çok ilginç... hadi ilk hamlede hızlıydı frenleme yanlıştı duramadı ama ya sonrası..
eleman 50 metre daha gitti 20 ile
Arkadaşta amma geniş bu kadarda pişkinlik olmazki..ama suç sende değil o motoru güvenipte verende..Böyle adama ne motoru selam bile vermem..
Böyle motor alcaksın,birde aldktan sonra motosiklet tecrübesi olmayanlar çıkıyor adamın başına kanka bi tur atayım falan ayağına adamın motosiklet pert eder bunlar
---------- Post added at 01:56 ---------- Previous post was at 01:52 ----------
Korkudan bir daha frenleme yapamadı :D
o asfaltta ben koşsam duramam motor nasıl dursun go kart pisti gibi..
aynı bahsettiğin olay geçen gün meydana geldi
nasıl oldu anlatayım
amcaoğlunun çay ocağında arkadaşlarla oturduk laflıyoruz yanındaki dükkanda oto elektrikçi neyse
bi ses geliyor wow wowww felan 1000 rr geldi oo felan
adam selan verdi elektirikçi arkadaşıymış herhalde
sonra bir ticari taksi geldi oda motorcunun arkadaşı çıktı
vay kanka naber hayırlı olsun kaça aldın kaç bastın felan muhabbetler
versene bi tur atim nasıl felan
arkadaşıda verdi tabi
çalıştırdı wow wowwww
yola çıktı verdi gazı yürüdü gitti derken ara sokaktan tam araba çıktı buda o anda yerde su yığınının üstünden geçti
freane bastı motor dengelendi ve o düşüş
kendi bi tarafa motor bi tarafa fırladı ve kaldırıma çarptı
hemen koştular bişeyin varmı adamda bişey yoktu ama
1000 rr sağdan komple çizik
motor sahibi çok bozuldu
düşen şahıs daha kötü durumda mahçup
sonra telden orayı ara burayı ara parça soruyorlar dıki biz ayrıldık
çok üzücü bir durum hem motor sahibi hem düşen kişi için
Allah kimseye kaza bela vermesin.....
zemin normal zemin değil normal hali bile çok kaygan bir yer.
adam zaten laftan anlasaydı kask takar arkadaşının lafına gülüp basmazdı
O motor ölümlük bir kaza atlatıyor düşmüyor bile fakat ön tekerlek çok feci darbe yedi.gidon bilyesi sıkışmıs olma ihtimali yüksektir
Kapıdan geçtikten sonra Allah'tan direğe gömmüyor. Artık nasıl korktuysa bi daha frene basamadı. Zaten bi daha da scooter harici motora binmez herhalde
adamın ALLAHH diyişi bitirdi beni kesin borcunu ödüyor hala..
Yazık valla vermemesi lazımdı ..
cidden süren adam çok pişgin vereceksin motoru adama parasını alacaksın kask yok birşey yok suç 2 taraf da da
Herif ağır sığırmış. 40 yıllık bokunu peşin olarak bıraktı motorun üstünde
Frenledikten sonra kaldırıma mı çarptı,yoksa lastik gibi bişey gördüm ben onun üstünde geçti
"Önemli olan düşmemek"miş...
O çenesini ağzından ayırırım anim Allah, iyiki bu tip insanları çevremde fazla tutmuyorum asabi adamım abi.. varsa elimde kask patlatırım o maceradan sonra suratının ortasına.Açık ve net
Yalnız olayı youtube'a taşımaları çok duyarlı bir hareket olmuş. "GENİŞ ADAM" kelimesinin karşılığını çok net görüyoruz. Ayrıca hayalim ilerleyen yıllarda büyük cc li bir motor,ama bunları gördükçe tekrar tekrar düşünüyorum.
Motorda abs yok sanırım abs olsaydı yada süren eleman ön frenide kullansaydı sonuç nasıl olurdu ? Dışarı çıkmadan durabilir miydi ?
Adam bile demeyeceğim,gerçekten çok pişkin birde sırıtıyor çukura sokup belki de hasar verdi adamın motoruna..
Benimde arkadaşlarım motorumu istiyor ama vermiyorum. arkadaş hayatında bırak motoru bisiklet sürmemiş olm ne kıymetli malın varmış diyor vermeyince, bende seninde ne kıymetsiz canın varmış diyorum bile bile lades bu olsa gerek
İlk fark ettiğim yolun kaygan olduğu abimizde artiz zati kaskı yok ama güneş gözlüğü var
600rr duramadı degıl , gerızekalı durduramadı...
canım motoru .oklamayalım. RR fren yapınca duruyor.
Kimseden Motor almam , Kimseye de vermem...
Ama orda Zeminden kaynaklı bir sorun da var tabi acemilik de var.. Bu motorlar Acemi işi değildir !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)