Adam kedi gibi olsun . Sırtı yere gelmesın . tekeri düz bassın inşallah
Adam kedi gibi olsun . Sırtı yere gelmesın . tekeri düz bassın inşallah
2. video daki adam eksozuyla milleti korkutan herif değil mi
Benim videom yok ama bende geçen arabası kırmızı ışıkta durup çalışmayan bir bayanın arabasını kenara itmesine "tek başıma" yardım ettim. Ve ben bayanın yanından çok kolay geçip gidecekken onu yapıyordum arabalar ise sadece yol neden kapalı diye korna çalıyordu. Barkın abinin dediği gibi onlar hayata bir pencereden bakıyor. Biz ise içinde yaşıyoruz
Bu sabah Ege Üniversitesi Hastanesi acil girişinde bir taksi dörtlüleri yakmış, korna çalıyor. Arkasında oturan bayan da çocuğunu kucağına almış belli ki çocukta bir sorun var. Hastane acil kapısı trafik ana baba günü, kavşak var ve bu taksiye bir Allah'ın kulu da yol vermiyor. Hemen aralardan geçip kavşağın önünü kestim ve elimle dur işareti yaptım polis gibi. Taksi geçene kadar kavşağa girişi engelledim. Korna çalıyorlar bir de utanmazlar devam et diye. Taksi geçince peşinden gittim. Sonra yanından geçerken (yine trafik vardı ön tarafta tabii) teşekkür etti ve insanlık ölmüş kardeşim dedi.
Ülkemizde insanlar bu kadar acımasız olmuş. Ambulansı bile tınlamayanlar var. Böyle bir ortamda yaşıyoruz işte..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)