Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motosikletle doğa ve insan

REKLAM ALANI

Motosikleti
    x treme max
    arkadaşlar motosikletimle balikli bi dere kenarina kamp kurup bikac gun serdar kiliç gibi takilmayi planliyorum,daha önce deneyen olduysa ne gibi ekipmanlar gerekir..hani unutup keşke alsaydim dedikleriniz nelerdi?..cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    akşam el feneri veya kamp ışıkları var onu untmayın başıma geldi allahım ben ne yaptım dedim

Motosikleti
    x treme max
    kamp ateşi yeterli olmadimi ..tepe lambam halihazirda cantamda..yanima alcaklarim cadir,mat,battaniye,makarna, demlik, kucuk tencere,bicak,olta havali tufek,tuz seker,cay,bulgur,bikac cakmak,tepe lambasi...sanirim yeterli olur

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Her seferde en cok kullandigim alet nacak olmustur.
    Birde saglam ama ince 10-15mt kadar ip.

Bazen yakicak odun olmaz yada olur ama yas olur. Oyle durumlarda halatin ucuna kisa kalin bir tahta baglayip agaclarin alt kuru dallarini cekip kopararak yakicak istiyacini gorebilirsin. Halati bir nevi kement gibi kullanicaksin. Tek gidiceksen agaca tirmanmani onermem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Birde teneke saksi yada cop kovasi hem icinde tavuk vs yapmak icin hemde su kaynatmak icin iyi oluyor.
    Kamp dusu yada katlanir musluklu bidon el yuz yikamak icin guzel oluyo.
    Yaninda marsmellov gotur. Ateste kizartip yersin. Hizli cabuk enerji vede cook lezzetli olur.

Motosikleti
    x treme max
    bunlari hic düşünmemiştim..biçağim kukri tarzi oldugu icin nacak yerine kullanabiliyorum ama ip hic aklima gelmemisti..bide katyanir bidonu nerden bulabilirim acaba?

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ufak nacak al bence sucuk olmazsa olmazlardan sonra havalı tüfek yerine çiftli kırma alsan yanına daha iyi olur gece ne olur ne olmaz

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı rockrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlari hic düşünmemiştim..biçağim kukri tarzi oldugu icin nacak yerine kullanabiliyorum ama ip hic aklima gelmemisti..bide katyanir bidonu nerden bulabilirim acaba?
    Bidonu carrefour bauhaus gibi marketlerde görüyorum. 10 lt su alıyor musluklu ve taşıması çok kolay. Poşet gibi katlayıp taşıyabiliyorsunuz.

Biraz gaz verim sana
    Tavuk pişerken

Buda sabahın köründe marşmelov kızartırken
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    x treme max
    bitirdin beni bitirdin...ooooh sicak sicak ne guzel olmustur o

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    ben dediğin şekilde 5 gün kamp yaptım tabi yemekleri dışarda yedim kamp yaptığım yer şehir merkezine 5 km uzaklıkta denize sıfır kocaman bir çınar ağacının altındaydı.. gece el feneri lazım oluyor mutlaka bulundur çakmak bulundur yiyecek bişeyler bulunsun yanında..

Motosikleti
    x treme max
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufak nacak al bence sucuk olmazsa olmazlardan sonra havalı tüfek yerine çiftli kırma alsan yanına daha iyi olur gece ne olur ne olmaz
    Malesef kirma tüfeğim yok..

Motosikleti
    x treme max
    mersindeki arkadaşlar tavsiye edebileceginiz bir mevkii varmi acaba?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)