250+250 Km Yol yapmayı düşünüyorum yardıma ihtiyacım var.
Reklamlar
-
Selamlar;
250 km gidiş ve 250 km geliş yol yapmayı düşünüyorum. Motosikletim Mondial 150 mc. Bütün bakımlarını yaptırdım tek sorunum benzin göstergem bozuk.
Gidip gelmemde sorun elbet karşılaşabilirim. Motosikletime güveniyorum ve yola çıkacağım için ben belki kızacaksınız ama motosiklet için neler almam gerekir yola.
Bana yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.
Reklamlar
-
teker tamir spreyi al yeter yol hiç de uzun değil. motorunu çok zorlama maksimum 90 km ile git 90ı geçme. yol benim hakkım diye en soldan gitme. biliyorsun artık arabalar şehirler arası yollarda 180 ile bile gidiyor rahatça. korumalıklarını giy. yolun açık olsun
**arkadan dökülen sular
-
-
yedek buji lastik spreyi yeter elin anahtar tutuyorsa anahtar takımı tornavida al.gerisi boş
-
Sagolun canerol abi'cim teşekkür ederim. Benzin göstergem bozuk bu konuda tedirgin oluyorum.
-
lonqston adlı üyeden alıntı
Sagolun canerol abi'cim teşekkür ederim. Benzin göstergem bozuk bu konuda tedirgin oluyorum.
o konuyu hiç kafana takma senin motor atıyorum 12 litre benzin alıyorsa 100 km de 3 litre yaksa
300 km rahat gidersin 1 depoyla sonra benzin alırsın..
ama sen yola çıkmadan depoyu fuller geri dönerkende fulle için rahat olsun
-
deponu fulle eğer dibine kadar 500 km gidiyorsa sen 250kmyi geçince benzinliğe gi ne olucak ki :D
-
Tamam çok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Bu arada 16.5 Lt yakıt alıyor
-
lonqston adlı üyeden alıntı
Tamam çok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Bu arada 16.5 Lt yakıt alıyor
ohooo 500 km gidersin
benden sana tavsiye benimde göstergem bozuk ben depoyu fullüyorum 200 km olduğu zaman tekrar fullüyorum en güzeli öylesi bence
-
Hmmm tamam çok teşekkür ederim sağolun. Bende sizin gibi yapma kararımı onaylıyorum.
-
TEker tamir spreyi al cık yola hıc bısey olmaz.. Ben Skygo 250 ıle 20 000 km yaptım sorunsuz...
-
Teşekkür ederim yardımlarınız için sagolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
Birde bana tamir spreyi hangisini öneriyorsnuz bilgisini verirseniz çok mutlu olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)