Arkadaslarlar sayisal ya da piyango ciksa motosiklet dunyanizda neler degisirdi.
Arkadaslarlar sayisal ya da piyango ciksa motosiklet dunyanizda neler degisirdi.
tabiki altımdaki motor değişirdi
Bir adet cbr 600rr
Bir adet suzuki dl650 v-strom
Bir adet Honda 1800 goldwing
Bir adet maxi scooter
Bir adet güçlü bir cross
Bir adet fazer
Bir adet ...
Diye gider alacaklarımın listesi
Gider bi galeri satın alırdım hepsini toptan almış olurdum
Piyangodan alınan motordan hayır gelmez ilk virajda giderdim zaten
bmw f 650 gs veya tenere alir motor sayfasini kapatirdim ..benim için altinin yüksekliği önemli hocaaaa
ilk alacağım şey çıplak versiyon bir kawasaki w800 olurdu.
sonrasını yolda onun üzerinde düşünürdüm
1 bmw 320 D
1 honda cbr 600f
1 yamaha xmax abs alırdım
bahceyede güzel bi dublex ev tamamdır
her türden motor alır her gün bir tanesine binerdim
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Kendime özel pist yaptırırdım
BMW F800 GS
motorsiklet fabrikası açardım size uygun fiyattan kaliteli motor satardım
kendimi sağlama alacak birkaç gayrimenkul,
ardından dünya turu tabii ki motosiklet ile.
birkaç ay zenginler nasıl yaşıyor görmek için üstü açık bmw ve gece hayatı.
kalan para ve gayrimenkul kiraları ile küçük ufacık sadece kendini çevirsin yeter mantığıyla açılan ufak bir işletme(restoran veya motosiklet aksesuar mağazası olabilir),
ardından çok çalışmadan yaşanacak uzun yıllar...
20 trilyon ile istanbul-ankara-antalya-izmir ve sakaryada bir adet benzinlik.(Getirisi günlük enaz 30tondan 120ton. Ortalama günlük 600bin lira demek. Benzin 1.3liradan alınıyor ve diğer giderleri ayrı ayrı hesaplamak yerine benzinin 2 liradan alındıgını varsayarsak günlük kar en az 200bin lira.) Sonra maliyeti 500binden söz konusu şehirlerin her birinde 2 adet burgerking şubesi. Günlük ortalama kar 8bin civarı diğer şubeler ile birlikle en az ayda 2.2 trilyon kar bırakır. Daha sonra aynı şekilde dominos,köfteciramiz ve starbucks bayilikleri ( söz konusu şehirlerin her birine 2 tane) Kar marjları yakın olmasından yola çıkarak kabaca bir hesap aylık 10xdominos1.5trilyon-10xramix1.2trilyon-10xstarbucks2trilyon. Daha sonra apple bayilikleri 20 bayilik ile başladığımızı varsayarsak kar ayda ortalama 100bindenx20x 2trilyon civarı. Bundan sonra istediğiniz motor kuruluşundan hisse alırsınız motor köpeğiniz olsun. Para geldiği gibi onu yok etmek mesele değil önemli olan o para ile birşeyler başarabilmek. Bu yapılanlar yılda ortalama 140trilyon kar bırakır. İleride adınızın hatırlanmasını ve ülke için iyi şeyler yapmak isterseniz açacağınız özel okul-üniversteler ve hastaneler sizi ebediyen yaşatacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)