Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni üyeler herkez baksın lütfenn.

REKLAM ALANI
    güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    selamın aleyküm arkdaşlar ben bu foruma 1 yıldır üyeyim eskidende üyeligim vardı 3 yıl kadar hep takip ettim sizleri bana bir kapı açtınız ne sorduysam cevapladınız eyvallah şimdi dikkatimi çekiyor yeni üyeler yok benim motor 150 gidiyor 125 cc yok şöyle yapsam yok böyle yapsam yok aynaları söksek yok cc büyültsek yok vs vs ondan sonra tabi bizim burdaki görmüş abilerimiz saolsun uyarı yapıyorlar ya oglum kaskın ehliyetin varmı diye sonra üyeler gidiyor kızıyor yani anlamadım ben biz sizin kötülügünüzü istemiyoruz ki bazıları bizi yanlış anlıyor forumdan kovdugumuzu sanıyor herhalde ama şunu unutmayın hepsi sizin için bunları yok sa burdaki adam afedersiniz ama ölseniz size yardım etmez sizi düşünüyorlar size bişeyler katıp türkiyedeki motorsiklet bakış açısını düzeltmeye çalışıyorlar tmm motorla oynayın süsleyin cc yükseltin ama fren sinyal tertibatlarınızı lütfen ama lütfen sökmeyin kaskınızı takın montunuzu gidiyin bunların hepsi sizin iyiliginiz için arkdaşlar lütfen beni yanlış anlamayın kask takıyoruz diye 25 liralık kask takmayın en azında kazada sizi koruyabilcek biraz daha iyi kask alın hepimiz degerliyiz ALLAH korusun birimize bişey olsa hepimiz üzülürüz biz bir aileyiz ben 17 18 yaşında biriyim ehliyetimi aldım ama almadan öncede bindim r6 sınada cbr 1000rr da binmek önemli degil ben kaskımı taktım montumu giydim yaşım tuttu gittim ehliyet işlerimi çözdüm ne olur kasksız montsuz plakasız farsız sinyalsiz kornasız yola çıkmayalım üzülmeyelim... ölüm haberleri duyMayalım..... hayırlı akşamlar saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

KONU ÖNDE KALSIN
    alikan, acayüp, gt250-bora ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nabukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CbR 125 R BlacK
    helal olsun sana güven çok güzel anlatmışsın
    güvenyahya bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Buralar değerlenmez Bu sefer yer ayırttırmicam..
    güvenyahya ve UqUR_ bunu beğendiler.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    güzel anlatmışsın ama kime anlattın bunları yapacak adam gene yapıyor...
    çünkü geçen ay çocukla konuştuk onlar çok apaci benim işim olmaz dedi geçen hafta gördüm motorun aynları yok egzozu kesmiş daha ne diyeyim.
    güvenyahya bunu beğendi.

Geçenlerde şakayla karışık ehliyet yaşı 17 değil 37 olmalı yazmıştım. Motorsiklet kullanmak olgun adam işi !
    güvenyahya bunu beğendi.

güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    saolun abiler ama keşke bunu benim yaşımdakiler far etse çok güzel olacak...
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Güvenyahya bende 18 yaşımdyım ve kati derecede bilinçliyimdir. Beko kankam ne kadar bilinçli oldugumu bilirr

Motosikleti
    sym symphony sr 125
    bende 16 yaşındayım evet henüz ehliyetim yok ama montum kaskım eldıvenım sıcak havada bile eksik olmaz evet ehliyet buyuk eksık ama bunlar ehlıyetten onemlı seyler ehlıyetınız olupta kask mont gıymezsenız ehlıyet sızı ölumden korumaz

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    efecan dostum motorun aynaları sökünce hız artıyor mu bizim buranın apaçileri öyle diyor hem şekli bozuyormuş

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Ben bugün saat 2 gibi evden çıktım Sultan Ahmet'e giderken istanbul. E-5 trafiğinde yenibosnadan hava alanına doğru giden küçük 150cc lik bir scooter üzerinde 1 adam 1 kadın 16-18 yaşlarında 1 genç kız 9 yaşlarında 1 erkek çocuğu binmişler süratleri yaklaşık 70km gibi gidiyorlar küçük olan çocuk adamın önünde ayakta gidiyor diğerleri selede tost olmuş vaziyette kask sız montsuz gidiyorlardı motorda eski birşey arkadan duman Ata Ata geçip gittiler.
    Kardeşim bin metrobüse ailenle sohbet ederek git nereye gideceksen. Motorculuğunda bir şerefi var aile faciasına ne gerek varki.. Ya frenin tutmasa ya en arkadaki kadın kayıp geri düşse ne kadar vurdum duymaz Bir adamsınki tüm aileni riske atıyorsun
    cemolos, dogrusukru ve Uslu Gezer bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Ayna ne la hangi yüzyılda icat edilmiş şuteer1

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    aile ile sadece eşini alıp tırın tırın gitmeli insan...
    ve her cc nin kendine göre bir havası vardır.
    ss makineyede bindim scootereda YBR tarzınada... bence scooter rahat rahat yaylana yaylana git hacı...
    Neyse. Konya'da arkadaşımada kask verdim 2 kişi 125 cc lik Honda Fizy ile şehir içinde ilerlerken herkes mi bakar. biri cidden söylüyor "sıcak olmuyormu ne bukadar sıkı giyinmişiniz 2nizde diye" lan tana diyecem. kask,mont.... ben o 125 cc lik motorla 300-400 km yol yapıyorum. düşünce sen mi tutacan. senin zihniyetindekiler öldürüyor ya bizi...

Hastanede çalışıyorum en az 4-5 vaka ki bunlarında 3-4 ü ölür haftalık kaza ve yaralı gelir... çoğu kasksızlıktan beyinden giderler...
    50 cc bile olsa 1000 cc bile hız - hızdır ve kaporta sensin...
    keşke aliminyum olsada onu giysek herkes taşıdıcı - sevdiği canı kadar koruma giyer
    bende 2 kadk var biri yarım kask biri Full face. Fullfaceyi eşim giysim ona bişi olursa dayanamam...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güvenyahya bende 18 yaşımdyım ve kati derecede bilinçliyimdir. Beko kankam ne kadar bilinçli oldugumu bilirr
    Ohooooo kankama ayıp ediyorsunuz , Bana kaskımı taktıran , aynamı taktıran kişidir Efecan .
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Hahh. Kanka nerde kaldın az daha yetişmesen dövceklerdi beni
    Berkutt sizin bursadan kız alıyos le benim emmiogluna bursa ya gelcem

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hahh. Kanka nerde kaldın az daha yetişmesen dövceklerdi beni
    Berkutt sizin bursadan kız alıyos le benim emmiogluna bursa ya gelcem

Allahım sen büyüksün
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

SuperLigter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SuperLight 150
    Ceket pantalon eldiven vs tamam ehliyeti bekliyorum . Buraya başlangıç motoru önerin diye konu açmıcam. Hoşbuldum

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı SuperLigter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceket pantalon eldiven vs tamam ehliyeti bekliyorum . Buraya başlangıç motoru önerin diye konu açmıcam. Hoşbuldum
    Honda Today süper başlangıç yaparsın motoru bile bozamazsın...
    "men dakka dukka"

Motosikleti
    sym symphony sr 125
    hayret ehlıyetsızlıgıme laf eden cıkmadı

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Bu tarz tiplerin motosiklet kullanmasını engelleyemediğimiz ya da eğitemediğimiz sürece (ekipmanlarını giy, aynaları sökme, saçma sapan hareketler yapma, egzozunu açma, pislik yapma) motosikletler insanların gözünde şeytan icadı, çok tehlikeli, bak kaza yapınca ölüyorsun kalmaya devam edecek. Motosiklet kullanıcılarına ise potansiyel serseri gözüyle bakmaktan vazgeçmeyeceklerdir.

Bu arada; "Herkez" değil, "Herkes".

Motosikleti
    x treme max
    iyi hoş yazmişsinda adam soruyo şu paraya hangi motor alinir?..millet yaziyoda yaziyo kask ekipman su bu kurs guvenlik....eeee motor tavsiyesi? O yok...ya belki var kaski ceketi sen sorulana cevap versene arkadaş!......

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)