Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2008 honda ps 150 i hakkında acil yardım !!

REKLAM ALANI

merhaba forumdaşlar

yakın bir arkadaşımın 2008 model 34000km.de honda ps 150i motosikletini almak üzereyim. fiyat olarak 4000 tl istiyor. sizce fiyat nasıl ??? birbiri ile alakası yok çok farklı tarzlar ama bir arkadaşımda da 2011 model 14000 km.de yamaha ybr 125 esd var oda fiyat olarak 3600tl istiyor. sizce hangisi daha mantıklı.. kafayı yemek üzereyim kurtarın beni bu dertten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    yamahanın daha ucuz yenı kasasını bulursan al derım satarken daha cabuk satarsın scooter keyıflıdır ama vıteslıyı aradıgın zaman olur ps150 kullanmadım fakat ybr al derım

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    honda ps150i satan arkadaşınla şöyle bir anlaşma yap.

sana 2 gün süre tanısın sen o süre zarfında en az 200km yap sonra yağ çubuğunda yağ varmı bir bak. eğer yağ seviyesi değişmemişse pazarlık etmeden alabilirsin..
    madlive bunu beğendi.

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. başka yorum yok mu :(

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    dostum ben 3 senedir bu motoru kullanmaktayım .2011 model 2010 da trafiğe çıkışı var ve bizim motorun yenisi plaka filan herşey dahi 8750 yani vespa parasında
    benim koyduğum ilanda 7000 binlira değer biçmişim sen 4 bine buluyorsan öpte başına koy.bunun değeri ybr 2014 modelle bile bir değil ki
    ybr yenisi ne kadar 4500 tl hadi herşeyi ekle 5000 bin tl arada ciddi fark var
    sen motoru alırken masrafına dökülüp dökülmeyeceğine bakıcaksın hangisi sana mantıklı gelir bilemem ama 4 bin iyi fiyat
    bu motorun artı eksilerinede bizim topic e gelirsen geçmiş yazılarda görebilirsin

sizin tpic.e nasıl gelicem

Motosikleti
    Mondial 150 Hs,Honda Fizy 125
    Alıntı mesutcan_brs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin tpic.e nasıl gelicem
    buyur arkadaşım.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3190444

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ben 3 senedir bu motoru kullanmaktayım .2011 model 2010 da trafiğe çıkışı var ve bizim motorun yenisi plaka filan herşey dahi 8750 yani vespa parasında
    benim koyduğum ilanda 7000 binlira değer biçmişim sen 4 bine buluyorsan öpte başına koy.bunun değeri ybr 2014 modelle bile bir değil ki
    ybr yenisi ne kadar 4500 tl hadi herşeyi ekle 5000 bin tl arada ciddi fark var
    sen motoru alırken masrafına dökülüp dökülmeyeceğine bakıcaksın hangisi sana mantıklı gelir bilemem ama 4 bin iyi fiyat
    bu motorun artı eksilerinede bizim topic e gelirsen geçmiş yazılarda görebilirsin
    dostum seni severim eski üyesin, tırı vırı adam değilsin öyle olsan cevap da yazmam zaten ama içimden geldi yorum yapıyorum. hiç vespa lx150i 3v bindin mi? inan kendin bile aradaki farkı her açıdan hissedince yuh dersin. honda ps150i ilk çıktığında 5900tl idi. bunlar hep cbf150 nin yüzünden. cbf150 gibi makinayı o fiyata veriyorlar, bence ps150i her türlü suyu kaldırır mantığı ..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)