güzel motor çantada yakışmış hani
Bunun günahı nedir hocam?
güzel motor çantada yakışmış hani
Bunun günahı nedir hocam?
Sağol 5,150 ye aldım fuardan
Bayiden aldıgım bilgiye göre 4 500 lere çekmeye çalışıyoruz dedİler 1 yıl Tanıtım amaçlı
selam bugün bende lifan kp150 aldım fiyatı 5200 lansman fiyatından birtane bayiyi gelmiş normal fiyatı 5200 EM150l vardı sattım bunu aldım 2 nisanda elimde olucak işallah doğru karar vermişimdir heyecanla bekliyorum motorumu
hayırlı olsun normal 150 cc motorsiklet ufak tefek artıları var firenlri güzel efendi sürersen 2,5 sert sürersen 2,8 farı güzel aydınlatıyor çalışma karakteri güzel tek marş emsallerine göre daha az devir çeviriyor aşırı hız beklemeyin 125 dahada gitmez mcx ve tvs apache deki tork bunda yok hondacbf 150 onla kıyas yapma fıfsatım olmadı
KP 150 gelmiş gümrükteymiş dağıtımına önümüzdeki hafta başlanacakmış
İyi de kendi web sitelerinde bulamadım motoru
Bu hunk daki motoru çok marka kullanıyor mondial kuba motran daha bir çoğu
Titreşiminden dolayı ben Hero'lardan artık ümidimi kestim. Bundan sonra titreşimli motor çekemem. Bana göre bu onlardan daha iyi bir motor.
Lifanın bu modeli de çok hoş,
Fiyatı uygun olur inşallah,
Beygir gücü 12 değil de 14-15 olsaydı keşke,,,
kp 150 olarak lifanın sitesinde görünmüyor olsada , şuan motorların gümrükten çekme işlemlerinin yapıldığını bir hafta içinde dağıtıma başlanacağını söyleyebilirim. fiyatı ise geçici bir süre için tanıtım fiyatı 5000 lira olacak sonrasında 5.950 tl olarak satışına devam edilecek
arkadaslar ybr 125 likten falanda iyi demi ? ben almak istiyorum ama çok düşünüyorum hızıda keser demi doyarız hızada 250 lik alcak param yok ve 150 lik en iyi motor gibi duruyor ne dersiniz
Cuba 180 lik motoru geçermi kp150 ? Cubanın motoru güçlü ama ona uygun sistemi yok sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
180 lik motor daha ucuz mesela bu çok mu pahalı yada ondandamı iyi anlayamıyorum çok iyi sürerim ama teknik şeyleri anlamıyorum lütfen ben çok merakla bekliyorum cevap verin
180 lik motorunla kaç km hızı gördün
Kp nin Torku 180 lik motoran azdır bu motorla 125 i düzde görüyor bu motorun iyi yanı su soğutmalı oluşudur sıcak havalarda hava soğutmalı motorlardan dahiyi çalışır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
180 lik motorunla kaç km hızı gördün
Kp nin Torku 180 lik motoran azdır bu motorla 125 i düzde görüyor bu motorun iyi yanı su soğutmalı oluşudur sıcak havalarda hava soğutmalı motorlardan dahiyi çalışır
hız isteyen arkadaşlar kavazaki z300 alsın 190 km hıza rahat görüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
kullanan olsada bi yorum getirse artık pff
14 . Sayfa da var yorumlar ben fuardan aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Hadi hayırlı olsun sitesinde gözüküyor
bende aldım ama gümrükten henüz çıkmamış salı gününden önce elimde olmayacak malesef sabırsızlıkla bekliyorum yeni motorumu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)