arkadaşlar şu anda discovery'de motosikletlerle ilgili bir mythbusters bölümü var imkanınız olursa bakın derim
arkadaşlar şu anda discovery'de motosikletlerle ilgili bir mythbusters bölümü var imkanınız olursa bakın derim
tıvıbu varkene ızlıyordum bızede anlatta bılek yahu
Anlatsana hocam. Taşındım, dsmartı kurmaya fırsat olmadı. Discovery izleyemiyorum.
motosikletin diğer taşıtlara göre az yakmasına rağmen yüzde bilmem kaç daha fazla oranda zararlı gaz salımı varmış. bunu azaltmak için aerodinamiği ile oynamaya karar veriyorlar sonra motorun dışında su damlası şeklinde bir grenaj yapıyorlar %25 azalıyor salınım. yani çok ahım şahım değilmiş konusu :D
ama motosikletin bu salınım olayı çok şaşırttı beni. nerdeyse bütün taşıtlardan kat kat fazlaymış çevreye zararı
Hepsi fazla yakıt tüketelim isteyen kapitalist sistemin uydurmaları, koskoca otomobil, kamyon, tekne... kahve fincanı kadar silindirden temizmiş öyle mi
Onlar köprü trafiğinde 30 dk kalsınlar, Innova' nın egzoz gazını nargile niyetine çekerler
yazik ettiler güzelim yamaha WR250R ye.
hersey bilim için
Sağol hocam. Daha önce izlediğim bölümmüş.
motosikletle ilgili bir bölüm vardı izlediğim. S1000 RR reklamının gerçekte ne kadar mümkün olduğunu test etmişlerdi. Reklam şu ki; uzun bir yemek masası kurulu (gıda yok, sadece yemek takımları). Örtü motorun arkasına bağlanıyor ve motor çok seri hızlanarak şovmenler gibi örtüyü tabak bardakların altından bozmadan çekmeye çalışıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=UkV39PB0yaU
şimdi benim motor bundan daha mı zararlıymış çevreye hadi canım inanmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)