Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2.El motor aldım çalışmıyor! yardım

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar. Oturdugum muhitten kalkıp sadece motorsiklet almak için istanbula gittim. internet sitesinde rastladıgım satıcıyla motor hakkında konusup anlaştık. istanbula gittigimde motor saglamdı bir sıkıntı görememiştim fakat ertesi günü çalışmadı. motoru evime bi araç ile getirdim sürmedim fakat aldıgım günden beri 1 aydır motorcuda ve bugün daha motor yapmanın gerektiğini servisi söyledi yaklasık 1500 tl gibi bir fiyat cıktı. bu işin yasal boyutunu bilen varmı? sahibinden de gördügüm ilanda motorun hiçbir sıkıntısı olmadıgı yazıyor satıcıyla konusmalarımızda hiçbir sıkıntı olmadan motorun beni uzun süre idare edeceği yazıyor. taktir edersinizki bu işin sonu bi kulagımızın arkası kalmıştı oda tabiricaiz ise elden gittiye geliyor. bunu yediremiyorum kendime ya gidip bu adamı indireceğim yada yasal boyutlar ile bu vatandaşı korkutup yada hukuken tazminat davası şeklinde sömüreceğim. lütfen bu konu hakkında daha önce tecrübeleri olan arkadaşlar bana yardımcı olsun 3 haftadır psikolojim bozuldu. elimde olan bütün paramı bu işe yatırdım ve suanda kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı artık gerisi allahkerim. yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    keşke bir ustayla gitseydin
    cool113 bunu beğendi.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Hiçbir yasal hakkın olduğunu zannetmiyorum. Dava felan açsan da birşey çıkmaz zannımca.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    motor ne sıkıntı ne hiç yazmamışssınız ? yasal da sıfır olsaydı ayıp lı mal olduug için yasal yola baş vurmanıza bile gerek kalmazdı ama ikinci el olduğunda yapıcak hiç bişi yok çünkü satıcı size zorla satmıyor ve size şüyu buyu demek zorundada değil biner kontrol eder bakarsınız beyenirseniz alırsınız alma gb bi zorunluluğunuz yok. ayrıca adam gerçektende dediği gb motoruna güveniyodur temiz bakmıştır siz almasaydnız kendi elinde patlıcaktı belkide bilemessiniz.

Moralini bozmak istemem ama 2014 e geliyoruz hala nadış kanabiliyorsunuz. Yalan yok boşluğunuza falan gelir ama ikinci ele bu kadsr para verip orada test etmrmek sürmemek ustaya götürmemek servise götürmemek çok garip. Siz dava açsanız bile adam ben çalışır verdim der sıkıntı çıkmaz böyle kabul rtti der sıkıntı çıkmaz. Zor yani kazanmanız

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Su cevabi alacaksin, ya sen bozduysan? İspatlama sansin da yok. Hele daha onceden km saati acildiysa aman aman... Ustelik yasal islem yapmadan motorcuya motor actirmissin. Gercekten uzuldum ama yapacak birseyin yok.
    Nasil motor kitlemis bu alet?

Motosikleti
    ya adam bilmece gb sormuş motor ne ? kaç km de ? kaça alındı ? arıza neymiş ?

65 bin olsa ne farkedecek 10bin olsa ne farkedecek.. motor ölmüş sorun bu..motoru zaten motorculardan aldım atölyeden motor dolu galeri gibi biryerden. cok güven verdiler cok ilgili davrandılar. 13bin kmde daha. basınıza gelse ne düşünürdünüz bilemicem ama dediğim gibi elimde olanı bu işe yatırdım. masraf 1500 deil 15 000 olcaktı buarada.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    gecmiş olsun.15000 lira masraf ? motorun marka modelini cok merak ettim dogrusu

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Aldığın galeriye git madem yeri belli yurdu belli .

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    motor ney arkadaş 15bin masrafı var...

Motosikleti
    yalan söylüyor ya sallamasyon arkadaş ne motoru soyluyo ne bişi hiç bi motorda 15.000 tl masraf açmaz kardeşim. kaza olmadığı sürece.ya seni düdüklemeye çalışıyor yadA sen bizi. 13.000 de demişssin bu km rede zannettimyorumki motor kitlesin zorlamadığınız yağsız bırakmadığınız sürece. ayrıca ne marka ne model merak ettim. ona göre servisini açayım 5-10-15 000 tl alsam her gelen den her sene bi villa alırım.

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldığın galeriye git madem yeri belli yurdu belli .
    gitse nolcak adamın suçu ne ? belki arkadaş kesiciye soktu subap kesti piston delindi krank yamuldu .
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

cevaplar için teşekkür ederim. duymak istediklerimi duydum. motor elektrikli motor güzel bi motor fakat servisi yok türkiyede. tek zaten elektrikli olupta en yüksek cc ye sahip olanlardan. ne demek istediğimi anlamışsınızdır marka model vermek istemiyorum burada ilk yazdıgım cümle o adamı indireceğimdi. bir insan bu şekilde s..ilmez. ev parası arkadasım ev. büyük günah

Motosikleti
    interesting ! incredible !

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    1500 diyor adam 15000 okuyorsunuz bende merak ettim ne acaba modeli ne sıkıntı çıkarmış..hukuki bir hakkın yok.Ustaya götüreceksin kardeş almadan önce.Ara adamı küfret.TR de servisi vs yoksa senin hatan moruk.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ee sorup soruşturmadan birden işe kalkıcan her insan hayatında 1 kez vurgun yer olmuş bitmiş artık herhangi bir çözümün yok bir de galeriden kesinlikle almanı tavsiye etmem hele bir de anlamıyorsan kazığın alasını giydirirler

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    elektrikli olup cc mi?
    sen burada kimi kandırmayı düşünüyorsun...

burda millet elinden geldiğince sorunu vs adam gibi anlatana adam gibi cevap verir.
    millet sıkıntılı motorun fotoğrafını bile koyar şurası bozuk diye ki ona görede millet cevap verir sorunu çözer...
    ccli elektrikli bisiklet mi olur? onlarda Watt olur. keşke biraz araştırıp yazsan... kimi kekliyorsun bilmiyorum.
    hayal ürününden ve Şizofrenik duygulardan başka birşey değil senin yaptığın. bence motorcuya değil bi hastanenin psikiyatri kliniğine gitmeni öneririm...
    zaferkarizma, Uway ve cenkito bunu beğendiler.

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Elektrikli motorun pistonu degisecekmis

Bu arada elektrikli bir trenin dumani nereye dogru cikar hahaha
    APALA ve RODWIN250R bunu beğendiler.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı razsagal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplar için teşekkür ederim. duymak istediklerimi duydum. motor elektrikli motor güzel bi motor fakat servisi yok türkiyede. tek zaten elektrikli olupta en yüksek cc ye sahip olanlardan. ne demek istediğimi anlamışsınızdır marka model vermek istemiyorum burada ilk yazdıgım cümle o adamı indireceğimdi. bir insan bu şekilde s..ilmez. ev parası arkadasım ev. büyük günah
    arkadaşım suçu birazda kendınde ara bak sana bi şey anlatayım bunda yaklaşık 3 yıl önce hayalini kurdugum araba yı almak için 14000 tl 48 ay 400 tl gerı odemelı kredi cektim gittim kütahyadan 1994 model bmw 3,20i bi araba aldım 13500 tl ye bursa geldim ama araba bildiğin turşu cıktı adamı arıyorum adam kardeşım sen baktın biz yanlış bişiy solemedık felan dedı neyse arabayı zar zor 9500 tl ye adama gerı sattım sadede gelicek olursak bu kimin hatası dersen baştan sona benım hatam sazan gıbı gıdersen adamı yolarlar dıkkatlı olmak lazım.sonuç elimde kalan son parayla abimle ortak bı dacıa logan aldım onu kullanıyorum kredinin bıtmesınde 16 ay kaldı.
    cemolos bunu beğendi.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

lonqston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Alıntı razsagal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz daha bugün forumumuza üye olmuşssunuz ilk önce bi tanışma bölümüne girin kendinizi tanıdın her işi düşen buraya boş boş işlerle gelmesin arkadaş çok destek istiyorsan karakollar orada devlet orada oralara başvur saçma sapan konularda açma buraya.Konu kilit lütfen.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)