arkadaşlar çeviriyi ben yaptım ama hayatımda ilk defa film çevirisi yaptım. Biraz ruhsuz oldu açıkçası. Çevirmenlik basbayağı bir meslekmiş onu öğrendim
Biraz da imla hatası vs yapmışım. Bugün onları da düzeltip altyazıyı tekrar yükleyeceğim. Altyazıya imzamdaki blogdan ulaşabilirsiniz.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
İnsan bunları izledikçe ya da yurtdışına seyaht ettikçe, bu ülkede aslında yaşamamız gereken koşulların ne kadar altında bir hayat yaşadığını anlayıp, morali bozuluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
Keith Code, Twist of the Wrist'in yazarı ve California Superbike School'un kurucusu.
Burada bahsettiği chopper modifiyesi değil de, motosiklet kullanmayı öğrenmek, viraj almak vesaire olsa gerek.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
arkadaşlar filmi motosiklet camiasından bazı arkadaşlar online film izlenen yerlere yüklemişler ama altyazıdaki imzayı silip kendi imzalarını koymuşlar. e ne yapalım hırsızlık bu milletin en büyük değeri bir iki saniye orada duran ismimiz batmış gözlerine oysa ne kadar berbat olsa da çeviri iki hafta falan sürmüştü
neyse bir dahaki sefere onalr çevirir biz çalarız. herkese bol seyirler.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Benim izlediğimde çeviri TheChucky diyor du ama o sizmisiniz bilmiyorum
arkadaşlar filmi full izle de altyazılı var izleyin çok güzel güvenli sürüşler
süper olmuş bi iş.sizden birileri, sizin yerinize anlatıyor o aynı hiscikleri...
çevirenin de canına sağlık bu arada
Az önce seyrettim , acayip bi belgesel olmuş ya, motosikletle ilgili tüm hislerinizi bulacaksınız, izlemeyenler mutlaka izlesin
Türkçe çeviri için de çoooooooooooook teşekkürler phradrel tekrardan
Protez bacaklarıyla motora binen sürücüyü seyrederken.....ne bileyim, çok iyiydi.
şöyle öne çıkarayım da,izlemeyenler görsün
Tekrar izledim, hiç izlememiş gibi aynı tadı verdi
https://filmakinesi.com/why-we-ride-...-izle-fm1.html
ben bunu nasıl olmuş da izlememişim. Vandamme sağolsun görmemi sağladı. En kısa sürede izleyip açığı kapatıyorum
dünya turu yapan adamdan sonra sı gerçekten bi yerlerde de benden mi bahsediyor diye düşündüm
sanırım benim böyle bi tura çıkma zamanın geldi
ama bu memlket şartlarında karadenize gidersem büyük iş yapmış olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)