motosikletle doğa ve insan
Reklamlar
-
arkadaşlar motosikletimle balikli bi dere kenarina kamp kurup bikac gun serdar kiliç gibi takilmayi planliyorum,daha önce deneyen olduysa ne gibi ekipmanlar gerekir..hani unutup keşke alsaydim dedikleriniz nelerdi?..cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
Reklamlar
-
akşam el feneri veya kamp ışıkları var onu untmayın başıma geldi allahım ben ne yaptım dedim
-
kamp ateşi yeterli olmadimi ..tepe lambam halihazirda cantamda..yanima alcaklarim cadir,mat,battaniye,makarna, demlik, kucuk tencere,bicak,olta havali tufek,tuz seker,cay,bulgur,bikac cakmak,tepe lambasi...sanirim yeterli olur
-
Her seferde en cok kullandigim alet nacak olmustur.
Birde saglam ama ince 10-15mt kadar ip.
Bazen yakicak odun olmaz yada olur ama yas olur. Oyle durumlarda halatin ucuna kisa kalin bir tahta baglayip agaclarin alt kuru dallarini cekip kopararak yakicak istiyacini gorebilirsin. Halati bir nevi kement gibi kullanicaksin. Tek gidiceksen agaca tirmanmani onermem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Birde teneke saksi yada cop kovasi hem icinde tavuk vs yapmak icin hemde su kaynatmak icin iyi oluyor.
Kamp dusu yada katlanir musluklu bidon el yuz yikamak icin guzel oluyo.
Yaninda marsmellov gotur. Ateste kizartip yersin. Hizli cabuk enerji vede cook lezzetli olur.
-
bunlari hic düşünmemiştim..biçağim kukri tarzi oldugu icin nacak yerine kullanabiliyorum ama ip hic aklima gelmemisti..bide katyanir bidonu nerden bulabilirim acaba?
-
ufak nacak al bence sucuk olmazsa olmazlardan sonra havalı tüfek yerine çiftli kırma alsan yanına daha iyi olur gece ne olur ne olmaz
-
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
bitirdin beni bitirdin...ooooh sicak sicak ne guzel olmustur o
-
ben dediğin şekilde 5 gün kamp yaptım tabi yemekleri dışarda yedim kamp yaptığım yer şehir merkezine 5 km uzaklıkta denize sıfır kocaman bir çınar ağacının altındaydı.. gece el feneri lazım oluyor mutlaka bulundur çakmak bulundur yiyecek bişeyler bulunsun yanında..
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
ufak nacak al bence sucuk olmazsa olmazlardan sonra havalı tüfek yerine çiftli kırma alsan yanına daha iyi olur gece ne olur ne olmaz
Malesef kirma tüfeğim yok..
-
mersindeki arkadaşlar tavsiye edebileceginiz bir mevkii varmi acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)