Oksijen israfları, tek gecelik ilişki mamulleri, babasının keşke korunsaydım dediği fazlalıklar yüzünden biz bilinçli kullanıcılarında adı çıkıyor.
Satılmış medyada maksat haber olsun diye bu denyoları şaşırdım, yok artık şeklinde halka lanse ediyor...
Kimse kusura bakmasında, umarım en kısa sürede patlarlar...
Her ne kadar eski haber olsada yinede...
abi dün neti değiştirdim rahat video izliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=PHdIECkvWt8
bu adam nasıl yapıyor
Dostum, kanalın haber yaptığı elemanlar isterlerse motor üzerinde sıçsınlar... İnan zerre umrumda olmaz kimin ne yaptığı.
Bu adam nasıl yapıyor dediğin videoya iyi bak. Herif kaskını takmış, montunu giymiş kafasına göre bir şeylere yapıyor...
Diğer elemanlara soruyorlar, kask tak-polis vardır... Adam diyorki; Ne kaskı yawwww
Her şey iyi hoşta.. O tır sürücüsünün ölümüne nasıl sebep olacak?
Tırcı ona çarpar, ulan sinek çarptı herhalde der, devam eder..
Aha şu apaçilere gere baksanıza.. Ayna yok, far yok, motorları güçlendirmişler.. Terbiyesizler..
Ortada tamamen hayal ürünü olan bir medya baskısı olsa diyecem ki olan biteni haber yapamıyorlar da böyle saçma salak şeylerle zman doldurmaca yapıyorlar, ama dünya lideri ülkemizde basın özgürlüğü had safhada, gösterecek başka şey mi kalmadı?
Gerçi dört dörtlük ülkede herşey tıkırında olunca açılış haberi yapmaktan da sıkılmış olabilirler tabi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)