Arkadaşlar Bende Ramzey 125cc QM-125T 10D modeli var buna uygun aksesuar arıyorum neler olabilir ve modifiye neler olabilir ?
Bilen arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim
Arkadaşlar Bende Ramzey 125cc QM-125T 10D modeli var buna uygun aksesuar arıyorum neler olabilir ve modifiye neler olabilir ?
Bilen arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim
sendeki sorun bende de var eyer bulduysan bana mail atarmısın berkays_34@hotmail.com
akropoviç egzos : 400 euro
malossi hava filtresi: 75YTL
rizoma ayna takımı: 120 euro
rizoma arka sinyal : 60 euro
harris elcik: 50 YTL
xenon far: 300 YTL (tahmini fiyat)
şimdilik aklıma gelenler bunlar!
bende katılıorum kendime ama
GULMEKTEN
yaw biz boşuna yazıoruz topik sahibi tarih olmus!
mrb arkadaşlar ya bana lütfen en acilinden yardımcı olun bir çift ayna arıorum ama netde hiç birşey yok bilen arkadaşlar warsa link versin lütfen parça aksesuar siteleri
benim de aksesuar olarak tavsiyem
xenon far = 300
koltuk ısıtma = 400 ( selenin yüzünüde değiştiricen bu arada kaliteli kaplamayla tabiki)
michellin sport ön arka lastik = 250
stage 6 hava filtresi = 60$
arka sinyalleri bir modifiyecide ledli yaptıra bilirsin = 30-40 civarı
değişmişken elcik ısıtmada tak yada güzel görnümlü bir elcik
birde kaliteli üstünde sinyali olan aynalar var güzel görünüyorlar onlardan takarsan
zaten scooter fazlasını kaldırmaz gerisi kroluğa kaçar yok müzik sistemi motorun altına neon ledler falan aman aman uzak dur...
Hemen hemen sizinki kadar olmalı fiyatı. Belki biraz daha pahalıdır.
Scooter'lar için egzostlar 400 değil ama 180€ civarında.
125cc 4T scooterlar için uyumlu olan performans egzostlar.
Ayrıca konu 2006'da da açılmış olsa, bu konudan faydalanmak isteyen arkadaşlar olacaktır diye düşünüyorum. Bende bu amaçlar girdim mesela.
Scooter'lar için hava filtresi - debriyaj takımı - egzost değişimleri yapılabilir. Performansta BARiZ bir fark olmaz ama yinede eskisine nazaran iyileşme olacaktır. Ayrıca jantlara fosforlu şerit, farlara XENON yada Xenon Like(!) ampul uygulanabilir.
Öne şık bir rüzgarlık yaptırılabilir. Vs...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bence scooterda pek egzos olayına girişmemek lazım onu elinizden geldiğinizce orjinal tutun çünkü bir kere ayarı bozuldumu bir daha orjinaline geri döndürmek istesenizde tutmuyor geçmişle tecrübe
siz siz olun hava filtresi gibi basit şeylerde performansa uygununu alın bende de var stage6 nın filtresi ama onun dışında motorun çalışan hiç bir şeyiyle oynamayın haa motorunuz çin işidir bazı kalitesiz motorun parçalarını japon kaliteli parçalarla değiştirin o başka ama motorun ayarları çalışma presibiyle oynamayın istesenizde bir daha pek çok ayarı tutmuyor sonra motorum duman atıyor yağ yakıyor motorum niye ikide bir debriyaj teli kopuyor bu motor niye çok fazla benizn yakıyor diye topikler açmak zorunda kalırsınız
Gülüceyinize Yardımcı Olsanız Sitenin Bi Amacı Olur :@
Yardımcı Olan Arkadaşlar çok Sağolun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)