Hangi cross daha iyi? (resimli)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
x treme ile o hizda seyredemezsin,gerisini bilmiyorum ama bunlar cross yani tork hayvani hiz değil ..ben x treme kullaniyorum arazide on numara yakiti kokluyo alti flan bayaa yuksek..fiyatida cidden uygun.servis desen yiğinla var ne bilim ben memnunum.
-
Bana göre:
Şekil-Konfor:Mondial
Konfor-Birazda güç:Asya (asya motorlar hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ama bu modelin kalitesini bilmiyorum)
Şekil-Güç:Kuba (Bu motorda fazla konfor arama tek kişiyken az bişey olabilir ama 2kişiyken arkadakine konfor sıfır sele hiç müsait değil 2kişi için... Seçim senin bana sorsalar hangisini alırdın diye kalite olarak ortalama hepsini aynı seviyede kabul edersen asyayı seçerdim selesi iyi geldi gözüme arka bagaj yakışabilir motorun selesi 2kişilik için süper hem seyehatlar yapabilirsin hemde araziye girebilirsin hemde şehir içinde süper olur çünkü 200cc bi cross torku iyi seviyededir bence ve seyehat içinde süper bi selesi ve rahatlığı var gibi geldi gözüme zaten burdakilerden en çok crossa benzeyen kuba gibi asya ve mondial biraz cross biraz enduro gibi bişey hangi lastiği takarsan oraya gider gibi bi his veriyo insana
Ha bu arada hızları
Mondial duyduklarım kadarıyla 100 çok zor belki son hızıdır vites araları çok dar ve çok bağarıyor gitmiyor diye biliyorum
Kubayı tam bilmiyorum ama bi 120-130 arası son hız yapabilir diye düşünüyorum
Asyayıda bu civarlarda tahmin ediyorum senin soruna yanıtsa asya rahatlıkla 100km hızda sabit gider diye düşünüyorum
Yakıtları tabiki en az mondialdir asya ve kuba yakındır. Servis bakımından hepsi aynıdır mondial ve asya daha yaygındır kuba eskişehirde fazla yok tercihde edilmiyor açıkcası kuba... asyanında modelden modele değişiyor kalitesi
-
Bana göre:
Şekil-Konfor:Mondial
Konfor-Birazda güç:Asya (asya motorlar hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ama bu modelin kalitesini bilmiyorum)
Şekil-Güç:Kuba (Bu motorda fazla konfor arama tek kişiyken az bişey olabilir ama 2kişiyken arkadakine konfor sıfır sele hiç müsait değil 2kişi için... Seçim senin bana sorsalar hangisini alırdın diye kalite olarak ortalama hepsini aynı seviyede kabul edersen asyayı seçerdim selesi iyi geldi gözüme arka bagaj yakışabilir motorun selesi 2kişilik için süper hem seyehatlar yapabilirsin hemde araziye girebilirsin hemde şehir içinde süper olur çünkü 200cc bi cross torku iyi seviyededir bence ve seyehat içinde süper bi selesi ve rahatlığı var gibi geldi gözüme zaten burdakilerden en çok crossa benzeyen kuba gibi asya ve mondial biraz cross biraz enduro gibi bişey hangi lastiği takarsan oraya gider gibi bi his veriyo insana
Ha bu arada hızları
Mondial duyduklarım kadarıyla 100 çok zor belki son hızıdır vites araları çok dar ve çok bağarıyor gitmiyor diye biliyorum
Kubayı tam bilmiyorum ama bi 120-130 arası son hız yapabilir diye düşünüyorum
Asyayıda bu civarlarda tahmin ediyorum senin soruna yanıtsa asya rahatlıkla 100km hızda sabit gider diye düşünüyorum
Yakıtları tabiki en az mondialdir asya ve kuba yakındır. Servis bakımından hepsi aynıdır mondial ve asya daha yaygındır kuba eskişehirde fazla yok tercihde edilmiyor açıkcası kuba... asyanında modelden modele değişiyor kalitesi
Bu cevap gerçekten iyi olmuş.Teşekkürler Burakesk.
tabi diğer üyeleri de unutmamak lazım emeğinize sağlık..
-
bu motorlar daha çok arazi motoru sen hız istiyorum diyorsun biraz saçma olmuş onun yerine touring diye geçiyor heralde ybr tarzı al
-
ben de max kullanıcısı olarak sunları söyleyeyim:
orjınal haliyle son hız olarak 100-110 görür,oda son hızda uzun süre gidersen motoru eline alırsın.
selesi cok rahattır.ekonomiktir vs vs
benim gibi 210 cc modifiyesi yaparsan 100-110 km ile rahat yolculuk yapacak seviyeye cıkar.
asya ve str nin sıfırları yok
max sın sıfırı ise neredeyse diğerlerinin ikinci el parası
kim ne derse desin sıfır mal daima iyidir
-
eğer araziye girmeyeceksen asya derim kullanlar çok memnun......
-
bence cbf 150 senin icin daha iyi olur kardesim..onlar dedigin hizlara daha elverisli
-
3 bin tl bütçe diyor cbfnin şaşeye yetmez
rockrider adlı üyeden alıntı
bence cbf 150 senin icin daha iyi olur kardesim..onlar dedigin hizlara daha elverisli
-
cenkito adlı üyeden alıntı
ben de max kullanıcısı olarak sunları söyleyeyim:
orjınal haliyle son hız olarak 100-110 görür,oda son hızda uzun süre gidersen motoru eline alırsın.
selesi cok rahattır.ekonomiktir vs vs
benim gibi 210 cc modifiyesi yaparsan 100-110 km ile rahat yolculuk yapacak seviyeye cıkar.
asya ve str nin sıfırları yok
max sın sıfırı ise neredeyse diğerlerinin ikinci el parası
kim ne derse desin sıfır mal daima iyidir
Ya varya..bu adam sonunda bana motoru actiricak arkadas videolarinida izledim..ama cok para yaaa bide sifir motora yapasim gelmiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
3 bin tl bütçe diyor cbfnin şaşeye yetmez
Ne bilim mersinde o paraya temiz ikinci elleri var arkadaslar aliyo satiyo flan
-
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
maddi acıdan bişey diyemem
sanki benim motor sıfır değilmiydi
bu işlemi yapınca daha 500 km idi
daha yeni videolarda atıcam ama su sıralar vaktim yok.
son olarak susanoglu gezisinde toplam 600 km civarı yol yaptım, sıfır sorun
ortalama (sehir içi, sehir dısı, arazi, yayla yolu karısık) 3.1 litre/100 km yakıt harcadı.
suan 7000 km
bence herseyiyle mükemmel
7 bin? allahim esirgesin,hic inmiyomusun motordan yaaa ...ama varya bu motoru 250 cc yapip dişlilerle oynanirsa alayindan iyi bi motor olabilir...
-
karteli musait değil o ölçü için
yoksa emin ol ben coktan yapmıs olurdum
km konusundada maddi sıkıntıdayım yoksa coktan o rakamı en az ikiye katlardım
-
Konuyu dağıtmasak mı acaba
-
al sana ilk agizlardan mondial değerlendirmesi işte daha ne istiyosun ...2 kuba 2 de asya kullanicisi gelse senin iş tamam
-
bu diyalog sordugun modellerden bir tanesi ustune
-
--sya gy 200 ü uzun süre kullandım tek sefer de ufak molalarla 650 km yol yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. ama düzgününü bulmak sıkıntı baştan solim. üzerindeki orijinal yamaha tw200 motorudur bütün parçaları birebir uymakta. mükemmel bit torku var 200cc ye göre adamı yormaz neredeyse titreşimsizdir şehir içi ve 90-100 km hızlarda rahat seyir yapar.
-
tamamen şehir içi kullanacaksan ne diye cross alıyon anlamadımki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)