Kendimi en huzursuz hissettiğim yerdir bir otobüs veya kamyonun arkası. Önümdeki aracın önünü göremediğimde aşırı huzursuz oluyorum. Ya solluyorum ya da yol veriyorum.
Yaptığınız iş çok tehlikeli. Üzücü bir durumda keşke üşüseydim dememeniz temennisi ile.
Kazasız belasız.
Şu videoda kinin aynısı yani
http://www.youtube.com/watch?v=SQAWX1ofNjk
hasta olmamak için canını tehliye atmak iyi bir davranış olmasa gerek
Çok sevdiğm bir motorcu abim Özer Öztürk tanıyan olabilir geçen anlatmıştı Tekirdağ-MUratlı arasında eskiden motorla gelirken virajlarda soğuk yiyorlarmış.Daha sonra bir kamyon görüp sol tarafından sıcak sıcak muratlıya kadar gelmişler üzerlerini bir çıkartırken beya polar olmuş simsiyah egzoz dumanından bu motorculuk ve motorlardayken yaşanan komik olaylar herkezin başına gelebilir demekki benimde 1-2 komik anım var ama konu dışı herkeze iyi günler....
arkadaşlar merhaba bende ne kadar honda 600rr ile başlamak istesemde 600rr ile ilgili yazıları okuyup sorun yaşamamak ve daha uzun yıllar zevkle motor kullanmak için sizleri dinleyip 1 yıl önce Mondial 150mr vulture ile başladım 150cc lik bir motora bile bindiğimde öğrenmem uzun sürmüştü iyiki sizleri dinleyip 600rr almamışım alsaymışım 1.veya 2.gazlamada bir yere girermişim :D 150 cc bile ilk bindiğimde çok hızlı ve korkutucu gelmişti şu an hiç bir sorun kalmadı vede artık çok yavaş gelio motor 5000 Km tecrübe edindim sizce Honda 600rr geçebilirmiyim kullanabilirmiyim sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba bende ne kadar honda 600rr ile başlamak istesemde 600rr ile ilgili yazıları okuyup sorun yaşamamak ve daha uzun yıllar zevkle motor kullanmak için sizleri dinleyip 1 yıl önce Mondial 150mr vulture ile başladım 150cc lik bir motora bile bindiğimde öğrenmem uzun sürmüştü iyiki sizleri dinleyip 600rr almamışım alsaymışım 1.veya 2.gazlamada bir yere girermişim :D 150 cc bile ilk bindiğimde çok hızlı ve korkutucu gelmişti şu an hiç bir sorun kalmadı vede artık çok yavaş gelio motor 5000 Km tecrübe edindim sizce Honda 600rr geçebilirmiyim kullanabilirmiyim sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)