Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Lifan KP150 2014'te geliyor

REKLAM ALANI
    ots - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 Rally
    Alıntı arslan26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanitim afisi varsa kesin gelir o zaman. Ots arkadasim bilgilendirme icin tesekkurler ugrasmissin eline saglik
    Rica ederim

Seko tanıtım afişi türkcemi yani lifan türkiyenin yaptırdığı bir afişmi o zaman kesin gelecek demektir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UgurCanSoylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    bu markanın fabrikası düzcede. fabrikası burda olduğu için millet bunlardan alıyor. bende sürme fırsatım oldu birincisi motorları bana cok küçük geldi birisiyle 1 saate yakın bindim 2 defa kramp girdi bacaklarıma. ikincisi motorun vites aralıkları cok küçük. üçünçüsü aşırı şekilde titriyor öyleki 30 dk binin motordan indiğinizde bacaklarınızı kapatamıyorsunuz. gidon dizlerime değiyor. parça kalitesi kanuni ve ramzeyden iyi ama sadece o kadar yuki mondial asya gibi markalar cok daha iyi lifandan. titriyor titriyor titriyor 5 bin devirden sonra titremeyen hiç bir parçası yok. ayrıca o video bana mantıklı gelmedi bence çoğu çinlide oldugu gibi bunun da göstergeleri hatalıdır. 125cc motorlarla 145km hıza ulaştıgını görüp sevinçten havalara uçanlar var oysaki adam 90km hızla gitmekle 145km hızla gitmeyi bir birinden ayırt edemiyor. yada 145 km hızla hiç gitmediği için yine anlıyamıyor göstergenin bilerek hatalı oldugunu !!!!

paranıza yazık etmeyin. bu motorun fiyatına gelince ben size söyleyeyim en az 7-8 milyar bu konuda iddasına bile varım o motor 4 milyar olamaz...
    "Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Ugur arkadasim lifanin hangi modelini kullandiniz bende de lifan dragon125 var titresim konusunda berbat soyle git gel 70 80 km lik yol icin kullaniyorum fakat titresim yuzunden cekilmez hale geldi, discovery ve emisol modellerinide bol bol kullanma firsatim oldu bu modellerde titresim yok, ayrica 8 bin tl ye de kusura bakmayinda kimse almaz 4 bin tl bile cogu kisiyi dusundurur!! Emisol modelinden bir kac ozellik disinda farki yok bildigim kadariyla su sogutma sistemi, arka disk fren, dijital gosterge, motor sistemi yine nbf hadi uc bes degisiklik olsun 8 milyarlik ne arti katmiski???

Rider95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F
    Fotoraflarda arka teker benim mcx 150 ile aynı olduğunu gördüm yani berbat bi teker.Kitledimi durdurmuyo hiç kayma sesi bile çıkmıyor.

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    7 - 8 bin liraya adamlar Bajaj pulsar 200 ü zor satar. 4 den fazla etmez. Titreşim konusunda Lifan ı hiç kullanmadığım için birşey diyemem.
    arslan26 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC700XA
    Arkadaslar arka tekeri kalinlastirmanin asfalt yolda toprak yolda avantaj ve dezavantajlari nelerdir teknik anlamda aciklama yapabilirmisiniz, kendim aricilikla ugrasiyorum kavanlarim bulundugum yere 40 km uzaklikta yolun 15 km kadari toprak yol 50 60 km hiza geldigimde motorun arka tarafi belli belirsiz saga sola kayiyor bu yuzden soruyorum lastigi kalinlastirarak bu sorunu kaldirabilirmiyiz

Motosikleti
    Arazi performansının lastik kalınlığından ziyade lastiğin özelliği ile alakası var. Kalınlaştırmanın pek faydası olmaz.

Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arazi performansının lastik kalınlığından ziyade lastiğin özelliği ile alakası var. Kalınlaştırmanın pek faydası olmaz.
    Haklisiniz, lastik biraz daha genis olursa toprak yolda daha iyi bir tutunma saglar dusuncesi ile yola cikmistim, daha once kullandigim drift 125 olsun su anda kullandigim motorda da lastikler yuzunden bir cok defa motoru yatirdim ufak tefek kazalar atlattim bu yuzden yeni sezona yeni bir motor ve dogru lastik secimi ile baslamak istiyorum..

gelsin artık be...

Motosikleti
    Arazi motorlarının lastiklerine bakın, yüzeyi normal bir motordan farklı olur. 2005 model Ybr min lastikleri de arazi lastiğine az da olsa benzerdi. Arazi performansı fena değildi. Eğer ölçüleri tutuyorsa deneyin. Crf 250 tam sizlikmis aslında.

Motosikleti
    Bu arada Kp 150 nin lastikler dubles mi. Nette arayan oldu mu, ben bulamadım

Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada Kp 150 nin lastikler dubles mi. Nette arayan oldu mu, ben bulamadım
    Emisol un lastikleri dubles buyuk ihtimal kp150 de oyledir, ayrica yardimci oldugun icin ve zaman ayirdigin icin tesekkurler, cros tarzi motorlar pek hosuma gitmiyor aslinda arayipta bulamadigim ozellik ve guzellikte olan motor gelecek olan kp150 de var tabi gelmezsede emisol almak istiyorum ilk isimde lastikleri degistirmek olur bakalim hem toprak yola hemde asfalt yola iyi kotu uyum saglayacak kaliteli bir lastik buluruz insallah

Motosikleti
    Emisol un lastikleri dubles buyuk ihtimal kp150 de oyledir, ayrica yardimci oldugun icin ve zaman ayirdigin icin tesekkurler, cros tarzi motorlar pek hosuma gitmiyor aslinda arayipta bulamadigim ozellik ve guzellikte olan motor gelecek olan kp150 de var tabi gelmezsede emisol almak istiyorum ilk isimde lastikleri degistirmek olur bakalim hem toprak yola hemde asfalt yola iyi kotu uyum saglayacak kaliteli bir lastik buluruz insallah
    Ne demek rica ederim. Lastiklerin dubles olması güzelmiş.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bayideki afişi kim yaptırmış bilmiyorum ama adam bu afişi bayi toplantısından getirip asmıştı. Motorun geleceğini orada öğrenmiş ve bundan başka yeni medeller de gelecek dedi. Belki 250'lik naked da olabilirmiş. Bu motorun fiyatının 8 bin TL olmasına imkan yok. Lifan'ın 250 cc V motorlu cruiser motoru bile 7 bin TL civarında... Bu olsa olsa 4 bin TL olur, hadi hiç bilemedim 5 bin olsun.

Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayideki afişi kim yaptırmış bilmiyorum ama adam bu afişi bayi toplantısından getirip asmıştı. Motorun geleceğini orada öğrenmiş ve bundan başka yeni medeller de gelecek dedi. Belki 250'lik naked da olabilirmiş. Bu motorun fiyatının 8 bin TL olmasına imkan yok. Lifan'ın 250 cc V motorlu cruiser motoru bile 7 bin TL civarında... Bu olsa olsa 4 bin TL olur, hadi hiç bilemedim 5 bin olsun.
    5 bin deyipte bozma moralimizi 5 bin olursa butce sikintiya duser hevesimiz kursagimizda klmasin Bayi toplantisindan getirdiyse gelicek o zaman, bir an once tanitimini yapar insallah bizde kendi butcemize o na gore ayar verelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Arkadaslar bu lifanin sitesinde kp150B su sogutmali ve kp150F hava sogutmali yani normal tip te iki adet kp150 motoru var resimlere baktigimda F olan modelin digerine gore motor gorunumu farkli ve su sogutma sistemi yok sizce hangisini getirir? Su sogutmali sistem sehir ici kullanimda avantajli olurmu motor performansi acisindan

6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    Gelecek demişsiniz ama Facebooktaki Lifan Motosiklet sayfasına Haziran da bu motorun gelip gelmeyeceğini sordum ve bugun aldığım cevap:

Lifan Motosiklet
    Bu modelimiz 2014 YILI için gündemimizde yok. Iyi gunlet

sayfa: https://www.facebook.com/lifanmotosiklet

Motosikleti
    Alıntı 6PaTLaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelecek demişsiniz ama Facebooktaki Lifan Motosiklet sayfasına Haziran da bu motorun gelip gelmeyeceğini sordum ve bugun aldığım cevap:

Lifan Motosiklet
    Bu modelimiz 2014 YILI için gündemimizde yok. Iyi gunlet

sayfa: https://www.facebook.com/lifanmotosiklet

"Yeni üretime giren motosikletimiz ile genel müdür yardımcımızın Tibete doğru test sürüşü"

başlığında lifan Türkiye facebook sayfasında bi dünya yazı ve resim paylaşmışlar.
    Diğer yandan bayi toplantısında motosikletin geleceğini söylemiş arkadaş.
    Getirmemelerinin hiç bir nedeni yok. Aklını kullanan firma ithalatını yapar bu motorun. Resimler den anladığım kadarıyla Çinli demezsin. Buram buram kalite kokuyor.

Motosikleti
    Honda NC700XA
    Bu arada bahsettigim kp150b ve kp150f modelini inceledinizmi?

Motosikleti
    Bu arada bahsettigim kp150b ve kp150f modelini inceledinizmi?
    Lifan global sitesine baktim bulamadim. Link verirmisin.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben hafta içi tekrar sorarim. Adam özellikle söyldi su soğutmali olacak diye, sonra da motoru göstermek için açip youtube'dan stunt videosu izletti. Bekleyip görelim.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)