Pazartesi İş Başıııııııııııııııııııı :))))
Reklamlar
-
Eskişehirli misin öğrenci misin bilmiyorum ama Eskişehir soğuk memleket. Önümüz de kış kendine çok dikkat et öncelikle. Burda değişik bir trafik var. Lavuklar görmüyor sallamıyor bizi.
Özellikle Şair fuzuli caddesinde gaz açmışken önümdeki arabanın dörtleri yakıp durması kadar sıradan bişey yok ben alıştım sende alış. Sinyal desen kullanan sayılı ! Her zaman görünür olmaya çalışmalısın ve bunun yetmeyeceğini de bilmelisin. Hayırlı olsun ve çok dikkat et kendine.
Reklamlar
-
hayırlı olsun. umarım istedigiin gibi bi is olur ve herseyden onemlisi mutlu olursun.
ben de dun dominos a basvurarak boyle bi is aramya basladım... bugun de kariyer nette "a2" yazarak cıkan is basvurularına basvurmaya devam ediyorum.
herkesin mutlu olacagı bi is yerinde calısması dilegi ile...
-
reverse adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Günde 11 saat çalışacaksın. Günde 8 saatten sonrası fazla mesaiye girer. Bunu yasal hale getirmek için işverenler personele '' 2014 yılı içerisinde fazla mesaiye kalmayı kabul ediyorum '' gibisinden bir kağıt imzalatacaklar. Yalnız bu imzayla birlikte senin rızanı almış olsalar bile, fazla çalıştığın mesaileri ödemek zorundalar.
Günde maksimum çalışma 11 saat. Zaten sen bu sınırda çalışacaksın.
Yılda ise 270 saatten fazla mesai yaptıramazlar. Ama sen her gün 11 saat çalışacağından bu süreyi 1 senede hayli hayli geçersin.
Kısaca demek istediğim asgari ücret + mesai olarak maaş almalısın.
Şimdi işinden memnunsun ama ileride olabilecek hadiselere karşı haklarını bilmen iyidir.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Bu durumu hiç düşünmemiştim. İşveren bana öyle bişeyden bahsetmedi sadece asgari ücret dedi konuyu bitirdi :| Çok doğru biyere değinmişşiniz mesai yapmış olucam hergün ve bunun karşılığını almam gerekiyor. Her nekadar sevdiğim bi işte olsa emeğimin karşılığını alamazsam tabiki daha fazla çalışmam böyle bi işte. Bunu bugün gidip sorucam eğer ki maaş sabit derse başlamadan bitiririm bi fabrikaya girerim.
-
arkadaşım hiçbirşey bilmiyorsun iş hayatı hakkında.
öncelikle seni güzel bir kullanacaklar. bu aslında iyi birşey, insanın burnunun küçük yaşta sürtmesi, para kazanması güzel birşey. para nasıl kazanılır öğrenmek güzel birşey
neler olacağını zamanla öğreneceksin. az mı alıyorsun çok mu alıyorsun mesai mi vermiyorlar..
şunu da bil, kışın pek bu işi yapan olmaz, adam seni beğense de beğenmese de almak zorunda. neden ? kış geldi motor kullanan az ehliyetli biri lazım. işini yapacak biri lazım.
bu babanın işi değil.
sana tavsiyem
-sıkı sıkıya giyin.. üşüdüğün an dur. 400 m bile kalsa dur.. orası eskişehir adamın iliklerine kadar dondurur.
-eminim asgari ücretli çalıştırmıyorlardır. vardır bi primleri. deneme sürenden sonra çıkar ortaya bu
-trafikte kavga etme. 3-5 kuruş için hiç uğraşma. sen trafikte iş için ordasın ve motor alacaksın. bunu düşünn devam et. ne kaybedersin hiç
-belli ki motosikleti seviyorsun. tadında sür. seni strese sokup hadi çabuk gitmesi lazım hemen yetişmesi lazım laflarına bakma.. tamam yine oyalanma ama o kadar da hızlı gitme.
eskisehir denince efecan aklıma geliyor yahu
-
-
Yarın evraklaı hazırlayıp götürcem hayırlısıyla salı günü kurye olarak trafikte olmuş olucam
-
selçuk ecza deposunda yıllarca çalışmış biri olarak sana bulaşma diyorum... zamanında yediğin hurmalar yarin bir gün tırmalar unutma...
-
-
hayırlısı olsun kardeşim. kazasız belasız atlatman dileğiyle bu hevesini.. sağlığına dikkat et. riske girme.
paran birikince hevesin geçecek zaten.
kolay gelsin
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
-
-
hayırlı olsunn, kazasız belasız bol kazançlar dilerim..
-
Amin allah kazadan beladan korusun...
-
-
4 sene eskişehirde okudum arkadaş zaman zaman öyle oluyordu ki hava soğuk demeye dilim varmıyordu. Allah yardımcın olsun
-
Allah razı olsun bi yandan hayalimdeki motora binerken bi yandanda para biriktircem soğuğa alışkınız biz eskişehir milleti olarak bi yün içlikle kutuplara bile ilaç götürürüm
-
MotoiSLoVe adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun bi yandan hayalimdeki motora binerken bi yandanda para biriktircem soğuğa alışkınız biz eskişehir milleti olarak
bi yün içlikle kutuplara bile ilaç götürürüm
kolay gelsin kardeşim, yalnız dikkatli ol iyi mi, ilaç mühim değil sen mühimsin.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
keşke herkes işi için senin kadar heyecan duysa. Hayırlı olsun hemşerim, herkesin dediği gibi herseyden önce sağlığın, acele etme, onların sana ihtiyacı var baskılara izin verme, dikkatli ol. İnşallah istedğin motora da kavuşursun.
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
kolay gelsin kardeşim, yalnız dikkatli ol iyi mi, ilaç mühim değil sen mühimsin.
Eyvallah abi hayırlısıyla kazasız belasız kalkarım üstesinden
pistolpitt adlı üyeden alıntı
keşke herkes işi için senin kadar heyecan duysa. Hayırlı olsun hemşerim, herkesin dediği gibi herseyden önce sağlığın, acele etme, onların sana ihtiyacı var baskılara izin verme, dikkatli ol. İnşallah istedğin motora da kavuşursun.
Amin inşallah hemşerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Kıyafetleride aldım bugün mont pantolon ve bot verdiler ama kask ve eldiven yok :/ İlk maaşımda baştan sona kendim alıcam ekipmanımı zaten ihtiyaç kendimede lazım işede bitek bot almam botu ordan giyerim geri kalan pantolon mont eldiven kask alırım benim kaskta eskidi zaten güzel bi çeneden açılır kask gider bana
500tl yeter sanırım ortalama bi ekipman setine mont 250 desek 150 pantolon desek 70e bi çeneden açılır kask 30ada eldiven Bütçemizin yettiği kadar
-
kardeşim hayırlı olsun işin. talep çok olunca adamlarda çalışlma saatini uzatıyo bakıyo hala talep var o zamanda parayı düşürüyo. emin ol seni sıkıştırıcaklar. 1 saatte gidip gelinicek yola 45 dakkada gidip gelmeni isteyecekler. sakın onların dediği saatte bitirmek için işi senin ve başkalarının hayatını tehlikeye atma. tekrar hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)