İyi akşamlar herkese,
Geçen gün hayır diyemememin kurbanı oldum. Kuzenim geldi başka şehirden yanıma bir kaç gün gezmeye. Gece eve döndük motorumu gördü kapının önünde. Sürücem diye tutturdu hayır da diyemedik tabi. Neyse motorum honda pcx otomatik vites sürümesi çok da zor değil diye düşündüm verdim motoru.
Otoparkta yalpa yaparak biraz gitti. Nedense arabaların arasından manevra yapmaya karar veridi. Biraz döndü durdu. Dedim direksiyonu öbür yöne çevir ayağınla geri it öyle dön. Baktı bana biraz sonra verdi gazı. Arabanın tamponunun birine vurdu geçti. Dondum kaldım tabi. Koştum gittim hemen yanına baktım ön sağ grenaj da hafif bir çatlak ve boya sürtmesi var.
Bir yandan seviniyorum, mahalle boş sokakta süreyim dedi ben yok dedim şurada bin ilk önce alış diye. İyi ki öyle demişim yoksa ya kendine zarar verecekti yada motoru komple halledecekti. Bir yandan da tecrübe oldu ben normalde kimseden motorunu arabasını istemem. Artık kimseye de motorumu vermem bu olaydan sonra. Siz forum ustalarına sorum boya sürtmesi nasıl geçer ? Çatlak için yapıcak bir şey yok ama boya sürtmesi silince çıkıcak gibi duruyor. Islak bezle sildim çıkmadı var mıdır bir yöntemi ?