Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba xcg 150 kullananlar bu konuda toplanalım....

REKLAM ALANI
    Ahmet_Tascı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Kuba xcg 150 kullananlar bu konuda toplanalım....

Bir kaç soru sorucam da kuba xcg 150 kullanan arkadaşlar yorum atsın..
    Tutkudur Motosiklet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sor bakalım !.

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sor bakalım !.
    Eyvallah

Şuan motor 2 bin km de.

kemer tünelin de 2 kişi bu motorla 145 bastık ve daha da bassak gidecek ti.bunu forum da paylaştım ve bu motor o kadar hız yapmaz diyorlar ?.servisine sordum 170 e kadar gider geriisi gitmez motoru eline alırsın diyor.hız endeksli bu motorlar dedi.sonra far sorunum vardı ampül eriyip duruyordu bu sendede olduumu ilk aldığın da ? bu motoru daha sport göstermek için neler yapabiliriz ? ve motorda giderken deponun bulunduğu yerde zır zır titreme sesi geliyor.vidaları sıktım ama yine var.bu nasıl halledilebilir ?
    Tutkudur Motosiklet

Benim ki kuba CG 150 sport , açık söyliyeyim 180 -200 kuruş benzin yakmayla , orjinal haliyle bu motorlar düz yolda dediğin süratleri yapmaz , ben şöyle izah edeyim , sökülü halde , km saatinin ibresi en sona dayandıktan sonra biraz zorlarsanız dönmeye başlar , şayet böyle bir işlem yapıldıysa motor 100 le giderken , 150 ile gidiyor gözükür saatte ! bu sizi aldatmasın !.
    ben ampul patlatma sorunu yaşamadım , farları çok iyi yanıyor .
    Bu tip Çin malı motorların muhtelif yerlerinden sesler gelebiliyor kafana takma derim bozulasıya kadar bin .

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Benim ki kuba CG 150 sport , açık söyliyeyim 180 -200 kuruş benzin yakmayla , orjinal haliyle bu motorlar düz yolda dediğin süratleri yapmaz , ben şöyle izah edeyim km saatinin ibresi en sona dayandıktan sonra biraz zorlarsanız dönmeye başlar , şayet böyle bir işlem yapıldıysa motor 100 le giderken , 150 ile gidiyor gözükür saatte ! bu sizi aldatmasın !.
    ben ampul patlatma sorunu yaşamadım , farları çok iyi yanıyor .
    Bu tip Çin malı motorların muhtelif yerlerinden sesler gelebiliyor kafana takma derim bozulasıya kadar bin .
    Yok hayır.100 le giderken 150 gözükmüyor.araba ile ölçtüm bir kere.trafikte yan daki arabanın dijital di gösterge.tam arkasında gidiyorum adam 112 de gidiyor ben göstergeye baktım aynı hızdayız.hız aynı.kemerden gelirken hız ölçerin altından 132 km hızla geçtim arkadan gelen arkadaşta 132 km yazdı kanka demişti.Yani göstergede hangi hızdaysam o.130 sa 130.
    Tutkudur Motosiklet

ilginç bizimkiler yapmıyor o süratleri .

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    ilginç bizimkiler yapmıyor o süratleri .
    Orasını bilemem ama.bura daki inanmayan arkadaşlara da kanıtlayabilsem keşke.112 km hıza kadar araba ile aynı olduğunu gördüm.kemer de de tabelanın altından geçtikten sonra ibrede ki hızım 132 idi arkadaşta 132 i yazdı dedi.ne ise ibre de o hız olduğu kanaatimdeyim.
    Tutkudur Motosiklet

Fabrikası , Aaa ! bu motor çok hızlı gidiyor imajını yaysın diye belki , 5-10 adet tadilatlı motor sürmüstür piyasaya , başka da bir şey gelmiyor aklıma , olurmu olur !.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Niye çevre yolu değilde Kemer tüneli ?

Pek ala bu süratlerde kullanırken yakıt ne durumda kaç krş yakıyor km de ?

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye çevre yolu değilde Kemer tüneli ?
    Antalya çevreyolunda trafik oluyor o yüzden.bu hızlara çıkmak orda akıl işi değil.kemere gece gidiyorum yollar boş oluyor o yüzden kemer tüneli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Pek ala bu süratlerde kullanırken yakıt ne durumda kaç krş yakıyor km de ?
    Onu bilmiyorum kemere 100 km hızı geçmezsem 10 15 lira arasıbasarasam 20 lira ile gidip geliyorum.
    Tutkudur Motosiklet

Alıntı Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Onu bilmiyorum kemere 100 km hızı geçmezsem 10 15 lira arasıbasarasam 20 lira ile gidip geliyorum.
    Kaç km gidiyorsun tahmini ?
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Kaç km gidiyorsun tahmini ?
    Km sıfırlayıp çıktık yola.evden kemer ve orada gezme ile tamamen 211 km yool yapıp eve dönmüştük.giderken 20 tl benzin aldım içindede 10 tl lik benzin rahat vardı.30 tl ye 211 km yol yaptım.depo 40 tl ye fulleniyor ve çok rahat 420 km kadar gidiyor.tabi 110 km hızların üzerine çıkmassan..
    Benli bunu beğendi.
    Tutkudur Motosiklet

Motosikleti
    Var
    Tahmin ettiğim gibi virajlı bayır aşşağılı yollar
    Benli bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Tahmin ettiğim gibi virajlı bayır aşşağılı yollar
    Adnan menderes tüneli var orada basıyorum hep orası uzun.ve o tünele giderken yokuş var biraz o eğimden çıkıyorsun.oraya gelirken yokuş baya bi geriden başlıyor.başladığı yerden hızlanıyorum motorun üstüne yatıp tünele girene kadar yarım gaz tünele girdikten sonra tam gaz basıyorum.tünel dümdüz bayır aşağı diye birşey yok.hiçmi gitmedin kemere
    Tutkudur Motosiklet

Motosikleti
    Var
    Basacak olan düz yolu bulur basar bu gün 130 yaparsın yarın 110 nu gecemessin

O hızları yapman icin bir sürü neden gösterilebilir ibrenin yalancısı oldugumuz icin ne desek boş

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    küresel hız ölçer deneyin ibrelere güvenme

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

ayrıca konuya buradan devam edelim
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Basacak olan düz yolu bulur basar bu gün 130 yaparsın yarın 110 nu gecemessin

O hızları yapman icin bir sürü neden gösterilebilir ibrenin yalancısı oldugumuz icin ne desek boş
    Normal düz yolda bu motor 120 i geçmiyor kardeşim açık ve net.ara sıra 125 oluyor.yalan yok 120 125 de takılı kalıyor sanki yukarı çıkmıyor.bastığım tünele girerken çokta olmasa da yokuştan çıkıyorsun tünele girerken 110 gibi bir hızda giriyorum tünel baya uzun çıkıncaya kadar 135 görüyorum net.tünel çıkışı viraj var çıkmadan tünelden gazı kesiyorum ama o tünel uzun olsa ibre 180 inan 165 e kadar gelir..tüne uzun olduğu için rüzgar yok yani senin hız yapmanı engelleyebilecek hiçbirşey yok..şehir içi içinse bu çok iyi bir hız yeterli.şunu da ekliyeyim yazın havalar mağlum antalya da yaprak kımıldamaz.o zaman şehir için de de tünelde yapılan hıza çok rahat çıkıyor..şuan rüzgara karşı bile 125 görüyor.
    Tutkudur Motosiklet

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Alıntı Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal düz yolda bu motor 120 i geçmiyor kardeşim açık ve net.ara sıra 125 oluyor.yalan yok 120 125 de takılı kalıyor sanki yukarı çıkmıyor.bastığım tünele girerken çokta olmasa da yokuştan çıkıyorsun tünele girerken 110 gibi bir hızda giriyorum tünel baya uzun çıkıncaya kadar 135 görüyorum net.tünel çıkışı viraj var çıkmadan tünelden gazı kesiyorum ama o tünel uzun olsa ibre 180 inan 165 e kadar gelir..tüne uzun olduğu için rüzgar yok yani senin hız yapmanı engelleyebilecek hiçbirşey yok..şehir içi içinse bu çok iyi bir hız yeterli.şunu da ekliyeyim yazın havalar mağlum antalya da yaprak kımıldamaz.o zaman şehir için de de tünelde yapılan hıza çok rahat çıkıyor..şuan rüzgara karşı bile 125 görüyor.
    Ya bi bırak 250'lik racing motorlar 170 zor görüyor sen dandik 150lik çin malı 165-170 yapar diyosun hey Allahım. Ne içiyonuz merak ediyorum. Senin motorun yapacağı en fazla 130 daha da gitmez. Ayrıca o ibre fazla gösteriyordur.
    Chucky35 bunu beğendi.
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)