Tşk Şimdi gidiyorum akşam 7de görüşmek üzere arkadaşlar
Tşk Şimdi gidiyorum akşam 7de görüşmek üzere arkadaşlar
Hadi kolay gelsin. Kazasız belasız...
Teminat senedini kaç lira istediler?...
Hayırlı olsun senin için...
Akşam bu işle ilgili ne düşünecen acaba merak ettim...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Veee geldim Güzelde şu sinyalleri farın kenarındaki kulaklı tiplerden ybr motosikleti sürüyorum kolaydı bence eskişehir trafiğinden nolucak ki amann kalın giyindim terledim bile sonuç olarak çok zevk aldım biraz bacaklarım ağrıyor vitese basmaktan benzin şeyi çok hoşuma gitti hayatımda ilk defa fulle abeyyy dedim :D hiçte para vermeden çıktım sanki petrolün sahibi gibi hissettim kendimi :D fişi alıp götürüom depoya nabarlarsa yapsınlar bakımlarını kafama göre yaptırıp istediğim zaman yağ değiştirip bakım fişlerinide aynı şekil yapcam yani güzel iş bence eskişehirde yapılcak bi meslek bence iş kalın giyinmekte bitiyor buralarda onun dışında trafik sıkıntım pek olmuyor
ALP_TUNAY teminat seneti 25bin tl hırsızlık falan olmadığı sürece işe yaramaz bişeymiş hırsızlığa karşı bi önlemmiş allah korusun adam hırsızlık derken bile yüzüm kızardı yapmışım gibi sanki allah korusun tek civatalarına göz dikmem...
Bugün sabah sıfırladım günlük kmyi akşam iş çıkışı baktığımda 190 küsürdü bence iyi ilk güne göre çoğu eczaneyide öğrendim
Yalnız gerçekten kurye abilerin dedikleri kadar var araba sürücüleri... Ayı ya bildiğin ayı yani ayıyı ya bırak ayıyı lan domuzu hadı onuda bırak ya taş be taş taşı kayayı oturt hatta toprağı oturt koltuğa daha çok aynaya bakar ya sinirden ne dediğimi bilemedim saydım biraz Ya arkadaş aynaya bak ya aynaya o mühendis onu aksesuar diye koymamış bugün minübüsün tekine sıfır geçtim resmen dizliğim deydi yani burnun arabanın düdük çalıozda adam hiiiiççç arkasına bile bakmıyor çevre yolundan gidiyorum yeşiltepe diye bi mahalleye kamyonun teki tak önüme geçiverdi senin dedim allah belanı versin ne diyim başka...
Yanımdaki bi abi 500km yaptığımı bilirim dedide korktum bende ilk gün diye eczaneleri öğrendim haftaya kalmaz 300ü geçer eminim bugünlük böyle az oldu
[QUOTE=MotoiSLoVe;3197348]Yalnız gerçekten kurye abilerin dedikleri kadar var araba sürücüleri... Ayı ya bildiğin ayı yani ayıyı ya bırak ayıyı lan domuzu hadı onuda bırak ya taş be taş taşı kayayı oturt hatta toprağı oturt koltuğa daha çok aynaya bakar ya sinirden ne dediğimi bilemedim saydım biraz Ya arkadaş aynaya bak ya aynaya o mühendis onu aksesuar diye koymamış bugün minübüsün tekine sıfır geçtim resmen dizliğim deydi yani burnun arabanın düdük çalıozda adam hiiiiççç arkasına bile bakmıyor çevre yolundan gidiyorum yeşiltepe diye bi mahalleye kamyonun teki tak önüme geçiverdi senin dedim allah belanı versin ne diyim başka...
başka ne yap bela okuma mesela bela döner dolaşır söyleyeni bulur derler bela lafı kötüdür
İlk hafta sonumuda yapıyorum. İlk haftam süper geçti çok eğlendim Bi yağmur gördük işte mesleğin ilk yağmurunu görüp ve ilk yan yatmamızıda yaşadık meslekte Malum kireç taşı asfalt,ilk yağmur ve en adisinden bi takım lastik olunca 20'yle ara sokağa dönerken kendini yerde bulmak kaçınılmaz oluyor 2 tanede öküzün yüzünden kazadan döndüm 2side kadındı. Tak önüme çıkıyor zor duruyorum ışıklarda yanına yanaşıp bi çift söz söylemeye yeltenince kadının takmadığını görünce allaha haval ediyorum. Hiç öldümmü kaldımmı ben naptım motorcuya kaza yaptırıyordum falan kadının umrunda değil... indirip dövüceksin hastanelik edesiye kadar ama işte hem kadın hemde yasalar gereği Kısacası yanımdaki diğer kurye abiler çok kral abiler İş bence güzel bi iş en azından fabrikalarla kıyaslanınca daha rahat bi iş bence... Memnunum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)