Tek eliyle motosiklet kullanan arkadaşı uyaramadım
Reklamlar
-
Bugün motorla ilçenin içinden geçiyorum baktım yanda bir eli deponun üstünde diğer eli gazda olan bir arkadaş gördüm. Döndüm uyarmak için şansıma oda bana dönmüştü tam önümü kontrol ettim arkadaşı uyarırken sıkıntı çıkmasın diye tekrar arkadaşa dönüyordum ki arkadaş yok Allah Allah dedim ne oluyor ya falan sahil yoluna olan ayrıma yaklaştım sağ sinyal verdim tabi döneceğim için, bu arkadaş gene belirdi baktım sol sinyal veriyor andaval ancak sola yol yok. Neyse bu kayboldu gene ne oluyor falan derken gene belirdi gene tek el kullanıyor dengesiz. Neyse virajı alıyim yavaşlayınca uyarırım diye düşünüyorum, yavaşlayıp sağıma baktım ortalıkta yok bizim hıyar. Ama nasıl sinirlendim artık sahil yolunda tutarım bunu diye düşündüm ancak sahil yoluna çıktıktan sonra hiç görmedim arkadaşı
Reklamlar
-
bugün 'tekel' kullananlar günü
-
uyarmaya hacet yok. Beceri işi. İsterse ellerini bırakıp sürsün.
Bu arada 3-4 kere fırsat olmasına rağmen tek elinizi bırakıp adamı uyaramamışsanız sizi kendi motosiklet hakimiyetiniz için uyarayım.
-
Tek elle motosiklet kullanmanın nesi uyarılacak bi durum anlamadım
-
Arkadaş diyorsun hıyar diyorsun. Bendim o diyip biri gel bişiler içelim dese sonra ağzını burnunu yer değiştirse hoş olur mu ? Sizene neresiyle istiyorsa orasıyla tutar gidonu. Yasal sıkıntı yok.
-
kolumu dinlendirmek için sağ elimi depoya koyduğum benimde oluyor veya boş yolda yol müsayitsede koyabiliyorum bunda uyarılıcak olayı anlamadım
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
kolumu dinlendirmek için sağ elimi depoya koyduğum benimde oluyor veya boş yolda yol müsayitsede koyabiliyorum bunda uyarılıcak olayı anlamadım
Sizin gaz kolu solda galiba
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Uzun yolda sıklıkla yaptığım bir şey benimde ama iyi bir alışkanlık değil tabi. Gereksiz sinirlenmişsiniz bence.
-
-
Ağzını burnunu kırmadığına dua et...
Tek elle kullanmanın nesi yanlış yahu...
Neden saplandın kaldın buna ?...
Demek yolda senle karşılaşsak , elimizi bırakmış olsak direk bodoslama dalacan motorla....
Fazla sinir insanın başına iş açar...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ağzını burnunu kırmadığına dua et...
Tek elle kullanmanın nesi yanlış yahu...
Neden saplandın kaldın buna ?...
Demek yolda senle karşılaşsak , elimizi bırakmış olsak direk bodoslama dalacan motorla....
Fazla sinir insanın başına iş açar...
Hala mı anlaşılmadı ya kafayı yiyecem ilk mesajda anlarsınız diye umuyordum
-
altınkartal adlı üyeden alıntı
Rüya görmüşsünüz, geçer...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
arkadaşın 2 gündür gördüğü kişi ,aynadaki yansımasıymış . kardeşimiz HIYAR kelimesini kendisi için kullanıyor.
-
Ya kusura bakma salaktırız biraz...
Geç anlarız...
Hala anlamadım...
Yok dostum estafirullah ya kesinlikle öyle birşeyi kastetmedim, bende sıkıntı var beceremiyorum bu mizah işini. :D
El bırakarak kullanma durumuyla ilgili açılan konulara gönderme yapmak amacıyla açtım konuyu. Tek elle süren arkadaş diye tabir ettiğim hıyarda benim dükkan camlarındaki yansımamdı.
-
altınkartal adlı üyeden alıntı
Yok dostum estafirullah ya kesinlikle öyle birşeyi kastetmedim, bende sıkıntı var beceremiyorum bu mizah işini. :D
El bırakarak kullanma durumuyla ilgili açılan konulara gönderme yapmak amacıyla açtım konuyu. Tek elle süren arkadaş diye tabir ettiğim hıyarda benim dükkan camlarındaki yansımamdı.
Yok yok..
Sen güzel anlatmışsın....
Ben salağım anlamadım vallaha....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Troll yeaaah.!
Şaka bi yana bi an nası bi salak lan bu diye düşünüp ciddi ciddi mesaj yazıyordum. Taa ki "dur lan insanlar ne yazmış buna" diye aşağı bakarken ayna, cam mevzusunu okuyana kadar.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:33 ----------
Yok yok..
Sen güzel anlatmışsın....
Ben salağım anlamadım vallaha....
Adam aynada kendini görüp kendine savaş açmış işte.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
-
Sağlam yedik aga
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)