Yeni üyeler herkez baksın lütfenn.
Reklamlar
-
selamın aleyküm arkdaşlar ben bu foruma 1 yıldır üyeyim eskidende üyeligim vardı 3 yıl kadar hep takip ettim sizleri bana bir kapı açtınız ne sorduysam cevapladınız eyvallah şimdi dikkatimi çekiyor yeni üyeler yok benim motor 150 gidiyor 125 cc yok şöyle yapsam yok böyle yapsam yok aynaları söksek yok cc büyültsek yok vs vs ondan sonra tabi bizim burdaki görmüş abilerimiz saolsun uyarı yapıyorlar ya oglum kaskın ehliyetin varmı diye sonra üyeler gidiyor kızıyor yani anlamadım ben biz sizin kötülügünüzü istemiyoruz ki bazıları bizi yanlış anlıyor forumdan kovdugumuzu sanıyor herhalde ama şunu unutmayın hepsi sizin için bunları yok sa burdaki adam afedersiniz ama ölseniz size yardım etmez sizi düşünüyorlar size bişeyler katıp türkiyedeki motorsiklet bakış açısını düzeltmeye çalışıyorlar tmm motorla oynayın süsleyin cc yükseltin ama fren sinyal tertibatlarınızı lütfen ama lütfen sökmeyin kaskınızı takın montunuzu gidiyin bunların hepsi sizin iyiliginiz için arkdaşlar lütfen beni yanlış anlamayın kask takıyoruz diye 25 liralık kask takmayın en azında kazada sizi koruyabilcek biraz daha iyi kask alın hepimiz degerliyiz ALLAH korusun birimize bişey olsa hepimiz üzülürüz biz bir aileyiz ben 17 18 yaşında biriyim ehliyetimi aldım ama almadan öncede bindim r6 sınada cbr 1000rr da binmek önemli degil ben kaskımı taktım montumu giydim yaşım tuttu gittim ehliyet işlerimi çözdüm ne olur kasksız montsuz plakasız farsız sinyalsiz kornasız yola çıkmayalım üzülmeyelim... ölüm haberleri duyMayalım..... hayırlı akşamlar saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
KONU ÖNDE KALSIN
Reklamlar
-
helal olsun sana güven çok güzel anlatmışsın
-
Buralar değerlenmez Bu sefer yer ayırttırmicam..
-
güzel anlatmışsın ama kime anlattın bunları yapacak adam gene yapıyor...
çünkü geçen ay çocukla konuştuk onlar çok apaci benim işim olmaz dedi geçen hafta gördüm motorun aynları yok egzozu kesmiş daha ne diyeyim.
-
Geçenlerde şakayla karışık ehliyet yaşı 17 değil 37 olmalı yazmıştım. Motorsiklet kullanmak olgun adam işi !
-
saolun abiler ama keşke bunu benim yaşımdakiler far etse çok güzel olacak...
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
Güvenyahya bende 18 yaşımdyım ve kati derecede bilinçliyimdir. Beko kankam ne kadar bilinçli oldugumu bilirr
-
bende 16 yaşındayım evet henüz ehliyetim yok ama montum kaskım eldıvenım sıcak havada bile eksik olmaz evet ehliyet buyuk eksık ama bunlar ehlıyetten onemlı seyler ehlıyetınız olupta kask mont gıymezsenız ehlıyet sızı ölumden korumaz
-
efecan dostum motorun aynaları sökünce hız artıyor mu bizim buranın apaçileri öyle diyor hem şekli bozuyormuş
-
Ben bugün saat 2 gibi evden çıktım Sultan Ahmet'e giderken istanbul. E-5 trafiğinde yenibosnadan hava alanına doğru giden küçük 150cc lik bir scooter üzerinde 1 adam 1 kadın 16-18 yaşlarında 1 genç kız 9 yaşlarında 1 erkek çocuğu binmişler süratleri yaklaşık 70km gibi gidiyorlar küçük olan çocuk adamın önünde ayakta gidiyor diğerleri selede tost olmuş vaziyette kask sız montsuz gidiyorlardı motorda eski birşey arkadan duman Ata Ata geçip gittiler.
Kardeşim bin metrobüse ailenle sohbet ederek git nereye gideceksen. Motorculuğunda bir şerefi var aile faciasına ne gerek varki.. Ya frenin tutmasa ya en arkadaki kadın kayıp geri düşse ne kadar vurdum duymaz Bir adamsınki tüm aileni riske atıyorsun
-
Ayna ne la hangi yüzyılda icat edilmiş şuteer1
-
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
Güvenyahya bende 18 yaşımdyım ve kati derecede bilinçliyimdir. Beko kankam ne kadar bilinçli oldugumu bilirr
Ohooooo kankama ayıp ediyorsunuz , Bana kaskımı taktıran , aynamı taktıran kişidir Efecan .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Hahh. Kanka nerde kaldın az daha yetişmesen dövceklerdi beni
Berkutt sizin bursadan kız alıyos le benim emmiogluna bursa ya gelcem
-
Serzenish03 adlı üyeden alıntı
Hahh. Kanka nerde kaldın az daha yetişmesen dövceklerdi beni
Berkutt sizin bursadan kız alıyos le benim emmiogluna bursa ya gelcem
Allahım sen büyüksün
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Ceket pantalon eldiven vs tamam ehliyeti bekliyorum . Buraya başlangıç motoru önerin diye konu açmıcam. Hoşbuldum
-
-
hayret ehlıyetsızlıgıme laf eden cıkmadı
-
Bu tarz tiplerin motosiklet kullanmasını engelleyemediğimiz ya da eğitemediğimiz sürece (ekipmanlarını giy, aynaları sökme, saçma sapan hareketler yapma, egzozunu açma, pislik yapma) motosikletler insanların gözünde şeytan icadı, çok tehlikeli, bak kaza yapınca ölüyorsun kalmaya devam edecek. Motosiklet kullanıcılarına ise potansiyel serseri gözüyle bakmaktan vazgeçmeyeceklerdir.
Bu arada; "Herkez" değil, "Herkes".
-
iyi hoş yazmişsinda adam soruyo şu paraya hangi motor alinir?..millet yaziyoda yaziyo kask ekipman su bu kurs guvenlik....eeee motor tavsiyesi? O yok...ya belki var kaski ceketi sen sorulana cevap versene arkadaş!......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)