı var heralde istisnasız her gün yapıyor bunu. Birgün derse girmeyip pusuda bekliyecem bakalım kimmiş
-
O da bişeymi yakınlarda açık otoparklı avm var, arada gidiyorum adamlar motorsiklet park alanını milletin oturduğu yerlerin dibine yapmış 2 dk yakışıklı motor bırak geri döndüğünde üzerinde cirit atıyorlar böyle çingenelik olmaz yahu! şimdilik benimkine yavşamıyorlar ama yaza doğru vfr 800 alıcam o zaman gör bendeki feryadı
-
Genellikle custom motorlara yapıştırılan şu şeyleri Türkçe'ye çevirip yapıştırabilirsin.
Bkz.
-
eLated.* adlı üyeden alıntı
bu çok iyiymiş ya benim motoruma 1 metre bile yaklaşılınca bende şalterler atıyor
-
Çirkef bir alarm öneririm
-
Kapalı garajda uyarı yazısı asmıştım ama dalga geçermiş gibi birde kağıtları karalamışlardı
sadece görmediğim zaman değil o kadar absürt tipler varki ben varken motorun üzerine oturuyor
-
Ucuz alarmlı disk kilitleri var bir titreşimde uyarı olarak üç bip yapıyor tekrar titreşim hareket olursa başlıyor ötmeye
-
-
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
Ucuz alarmlı disk kilitleri var bir titreşimde uyarı olarak üç bip yapıyor tekrar titreşim hareket olursa başlıyor ötmeye
Hemen araştırıcam sağolun
-
Birazdaha değişiklik yaptım
-
Motorumun sigortası cebimdeki 45'lik magnumdur gibi bir uyarı yazısı belki yardımcı olabilir. Olmadı 220 V elektrik verin motora dokunan zıplasın.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
-
Alarm kesin çözüm motor gözümün önünde değilse dokununca ötüyor zaten ama gözümün önünde ise baktım biri kurcalıyor puştluğuna uzaktan çalıştırmaya basıyorum.
Geçen gün balkondayım bir aile yanaştı 3-4 yaşlarında bir çocuk ağlıyor motora bineceğim diye neyse babası diyor bizim değil yok deli gibi yırtınıyor aldı kucağına bindirdi motora bende izliyorum gaz veriyor ufaklık bastım çalıştırmaya babası aldı hemen etrafa bakıyor bağırdım uzaktan usta dedim bindir gaza bassın teşekkür etti çocukta mutlu mutlu bindi motora hiç yoktan hayıra girdim.
-
ya viteste olsaydı motorun
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Çirkef bir alarm öneririm
Aynen katiliyorum. ..
Hatta dusuk voltajli bi elektrik bile verebilirsin gidiklasin biraz
-
Sorma hocam bizim milletimiz grenajlı motor görünce dayanamıyor.Hele hayatında 2 tekerle alakası olmayan adamların soruları yok mu
-
blackarca adlı üyeden alıntı
Aynen katiliyorum. ..
Hatta dusuk voltajli bi elektrik bile verebilirsin gidiklasin biraz
harbiden güzel fikir motosikletin aküsünden motora elektrik veririz araya bir anahtar inince açarız dokunanı çarpar sinek ısırığı gibi
-
Ben de yaşıyorum bunu. Alarmlı disk kilidim var bir nebze engelliyor.
-
elcikleri yeni degiştirdigim gun yapismasini bekliyorum,her gelen bi gazi cekip donmayi geciktiriyordu...en sonunda hepsi birden basina toplanmis bi taraflarini ellerken "bi dokunmayinda donsun yapistirici a**** k**im dedim...çil yavrusu gibi dagildilar..çok utandilar, bende büyüklerime aşiri tavrimdan dolayi utandim abilerim kusura bakmayinda donmasini bekliyorum donsun gitcem siz oynadikca gecikiyo dedim kusura bakma kardesim dediler tatli bi sekilde birbirimizin gönlünü alip ayrildik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)