merhaba. videoları çekip upload edeli çok oldu ama burada paylaşmak ancak aklıma geldi.
720p izlemenizi öneririm. nedense upload edince görüntü kalitesi bariz düştü. umarım hoşunuza gider.
merhaba. videoları çekip upload edeli çok oldu ama burada paylaşmak ancak aklıma geldi.
720p izlemenizi öneririm. nedense upload edince görüntü kalitesi bariz düştü. umarım hoşunuza gider.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Çok güzel anlatmış... Barkın abide nefes darlığımı var yoksa mikrofonmu çok hassas
Helal barkın abi ağzına sağlık video'yu valideye izleticem....
İzlemeden önce dedimki şimdi bi ton söyleşi falan harcadığım zamana yazık olacak. İlk videoyu actım Hepsini sonuna kadar izledim. Güzeldi.
çok güze anlatmış. son cümleleri hele çok anlamlı.
Adam gibi adamsın barkın abi yüregine saglık
part 1 de kadın motosiklete bindirmeyin dedi tam benim aklımdan geçenleri barkın abi part 2 de söylüyor
Barkın abi ya tam beklediğim gibi konuştun ya
part3 1:52 arkada cbr sürücü var kask cart curt hiç bir şey yok Allah bilir ehliyette yoktur
Şiir gibi o anlatiyor ben dinliyorum keşke şuan aramizda olmayan arkadaşlarimiz da dinleyebilseydi ve daha onemlisi anlayabilseydi..
Serk21'e bende katiliyorum. Aynen şiir gibi anlatiyor.
beğenmenize sevindim
çok güzel.izlediğimiz , dinlediğimiz birçok güvenli sürüş anlatımının sentezi olmuş.
burak noldu gülüm banlandın mı öyle özelden dayılanması değil ..!
bu adam 3 saatte konuşsa ben dinlerim keyif veriyor adamın anlatışı ve kendisinden önceki konuşmacı binmeyin motora derken gayet güzel bir üslupla kesinlikle binin ama dikkat edin dedi başarılı adam ya
Part1 çok zor geçti valla o ses tonuyla, part2-3 su gibi geçti sağolasın paylaşım için
güzel video barkın bayoğlu güzel konuşmuş söylediklerini motosiklet sürücüleri uygulasa kaza oranı daha düşük olur motor kazaları çok oluyor video için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)