Aklımda kı soruyuda cozdugumuze gore sımdı gelelım adamın artizliğine;
Havan kime yabancıııı
Adamda (sesi açmadığım için emin olmamakla) bir artistlik göremedim. Hızı artınca rüzgardan sakınmış işte. Biz naked sürenlerin iyi bildiği bir domalma hareketi
Vites düşürmelerini de bir seferde yapmamış, ben de tek debriyajda bir kaç vites indi zannediyordum. Herhalde uzuuun uzuuuun vınlamıştır...
Heee .) sağol, ben de üç debriyaj saydım da, ayağını sayamadım, sanki ilkinde 2 kere basmış gibi geldi bir an, yuh dedim içimden, 4 vites düştü (ki aslında olabilir de, tamamen devir ve hıza bakar)...
Ses olmayınca değişik geldi biraz...
Gerçek hayatta da işte, motorun ne istediğini anlamak için sesi ve titreşimi kullanmaya alışacaksın zamanla.
Motosiklette en çok hoşuma giden şeylerden birisi bu oldu, motorun titreşimini vücudumda hissetmek... Tam bir bütünleşme hissi veriyor...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Bakalım hocam 2 ay sonra alıcaz kim kimle bütünleşcek görecez
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Her çiçekten bi bal almak lazım
anamm çiçeğeee bakk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)