hatay iskenderunda otruyorum 14 yıldır motor kullanıyorum yani 9 yşından beri inmedim koltuktan oturuyorum mmk da çalışıyorum makina opaaratörüyüm geçen haftaki yaşaadıgım oly kadar ilginç bi olay yaşamadım hava iyi oldugu için küçük motoru evde bıraktım bindim gsxr le gittim işe gitmez olaydım böyle denyoları bir arada görmedim neyse sbah 6.30 civarı evden çıktım abiler kardeşler denizciler yolundan gidiyorum arkama bi ford focus yanaşdı bi dörtlü yakıyo bi selektör ypıyo korna çalıyo dedim aha sabah sporu yapıcaz hızım ykalşık 80 km filan var neyse uygun biryere çektim durdu oda sabaah sahatleri oldugu için kimse yok gibi kemeri çözdüm ben kaaskı kafamdan çıkartmıyorum ama düşünüyorum ulan ne yaptık ya biz bu adama geldi yanıma otobana nerden çıkarım diye sordu ulan dedim kendi kendime sordugu soruya bak sinirlendim kapattım kaskın vizörünü cevap vermeden devam ettim sonra kaptırdı geldi arkamdan ama ben baya yavaş gittim bi süre hareret baya arttı neyse dedim hızlaanim biraz 150 filan var hızım gene bu denyo selektör korna yavaşladım yan yana gidiyoruz basssana hadi bas lan diyo durdum gitmesini bekledim oda durdu yanımda ulan cattık sabah sabah dedim gittim yanına camları filimli arabanın tabii serseri işi durdum kapısının orda indirmiyo camı hayır ne yaptım ne suç işledigimide bilmiyorumki ki arkadaş açıcam kapısını bi ileri gidiyo bi geri bi yumruk çaktım cama bi dikizini indirdim ses seda yok gittim motora hala düşünüyorum yav ben bu adama ne yaptım neyse bastım biraz bidaha yanaşdı yanıma allah allah sinir küpü oldum koydum gaza motoru demirçeligi geçtim köşeye geçtim sigaramı yaktım gene geldi hayvan bu sefer bişe demiyor arkadan iki kişi indi tabi sigarayı attım kaskı taktım ben kendi kendime diyom ulan dayak yemeden göndermicek bu adamlar beni sabır ya allah geldi yanıma birader akıllı ol buse den uzak dur buse de böyle sevgili aşamasında oldugum kız gib gibi işte neysi sit... olup gittiler meyersem abisiymiş ne bileyim işten izin aldım bi kaç saat gittim sabah sabah kızı uyandırdım konuştuk biraz konuyu açmadım tabii teklif ettim hemen o sinirle bundan sonra artık o ford un altına mı gireriz veya abisi altınamı çeker bizi görücez bakalım bu arada 23 yaşındayım