2 Haftaya Sıfır Motor Alıyorum Fikirleriniz
Reklamlar
-
Eğer istanbuldaysanız en uygun teklifi vericek yer doğu batı hondadır genede arayıp fiyat almakta fayda var...
Reklamlar
-
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Eğer istanbuldaysanız en uygun teklifi vericek yer doğu batı hondadır genede arayıp fiyat almakta fayda var...
hocam istediğim buydu iyi bir yerin önerisiydi arayacağım ama siteleri çok kötü
-
bu fiyat aralığında suzuki inazuma derim başka bişey demem.
-
DKN adlı üyeden alıntı
bu fiyat aralığında suzuki inazuma derim başka bişey demem.
dostum aslında cbr ilk düşüncem ama alım koşullarında kolaylık sağlamazlarsa inazuma
-
0-216-4610606 doğu batı telefon numarası
Direk alım koşullarından bahsetmek gerekirse
Krediyle alacaksınız hepsi koç finansla çalışıyor liste fiyatından verirler 650tl peşin gerisine 24 taksit
Fakat olay şu doğu batı eski liste fiyatından veriyor pazarlık yaparsanız ve ellerinde fazla varsa, hatta krediyle alsanızda eski fiyattan teklif verebilirler arayıp sorun bi ...
Kredi kartıyla alacaksınız biz cbr 250r ve 125r alırken istanbuldaki çoğu honda bayiine gittik telefonla aradık vade farkı en düşük burası koyuyor...
Ve bayiiler arasında gerçekten vade farkı olarak dengesizlikler var anlamış değilim...
Ayrıca doğu batının serviside iyidir bi kar ortaklığım yok adamlarla fakat fiyat olarak kolaylık sağlarlar halden anlarlar sadece biraz fazla yoğun oluyor...
Motorunuzun başındada durabilirsiniz diğer servisler gibi değil...
Çok yakın arkadaşıma cbr 125 aldık ben kendime 250r aldım sonra kuzenime aldık bi tanede daha sonra cbr 250yi kardeşime verip crf 250l aldım
Anlıcan çoğu honda bayiisiyle haşır neşir oldum pişman olmassın...
-
0-216-4610606 doğu batı telefon numarası
Direk alım koşullarından bahsetmek gerekirse
Krediyle alacaksınız hepsi koç finansla çalışıyor liste fiyatından verirler 650tl peşin gerisine 24 taksit
Fakat olay şu doğu batı eski liste fiyatından veriyor pazarlık yaparsanız ve ellerinde fazla varsa, hatta krediyle alsanızda eski fiyattan teklif verebilirler arayıp sorun bi ...
Kredi kartıyla alacaksınız biz cbr 250r ve 125r alırken istanbuldaki çoğu honda bayiine gittik telefonla aradık vade farkı en düşük burası koyuyor...
Ve bayiiler arasında gerçekten vade farkı olarak dengesizlikler var anlamış değilim...
Ayrıca doğu batının serviside iyidir bi kar ortaklığım yok adamlarla fakat fiyat olarak kolaylık sağlarlar halden anlarlar sadece biraz fazla yoğun oluyor...
Motorunuzun başındada durabilirsiniz diğer servisler gibi değil...
Çok yakın arkadaşıma cbr 125 aldık ben kendime 250r aldım sonra kuzenime aldık bi tanede daha sonra cbr 250yi kardeşime verip crf 250l aldım
Anlıcan çoğu honda bayiisiyle haşır neşir oldum pişman olmassın...
Dostum 650tl peşin mi? Ve 24 ay mı? Çok iyi sizce Kaç lira eklerler taksite? İlginiz için teşekkğr ederim şu am 10 750 sanırım 24 ayda çok bişi eklemezlerse bu hafta bile alabilirim
-
-
ben 6 ay önce honda aldım. hiç param yokken gittim kredi kartına 12 taksit aldım. ayda 450 lira ödüyorum peşinatsız taksit yapıyolar fakat noter vs yerlerde para lazım.
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
törkiş teselli dolu bi mesaj
Kasım bitti mi bismillah daha 4 ü
yav oturduğum yerde gülmek ten öldüm , kasım bitti mi muhabbetine
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
yusufgursoy adlı üyeden alıntı
Kafamda taksitle cbr250 var. Ancak hangi bayiden almalıyım taksitte nasıl kolaylık sağlar. Yanında hediyeleri var mı ? Ruhsat şasi no kontrolü dışında vuruğu kırığı dışında nelere dikkat etmeliyim?
Eğer müşteri ilişkilerini sevmezsem inazuma ya da yönelebilirim. Sizin fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir. Haftaya vizelerim başlıyor kısmetse bu hafta halletmek istiyorum eğer sarkarsa vizelerden sonraki hafta olacak...
boş ver alma motor kış geldi, sen martı bekle vizelerinde bitsin bu arada..... sonra 2014 300r kawa alırsın
-
SULH adlı üyeden alıntı
ben 6 ay önce honda aldım. hiç param yokken gittim kredi kartına 12 taksit aldım. ayda 450 lira ödüyorum
peşinatsız taksit yapıyolar fakat noter vs yerlerde para lazım.
Nereden aldınız dostum? Ne kadsr fark koydular üzerine?
-
ScaLa adlı üyeden alıntı
2 ay daha bekleyip ocakta gelecek modelleri görün.
arkadaşa katılıyorum 2 ay da sabır edin 2014 modelleri belki daha gösterişli olabilir...
-
hector15 adlı üyeden alıntı
arkadaşa katılıyorum 2 ay da sabır edin 2014 modelleri belki daha gösterişli olabilir...
Daha önce de yazıldığı gibi ocak ayında gelmiyor yeni modeller.. Anca mart gibi gelir.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
Nereden aldınız dostum? Ne kadsr fark koydular üzerine?
fark koymadılar dostum. neyse peşin satış fiyatı, o fiyattan 12 taksit yaptılar. bereçte ki artı honda bayisinden aldım. tüm bakımlarınıda orada yaptrıyorum.
-
ben mart ayında almıştım motoru 2013 model yazıyodu 2 ay beklemeyi unutun bence
-
Dostum 650tl peşin mi? Ve 24 ay mı? Çok iyi sizce Kaç lira eklerler taksite? İlginiz için teşekkğr ederim şu am 10 750 sanırım 24 ayda çok bişi eklemezlerse bu hafta bile alabilirim
Hocam 480x24 almıştım ben sanırım biraz zam geldi daha sonrasında 480-500 arası birşey ödersiniz koç finans kredisiyle alırsanız...
Kredi kartıyla vade farkı daha az olur faizden...
-
Hocam 480x24 almıştım ben sanırım biraz zam geldi daha sonrasında 480-500 arası birşey ödersiniz koç finans kredisiyle alırsanız...
Kredi kartıyla vade farkı daha az olur faizden...
kredi kartına maalesef 12 taksit yapıyorlardı sanırım.
koç fiat kredi çok uygun fakat taksitler bittikten sonra rehin kaldırma işi sıkıntılı. ayrıca kasko zorunlumu acaba?
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)