TEKAY Motor'dan her hafta ücretsiz 1 adet kask! (Reklam başlığıdır)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hadi hayırlı olsun insallah bizede çıkarda eşimde güzel bi kask sahibi olur diyorum Ve M beden diyorum :D
-
large iyidir hocam ;)
yalnız burada 1. ve 2. nin hiç şansı yok nasıl olcak bu :D
-
bende L diyorum arttıçıma kask alacaktım
-
m beden olur bana
-
Medium beden de iyidir Siyah olması rica olunur
-
Beğendim ve paylaştım... Bedenim L ..... ,
,
Güzel faydalı bir başlık.... Tebrikler...
-
beğendim paylaştım, kontrolü yaparsınız artık....atlamayın beni haaa.. arkadaşlar. Kask beyaz siyah olsun lütfen
-
aslında ben daha yeni yarım kask alım tekay eraydan...aynen çıkar mıkar milletin kalbine bişey gelmesin...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...hin-aldim.html
bir yarım bir fulface kaskm var..tavsiye ederim..
-
Benim facebook hesabım da yok, kaska ihtiyacım da yok. Ancak tebrikler güzel bir uygulama, foruma renk getirir.
-
Üşenmedim son 10 sayısal loto sonucunu karşılaştırdım.. Sıraları söylemek gerekirse 7,22,42,93,160,168,299,300,490,510..
ilk 6 sıra neredeyse 150 yi geçmemiş.. Kalan 4 sırada 350 birden artmış.. Kaldı ki 10 sıranın 7 si çift sayı.. Şansımı kullanmak isteseydim 80-150 arası çift sayı olan mesajlara gelirdim.. 70 sayı desek 2 hakkımız var.. Tekleri eledik 35 sayımız kaldı..İhtimal %5 te kalıyor yine de.. Niye sayısal loto oynamadığımı hatırlattığınız için teşekkürler.
-
Medium. Yaptık bakalım inşallah sazan.avi çıkmaz
-
Başlık güzel ilk postlara ekmek çıkmayacağı garanti ama uplansın konu... L beden de benden
-
-
Babama kaliteli bi kask olsun diye şansımı denemek isterim ama.. Bu güne kadar sayısalda amorti bile tutturamamış biri olarak hiç şansımın olmadığını düşünüyorum. M diyelim. Belki tutar.
Tabii ihtiyacı olan birine gitmesi daha iyi olur. Hem maksatla mesaj sayısı artıp kazanma şansı artsın insanların.
-
-
L Beden şöyle kallavi bir desen iş görür bende zamanında buna benzer bir şey yapmıştım.Bayağı ses getirmişti.
-
Kız arkadaşım için XS bedene ihtiyacım var Paylaştım
-
19 bir asal sayı ama olsun
59-60 cm
-
Beğendim ve paylaştım... Bedenim L :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler