Yeni ehliyet yasası çıkarsa 50cc ye kadar olan galiba 2 sene fazladan ehliyetsiz olucaz
yani 50cc ehliyeti bi işimize yaramıcak :D:D
Yeni ehliyet yasası çıkarsa 50cc ye kadar olan galiba 2 sene fazladan ehliyetsiz olucaz
yani 50cc ehliyeti bi işimize yaramıcak :D:D
Benim şuan yaşım 20.bende senin dönemden geçtim.ehliyetim yok dayımın motor var.bana vermişti ehliyeti alınca sürersin diye.tabi kabul etmedim.kazanıp almadığım şeyi rahat ve keyifli süremem.
neyse sonradan diyorum acaba caddeye çıkmasam sadece arasokaklar da sürsem polis çıkarmı çıkmaz mı.derken derken sürmeye başladım ama nasıl korkuyorum ha şimdi çıkaacak oradan çıkacak.rahat süremediğim için zevkte alamıyorum verdim geri dayıma.bu arada 12 yaşından beri motor sürüyorum.8 senelik ve son 4 senedir de aktif sürücüyüm.allahıma şükürler olsun kaza yaşamadım bu zaman kadar.yaşamadım ve allahta kimseye yaşattırmasın.
demem o ki ehliyetini al paşa gibi bin.ben aldım ehliyetimi girdim işe çalıştım biriktirdim ilk 125 cc mondial mg classic aldım bindim bir süre zevk almadım ondan onu sattım kuba xcg 150 aldım.150 cc.bu motordan şikayetim yok bana çok rahat yetiyor.
Tekeriniz düz bassın
Tutkudur Motosiklet
İki sefer cevirmeye girdim 1407 tl + 1407 tl ceza ödemekten kurtulmustum
Ehliyetin olacak aga ehliyet insana güven verir
Polislerden kacmak yok suclu gibi dolasmak yok
Polislerin yanında rahat hareket ediyorum
BeNde cok hevesliyim yasim 16 eylul 2014 de kadar alamiyorum ehliyetimi.. bende dusundum ehliyetsiz kullaniyim herkes kullaniyor diye bisi olmaz dedim tam ekipmanlarimla filen sonra dedim ki kendi kendime birine carpsam ehliyetim yok hersey bende patlar savunucagim yerim kalmaz.. sonra dedim aman ne kadar kalmis sunun surasinda bekle dedim bekliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)