Ben başlıkta belirttiğim motorlardan birisini 2.el olarak almayı düşünüyorum şuanlık GV250 önde , hangi yıl üretilmiş modelini alayım.
Ben başlıkta belirttiğim motorlardan birisini 2.el olarak almayı düşünüyorum şuanlık GV250 önde , hangi yıl üretilmiş modelini alayım.
para olarak sınırın yoksa gv 12 13 modeli gerçekten cok iyi
iyi kötü diye yıllar arasında model ayrımı yapamayız hepsi aynı kalite..
2008 sonrası enjeksiyonlu bazı modelleri tek egzoslu.. bende 2006 var bugüne kadar mekanik olarak hiç sıkıntı yaşamadım
en yenisi her zaman daha iyidir tabi her zaman değil.
2005 model alsam sizce beni 5 6 sene idare edermi
ben en fazla 3 saatlik bir yere giderim
birde sürdüğüm yerlerin %30 u toprak yol olur . cevaplarsanız sevinirim
2008'e kadar olanlar karburatorlu filtrelerden biri tikandiginda krank kesiyormus
2008 'den 2011 kadar olanlarda daewoo beyin varmis ve sıkıntı cikariyormus
2011 den sonradakilerde s&t beyin kullanilmis ve simdiye kadar sorun cikarmamis
Bunlari topkapidaki bayi soyledi bende modeli belirlenken bu kıstaslara gore hareket ettim
Ama bu motoru uzun sure kullananlar daha iyi bilgi vereceklerdir
o modellere gücüm yetmez :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
O modellere gücüm yetmez daha çok 2005 2006 2007 ye yetiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
çok yardımcı oldun teşekürler bu tür bilgi istiyordum bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
çok yardımcı oldun teşekürler bu tür bilgi istiyordum bende
[QUOTE=ramzey42;3193189]o modellere gücüm yetmez :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
O modellere gücüm yetmez daha çok 2005 2006 2007 ye yetiyor[COLOR="Silver"
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
[/COLOR]çok yardımcı oldun teşekürler bu tür bilgi istiyordum bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Bekleyebiliyorsan biraz daha bekle sanirim ocak subat aylarinda fiyatlarda mevsim dolayisiyla dusus olur en azindan km dusuk temiz bir makine alirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)