Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask Hakkında Yardım

REKLAM ALANI
    MotoiSLoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var işte bişey :)
    Merabalar arkadaşlar şimdi olay şöyle her hafta sonu en az gidiş geliş toplam 80-100km arası yola çıkmayı çok seviyorum aynı yerde olsa sırf çay içmeye gitmeyi seviyorum kız arkadaşımla beraber yolda giderken yüksek hızlarda rahat rahat konuşamıyoruz yani sadete geliyim kaskın camı kapalı içerden bi tesisat olsa bluetooth gibi kaskın içinden ne dersek 2.ci kaskın içinden sesi iletse intercommuydu sistemin adını hatırlamıyorumda o gibi bişey yani direk o sistemi olan kaskların en uygun fiyatlısı kaç tldir acaba ortalama kafama kaskı takar takmaz bi işleme gerek kalmadan konuşşam uğraşmadan yada sadece aparatı kaç tldir elimdeki kaskların içine bu aparatları kursam bu sistemi biraz açıklıcak ve fikir vericek varmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mLh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Bu sistemli bir kask yok (diye biliyorum)
    Ve, evet aparatın ismi bt intercom.
    Daha önce farklı çeşitlerde alıp, monte edip kullanan kullanıcılar vardı.Şuan pek vaktim yok biraz araştırın isterseniz.Hem forum üzerinden hemde gugıl amcadan

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    öyle içinde intercom olanı satılmıyor. al bunu keyfine bak fazla da para vermek istemiyorsundur sanırım

Motosikleti
    http://www.motoaksesuardunyasi.com/HEADSET-CONNECTOR-JACK-35-MM,PR-2316.html linkteki gibi birşey mesela böyle bi ürün hakkında bilgisi olan varmı ?

Motosikleti
    x treme max
    2 cocuk telsizi 2 telefon kulakliği ...oda olmadi 2 kağit bardak 1 metre ip...nasil fikir ama :D

Motosikleti
    Şu telsiz konusu aslında bi denenmeli :D Telsize bi kulaklık hakikaten olabilir onu bi denemek lazım ucuz bi telsizle Şakasınamı söylediniz yoksa ciddenmi söylediniz anlamadım ama ben bunu deniycem teşekkürler :D

Motosikleti
    x treme max
    aslinda söylerken bana mantikli geldi telsizede gidonda bi yer yapilabilir kolay basmak adina..ama millet dalga gecmesin die sakaya vurdum

Motosikleti
    apache klanından tvs
    ya uğraşma al bunu yıllarca en iyisini en ucuza kullan. ben siparişimi vericem uzun süredir arıyorum

http://www.aliexpress.com/item/BT-In...665298449.html

Motosikleti
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya uğraşma al bunu yıllarca en iyisini en ucuza kullan. ben siparişimi vericem uzun süredir arıyorum

http://www.aliexpress.com/item/BT-In...665298449.html
    Aklımın bi köşesinde bu ürün dursun hoşuma gitti aslında biraz araştırıyım bakalım

Motosikleti
    apache klanından tvs
    ben çok araştırdım hiç düşünme bile al gitsin

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Android ve apple telefonlar icin kulaklikla kullanabileceginiz telsiz yazilimlari da mevcut..
    puser bunu beğendi.
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Motosikleti
    x treme max
    beyler o benim telsiz fikrimi begendi boşuna uğraşmayin :D
    Eagle7 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı rockrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler o benim telsiz fikrimi begendi boşuna uğraşmayin :D
    Ya aslında iyi fikirde habire bas knouş olayı olmasa direk kulaklıktan telefonla konuşur gibi konuşulsa mantıklıydı ama ne ara bas konuş yapcan :D Hiç öyle paralar vermeye gerek yok arkadaşımdada bendede android telefon olduğunu unutmuştum hiç aklıma gelmedi ordan halletmek tamamdır beyler intercomu kuruyorum yarın :D öyle bi android program indirip bi kulaklıkla halletcem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)