Motorda mı sorun var anlamadım aynı şeyi bisikletle yaparken dümdüz giderdi sağa sola çekmezdi az önce deneme yaptım motorun arkası öne geldi yan durdum düşüyordum az daha.
Motorda mı sorun var anlamadım aynı şeyi bisikletle yaparken dümdüz giderdi sağa sola çekmezdi az önce deneme yaptım motorun arkası öne geldi yan durdum düşüyordum az daha.
Sende sorun var. Arka tekerleği kilitleme bir daha. Düşersin sonra ...
motorun vitesli ise derbriyajı çekip kilitle, vitessiz ise rolantide lastik dönüyor mu diye bak dönüyorsa rölantiyi lastiğin dönmeyeceği şekilde azalt, kilitle bakalım düz gidecek mi?
motorun vitessiz ve rölantisi de normalse, buna rağmen arka tekerlek kilitlendiğinde sağa sola çekiyorsa 1- tekniğin yanlıştır(motor düz değilken kilitliyorsundur)
2- emin değilim ama şasen yamuk olabilir.
yada arka teker hizalı takılmamıstır, gerdirmeler esit değildir
arka teker kitlendiğinde her motor sağa yada sola doğru çeker (abs Li sistemler hariç Onlar zaten kitlemezler )
. gayet normal bi davranıştır. kitleyecek kadar sıkı asılma frene .. tutki kilitlendi arka nereye çekiyosa direksiyonu aynı yöne döndür ve tam aksi yöne motoru yatır.. düşmeden toparlarsın ..
merak ederim başına bi işle gelecek seninde bekliyoruz
bu kadar merak etme
öyle olduğu zaman direksiyonu motorun kıçı ne taraftaysa oraya çevir ve bacakların ve kalçanla motora yön ver..
Adamım drifti icat ettin. Tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)