100 km yolu tır arkasında bitirmek :D
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
onun ybr ile ist dan ankaraya geldik... aynen dediğin gibi yapıştı kamyonun arkasına...
ilk başlarda korkmustum ama daha sonra 3 günlük uykusuzluğun verdiği yorgunluk ile bıraktım kendimi sırtına...
8 saat mi sürmüştü......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Kim bu sedat arkadaş yaw :D gelsin tanışalım çılgın sedat mı nedir
-
Aslında büyük araçların peşine takılmak otomobille de iyi oluyor. Gece uzun yol sürüşünde yolcu otobüsünün peşine takıldığınızda etrafı gündüze çeviren farları ve uygun hızlarıyla harika bir kılavuz olduklarını görürsünüz.
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
o kadar sürmemişti...
şeker bayramı arefesi idi... ist çıkışında 20 km ye yakın araba kuyrugu vardı... ona rağmen çok iyi gelmiştik...
yoruldukça yer değiştirdik... motor hiç durmadı
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
onun ybr ile ist dan ankaraya geldik... aynen dediğin gibi yapıştı kamyonun arkasına...
ilk başlarda korkmustum ama daha sonra 3 günlük uykusuzluğun verdiği yorgunluk ile bıraktım kendimi sırtına...
Ogün tıra yapişmasaydık o yol bitmez şu an hala yolda olurduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Osırıs adlı üyeden alıntı
Kim bu sedat arkadaş yaw :D gelsin tanışalım çılgın sedat mı nedir
Arkadaşlar benden bahsediyor da ben bu yaptığım şeyle hiç bi zaman övünmedim..Motorun hem hızını koruması ve soğuktan etkilenmemek için bende çok yaptım..genelde otoyolda yaparım..Kesinlikle yapmayacağım yerlerde vardır..Gebze-kocaeli arası kalabalık olduğundan birde şehir içinde tehlikeli..
Onun dışında yine takılırsan yabancı plakalı tırların arkasına gir onlar bizim türklere göre daha bi kurallara uyuyorlar..Ben artık emekli oldum yapmıyorum.. Zaten 250 cc aldım motor 100-100 çok rahat gidiyor benim istediğimde buydu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
o kadar sürmemişti...
şeker bayramı arefesi idi... ist çıkışında 20 km ye yakın araba kuyrugu vardı... ona rağmen çok iyi gelmiştik...
yoruldukça yer değiştirdik... motor hiç durmadı
8 saat sürdü hacı ben baktım tam 12 litreyle ankaraya gittik..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bak ben doğru hatırlıyormuşum topram...
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Ogün tıra yapişmasaydık o yol bitmez şu an hala yolda olurduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Arkadaşlar benden bahsediyor da ben bu yaptığım şeyle hiç bi zaman övünmedim..Motorun hem hızını koruması ve soğuktan etkilenmemek için bende çok yaptım..genelde otoyolda yaparım..Kesinlikle yapmayacağım yerlerde vardır..Gebze-kocaeli arası kalabalık olduğundan birde şehir içinde tehlikeli..
Onun dışında yine takılırsan yabancı plakalı tırların arkasına gir onlar bizim türklere göre daha bi kurallara uyuyorlar..Ben artık emekli oldum yapmıyorum.. Zaten 250 cc aldım motor 100-100 çok rahat gidiyor benim istediğimde buydu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
8 saat sürdü hacı ben baktım tam 12 litreyle ankaraya gittik..
Kardeş sende çok macera var gibi Kısmet olursa gezi düzenleyelim tanışıp kaynaşalım, motorcuyu motorcudan başkası anlamaz dinlemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
bak ben doğru hatırlıyormuşum topram...
Ben kurtköydeyim kardeş sen pendiğin neresindensin?
-
kavakpınarda ama güllübağlar ile sehli arasında kalıyor... sedat da tuzla da ama içmelere yakın...
-
çok güzel.. etkinlik falan olursa pm isterim
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
çok güzel.. etkinlik falan olursa pm isterim
tabikide..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
-
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Ayıktıda uykusuzdu sweta yı düşündü 450 km boyunca
450 km boyunda 450 euro ........sweta denince akla 300 euro dan başlayan rakamlar geliyor..
-
Aman dikkat.tırlara fazla yaklaşma arkadaşım
-
Ben tırın arkasında gidince rüzgar tokatlıyo resmen kafam oynamaya motor sağa sola kaçmaya başlıyo siz nasıl gidiyosunuz anlamıyorum
-
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Ben tırın arkasında gidince rüzgar tokatlıyo resmen kafam oynamaya motor sağa sola kaçmaya başlıyo siz nasıl gidiyosunuz anlamıyorum
mümkün değil. sen kaç metre geriden kaç km hızla gidiyorsun? Biz 2 3 metre geriden 100 120 km hızdan bahsediyoruz
-
hacı o hafta 2 tane eve getirdim (zabaca uyku yok)
sonrasında da izne gideceğim için heycandan uyuyamadım... ank ya gidince yerimi yadırgadım...ertesi günüde otobusle ist a gittim... otobuste uyuyamadım... bunların sayesınde sedatın sırtında ve bir arada diresksiyonun da uyudum
benden çok sen düşünüyordun kızcağızı
türkiyede öyledir herhalde...
burda 350 tl...
sedat ın yaşı geçiyor...........
-
sedat ın yaşı geçiyor...........
Fırat benden 5 yaş büyük la o varken sırada benim yaşıma ne hacet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)