Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi cross daha iyi? (resimli)

REKLAM ALANI
    motosikle+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Selam arkadaşlar.İlk motorumu almayı düşünüyorum.Fakat tam karar veremedim.Motoru tamamen ŞEHİRİÇİ kullanıcam. Uzun yolda da kullanmak istiyorum.Bu yüzden biraz hız olsun.Yani ortalama 100 km hızla rahat gidebiliyim. Lastikleri sm lastikle değiştirebilirim o sorun olmaz.
    Sizce hangisi daha iyidir.Sebepleri de yazarsanız sevinirim.

KUBA STR 250

ASYA AS 200 GY

MONDİAL X-TREME MAX 150

BU ARADA BÜTÇEM EN FAZLA 3000 TL.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    x treme max
    x treme ile o hizda seyredemezsin,gerisini bilmiyorum ama bunlar cross yani tork hayvani hiz değil ..ben x treme kullaniyorum arazide on numara yakiti kokluyo alti flan bayaa yuksek..fiyatida cidden uygun.servis desen yiğinla var ne bilim ben memnunum.

Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    Bana göre:

Şekil-Konfor:Mondial
    Konfor-Birazda güç:Asya (asya motorlar hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ama bu modelin kalitesini bilmiyorum)
    Şekil-Güç:Kuba (Bu motorda fazla konfor arama tek kişiyken az bişey olabilir ama 2kişiyken arkadakine konfor sıfır sele hiç müsait değil 2kişi için... Seçim senin bana sorsalar hangisini alırdın diye kalite olarak ortalama hepsini aynı seviyede kabul edersen asyayı seçerdim selesi iyi geldi gözüme arka bagaj yakışabilir motorun selesi 2kişilik için süper hem seyehatlar yapabilirsin hemde araziye girebilirsin hemde şehir içinde süper olur çünkü 200cc bi cross torku iyi seviyededir bence ve seyehat içinde süper bi selesi ve rahatlığı var gibi geldi gözüme zaten burdakilerden en çok crossa benzeyen kuba gibi asya ve mondial biraz cross biraz enduro gibi bişey hangi lastiği takarsan oraya gider gibi bi his veriyo insana

Ha bu arada hızları

Mondial duyduklarım kadarıyla 100 çok zor belki son hızıdır vites araları çok dar ve çok bağarıyor gitmiyor diye biliyorum
    Kubayı tam bilmiyorum ama bi 120-130 arası son hız yapabilir diye düşünüyorum
    Asyayıda bu civarlarda tahmin ediyorum senin soruna yanıtsa asya rahatlıkla 100km hızda sabit gider diye düşünüyorum

Yakıtları tabiki en az mondialdir asya ve kuba yakındır. Servis bakımından hepsi aynıdır mondial ve asya daha yaygındır kuba eskişehirde fazla yok tercihde edilmiyor açıkcası kuba... asyanında modelden modele değişiyor kalitesi

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bana göre:

Şekil-Konfor:Mondial
    Konfor-Birazda güç:Asya (asya motorlar hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ama bu modelin kalitesini bilmiyorum)
    Şekil-Güç:Kuba (Bu motorda fazla konfor arama tek kişiyken az bişey olabilir ama 2kişiyken arkadakine konfor sıfır sele hiç müsait değil 2kişi için... Seçim senin bana sorsalar hangisini alırdın diye kalite olarak ortalama hepsini aynı seviyede kabul edersen asyayı seçerdim selesi iyi geldi gözüme arka bagaj yakışabilir motorun selesi 2kişilik için süper hem seyehatlar yapabilirsin hemde araziye girebilirsin hemde şehir içinde süper olur çünkü 200cc bi cross torku iyi seviyededir bence ve seyehat içinde süper bi selesi ve rahatlığı var gibi geldi gözüme zaten burdakilerden en çok crossa benzeyen kuba gibi asya ve mondial biraz cross biraz enduro gibi bişey hangi lastiği takarsan oraya gider gibi bi his veriyo insana

Ha bu arada hızları

Mondial duyduklarım kadarıyla 100 çok zor belki son hızıdır vites araları çok dar ve çok bağarıyor gitmiyor diye biliyorum
    Kubayı tam bilmiyorum ama bi 120-130 arası son hız yapabilir diye düşünüyorum
    Asyayıda bu civarlarda tahmin ediyorum senin soruna yanıtsa asya rahatlıkla 100km hızda sabit gider diye düşünüyorum

Yakıtları tabiki en az mondialdir asya ve kuba yakındır. Servis bakımından hepsi aynıdır mondial ve asya daha yaygındır kuba eskişehirde fazla yok tercihde edilmiyor açıkcası kuba... asyanında modelden modele değişiyor kalitesi
    Bu cevap gerçekten iyi olmuş.Teşekkürler Burakesk.
    tabi diğer üyeleri de unutmamak lazım emeğinize sağlık..

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motorlar daha çok arazi motoru sen hız istiyorum diyorsun biraz saçma olmuş onun yerine touring diye geçiyor heralde ybr tarzı al

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    ben de max kullanıcısı olarak sunları söyleyeyim:

orjınal haliyle son hız olarak 100-110 görür,oda son hızda uzun süre gidersen motoru eline alırsın.

selesi cok rahattır.ekonomiktir vs vs

benim gibi 210 cc modifiyesi yaparsan 100-110 km ile rahat yolculuk yapacak seviyeye cıkar.

asya ve str nin sıfırları yok

max sın sıfırı ise neredeyse diğerlerinin ikinci el parası

kim ne derse desin sıfır mal daima iyidir

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    eğer araziye girmeyeceksen asya derim kullanlar çok memnun......

Motosikleti
    x treme max
    bence cbf 150 senin icin daha iyi olur kardesim..onlar dedigin hizlara daha elverisli

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 bin tl bütçe diyor cbfnin şaşeye yetmez
    Alıntı rockrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence cbf 150 senin icin daha iyi olur kardesim..onlar dedigin hizlara daha elverisli

Motosikleti
    x treme max
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de max kullanıcısı olarak sunları söyleyeyim:

orjınal haliyle son hız olarak 100-110 görür,oda son hızda uzun süre gidersen motoru eline alırsın.

selesi cok rahattır.ekonomiktir vs vs

benim gibi 210 cc modifiyesi yaparsan 100-110 km ile rahat yolculuk yapacak seviyeye cıkar.

asya ve str nin sıfırları yok

max sın sıfırı ise neredeyse diğerlerinin ikinci el parası

kim ne derse desin sıfır mal daima iyidir
    Ya varya..bu adam sonunda bana motoru actiricak arkadas videolarinida izledim..ama cok para yaaa bide sifir motora yapasim gelmiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 bin tl bütçe diyor cbfnin şaşeye yetmez
    Ne bilim mersinde o paraya temiz ikinci elleri var arkadaslar aliyo satiyo flan
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı rockrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya varya..bu adam sonunda bana motoru actiricak arkadas videolarinida izledim..ama cok para yaaa bide sifir motora yapasim gelmiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

Ne bilim mersinde o paraya temiz ikinci elleri var arkadaslar aliyo satiyo flan
    maddi acıdan bişey diyemem

sanki benim motor sıfır değilmiydi bu işlemi yapınca daha 500 km idi

daha yeni videolarda atıcam ama su sıralar vaktim yok.

son olarak susanoglu gezisinde toplam 600 km civarı yol yaptım, sıfır sorun

ortalama (sehir içi, sehir dısı, arazi, yayla yolu karısık) 3.1 litre/100 km yakıt harcadı.

suan 7000 km

bence herseyiyle mükemmel
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    x treme max
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maddi acıdan bişey diyemem

sanki benim motor sıfır değilmiydi bu işlemi yapınca daha 500 km idi

daha yeni videolarda atıcam ama su sıralar vaktim yok.

son olarak susanoglu gezisinde toplam 600 km civarı yol yaptım, sıfır sorun

ortalama (sehir içi, sehir dısı, arazi, yayla yolu karısık) 3.1 litre/100 km yakıt harcadı.

suan 7000 km

bence herseyiyle mükemmel
    7 bin? allahim esirgesin,hic inmiyomusun motordan yaaa ...ama varya bu motoru 250 cc yapip dişlilerle oynanirsa alayindan iyi bi motor olabilir...
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    karteli musait değil o ölçü için

yoksa emin ol ben coktan yapmıs olurdum

km konusundada maddi sıkıntıdayım yoksa coktan o rakamı en az ikiye katlardım

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Konuyu dağıtmasak mı acaba

Motosikleti
    x treme max
    al sana ilk agizlardan mondial değerlendirmesi işte daha ne istiyosun ...2 kuba 2 de asya kullanicisi gelse senin iş tamam
    cenkito ve şimşek54 bunu beğendiler.

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    bu diyalog sordugun modellerden bir tanesi ustune

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    --sya gy 200 ü uzun süre kullandım tek sefer de ufak molalarla 650 km yol yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. ama düzgününü bulmak sıkıntı baştan solim. üzerindeki orijinal yamaha tw200 motorudur bütün parçaları birebir uymakta. mükemmel bit torku var 200cc ye göre adamı yormaz neredeyse titreşimsizdir şehir içi ve 90-100 km hızlarda rahat seyir yapar.

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamamen şehir içi kullanacaksan ne diye cross alıyon anlamadımki
    enzo1903 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)