Sağa dönerkenki korkum...
Reklamlar
-
Herkese hayırlı akşamlar. Sağ tarafa dönerken zorlanıyorum nedense. Boş bir arazide motor çalışırken sol tarafa gidon tamamen kırık şekilde dönebiliyorum, ama gel gelelim sağa dönmeye gelince gidonu tam olarak kırsam da korkum engel oluyor kolum gidonu hemen düzeltiyor. Sağa dönerken düşecekmişim gibi bir his yaşıyorum. Bu olay neden kaynaklanıyor acaba ? Zevkine maç yaparken kaleye geçiyorum bazen. Sol tarafa panter gibi zıplarken sağ tarafa zıplayışım o düzeyde olmuyor. Bu olayla bağlantısı var mı acaba ?
Sağlağım bu arada. Herkeste bu tür sorun var mıdır ki ? Eğer yoksa neler yapmam lazım, neyle alakalı bu problem ? :(
Reklamlar
-
Bende aynı sorun ile karşılaşıyorum. Sola dönerken ayak yere değecek kadar motoru yatırabiliyorum, sağa dönerken motoru yatıramıyorum.
-
başına sağ tarafa dönerken falan bişemi geldi
herşey kafada bitiyor
geçen barkın abinin videosunu izledim dediği gibi
viraja girerken hayır hayır hayır diyerek gir birde evet evet evet diyerek gir aynen öyle...
-
canerol adlı üyeden alıntı
başına sağ tarafa dönerken falan bişemi geldi
herşey kafada bitiyor
geçen barkın abinin videosunu izledim dediği gibi
viraja girerken hayır hayır hayır diyerek gir birde evet evet evet diyerek gir aynen öyle...
birde Lan Lan Lan Lan... , hatta hahahahahahahahaaaaaaa , yada oooovvvvşiiiiiiiiiiit diyede girebilin. birazcık fren yapcak bişi yok.
Bağlasan durmaz , göndersen gitmez , laftan anlamaz , sözünü dinlemez,başına buyruk.... dayan işte ilerde alışırsın kmlerin birazdaha hatta çok artsın , 30000-50000 km olsun bakalım...
-
Ben de sağa dönerken sola göre zorlanıyorum bir de tuhaf bir huyum var efekt veriyorum
-
yada motorunmu yeni düşürürüm diye korkuyorsun
amaninmb adlı üyeden alıntı
birde Lan Lan Lan Lan... , hatta hahahahahahahahaaaaaaa , yada oooovvvvşiiiiiiiiiiit diyede girebilin. birazcık fren yapcak bişi yok.
Bağlasan durmaz , göndersen gitmez , laftan anlamaz , sözünü dinlemez,başına buyruk.... dayan işte ilerde alışırsın kmlerin birazdaha hatta çok artsın , 30000-50000 km olsun bakalım...
en son 2 sene önce oooovvvvşiiiiiiit dediğimde yoldan çıktım
-
Ben eğer viraja hızlı girersem aniden dine yöneliyorum
-
itiraf ediyorum o his bendede var. özellikle son zamanlarda çoğaldı. sağa virajlarda tırsıyorum kontra yapamıyorum.. ihtiyarlamışım
-
-
Aynı sorun bende de var zamanla geçer heralde
-
bu olay sağcı solcu muhabbetinden ak partiye patlar gibime geliyor.
-
-
Bende ilk başlarda sola dönmiyordum düşecek hissi oluyordu. Biraz azaldı. Ama hızlı sol virajlarda hala ürperiyorum.. Ama geçecek gibi hissediyorum toplam 2000km sürüşüm var . 10.000 e hiç bişeyimiz kalmaz geçer . Sürmeye devam arkadaşlar
-
astorojna adlı üyeden alıntı
bu olay sağcı solcu muhabbetinden ak partiye patlar gibime geliyor.
bunlar hep gidon lobisinin işleri
kimse bize sağa sola dönmeyi öğretemez
-
bunun km ile alakası yok bende eskiden yoktu böyle bi his yeni yeni olmaya başladı. 15senedir kullanıyorum 250bini devirdim km ile alakası yok. bu bi hastalık olabilir. doktora görünmemizde fayda var. orta kulak denge vs vs. bunun tıbbi bi tarafı olduğuna inanıyorum. acemilikle falan kesinlikle alakası yok. enazından benimkinin.
-
sağ tarafta gaz olmasından kaynaklanıyor bence. Ben de slalom yaparken sol çok rahat oluyor sağ ise ona göre sönük kalıyor
-
kemboo adlı üyeden alıntı
sağ tarafta gaz olmasından kaynaklanıyor bence. Ben de slalom yaparken sol çok rahat oluyor sağ ise ona göre sönük kalıyor
Aynen sola dönerkenki performans olmuyor. Ki bence gazdan kaynaklanan bir sorun değil. Gazı bıraksam da aynı sorun oluyor :(
çelikatlı adlı üyeden alıntı
bunun km ile alakası yok bende eskiden yoktu böyle bi his yeni yeni olmaya başladı. 15senedir kullanıyorum 250bini devirdim km ile alakası yok. bu bi hastalık olabilir. doktora görünmemizde fayda var. orta kulak denge vs vs. bunun tıbbi bi tarafı olduğuna inanıyorum. acemilikle falan kesinlikle alakası yok. enazından benimkinin.
Amanın :( benim fazla tecrübem yok açıkcası. Ama küçükken kaleci olurken bile sağa yatmada zorluk yaşıyordum. Bu sorunu yaşayan çok motorcu olduğunu tahmin ediyorum. Eğer km'ler arttıkça bu sorun düzelmeyecekse kesinlikle doktora gitmek gerekiyor. Sola dönüşler zevk verirken sağa dönüşleri utana sıkıla yapıyorum. Dediğim gibi sürdükçe geçer, umarım...
-
Bendede oluyor. Bence sağ tarafta gaz olduğundan olabilir
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben eğer viraja hızlı girersem aniden dine yöneliyorum
çok iyiydi ...
-
Peki bu sorunu hiç yaşamayan var mı ? Yani, ben sağ sol her türlü dönerim diyen bir abimiz, kardeşimiz ? hiç zorlanmadan hiç bi fark olmadan. Varsa da motor geçmişi ve tecrübesi hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Bu sorun gerçekten kafamı çok karıştırıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)