2008 honda ps 150 i hakkında acil yardım !!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yamahanın daha ucuz yenı kasasını bulursan al derım satarken daha cabuk satarsın scooter keyıflıdır ama vıteslıyı aradıgın zaman olur ps150 kullanmadım fakat ybr al derım
-
honda ps150i satan arkadaşınla şöyle bir anlaşma yap.
sana 2 gün süre tanısın sen o süre zarfında en az 200km yap sonra yağ çubuğunda yağ varmı bir bak. eğer yağ seviyesi değişmemişse pazarlık etmeden alabilirsin..
-
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. başka yorum yok mu :(
-
dostum ben 3 senedir bu motoru kullanmaktayım .2011 model 2010 da trafiğe çıkışı var ve bizim motorun yenisi plaka filan herşey dahi 8750 yani vespa parasında
benim koyduğum ilanda 7000 binlira değer biçmişim sen 4 bine buluyorsan öpte başına koy.bunun değeri ybr 2014 modelle bile bir değil ki
ybr yenisi ne kadar 4500 tl hadi herşeyi ekle 5000 bin tl arada ciddi fark var
sen motoru alırken masrafına dökülüp dökülmeyeceğine bakıcaksın hangisi sana mantıklı gelir bilemem ama 4 bin iyi fiyat
bu motorun artı eksilerinede bizim topic e gelirsen geçmiş yazılarda görebilirsin
-
sizin tpic.e nasıl gelicem
-
mesutcan_brs adlı üyeden alıntı
sizin tpic.e nasıl gelicem
buyur arkadaşım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3190444
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dostum ben 3 senedir bu motoru kullanmaktayım .2011 model 2010 da trafiğe çıkışı var ve bizim motorun yenisi plaka filan herşey dahi 8750 yani vespa parasında
benim koyduğum ilanda 7000 binlira değer biçmişim sen 4 bine buluyorsan öpte başına koy.bunun değeri ybr 2014 modelle bile bir değil ki
ybr yenisi ne kadar 4500 tl hadi herşeyi ekle 5000 bin tl arada ciddi fark var
sen motoru alırken masrafına dökülüp dökülmeyeceğine bakıcaksın hangisi sana mantıklı gelir bilemem ama 4 bin iyi fiyat
bu motorun artı eksilerinede bizim topic e gelirsen geçmiş yazılarda görebilirsin
dostum seni severim eski üyesin, tırı vırı adam değilsin öyle olsan cevap da yazmam zaten ama içimden geldi yorum yapıyorum. hiç vespa lx150i 3v bindin mi? inan kendin bile aradaki farkı her açıdan hissedince yuh dersin. honda ps150i ilk çıktığında 5900tl idi. bunlar hep cbf150 nin yüzünden. cbf150 gibi makinayı o fiyata veriyorlar, bence ps150i her türlü suyu kaldırır mantığı ..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)