E-5 Merterde Feci Kaza Bir Canı Daha yitirdik
Reklamlar
-
Reklamlar
-
istanbul'da yaşıyor olsam motosiklete sevdalanmazdım şahsen allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın
-
Allah rahmet eylesin. Güzelce bağlanmış kask nasıl kafadan fırlar anlamamki arkadaş.
Korumalıkların önemi diyorum tekrar ve tekrar... Mekanı cennet olsun.
-
Motor grenajlı ve güzelmi gözüküyor o zaman motorlu hızlıdır.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin. Güzelce bağlanmış kask nasıl kafadan fırlar anlamamki arkadaş.
Korumalıkların önemi diyorum tekrar ve tekrar... Mekanı cennet olsun.
ben de bunu anlamış değilim haberini izlediğim bütün kazalarda kask başka yerde sürücü başka yerde.zaten kasktan başka bir koruma da yok zannedersem.tabiki herşey takdiri ilahi ama tedbir de takdiri değiştirir derler meknı cennet olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
" Kazanın ardından motosiklet yaklaşık 150 metre ileriye fırladı." Demekki hızlıymış harbiden nasıl bir hızla taksiye girdiyse 150 metre ileriye fırlamış motor. bence motoru kullananda suç var. Taksicide suç yokmu vardır muhakkak ama istanbulda otobanda bile 120 yi zor geçebiliyorsun trafikten. Şehir içinde bu hız yapılırsa sonucu budurç Allah rahmet eylesin
-
motoru ilk aldigim sene tanismistik. allah rahmet eylesin.
-
Taksici şerit değiştirince arkadanmı girdi acaba ? Kask kafadan niye çıkar acaba takın şu kaskın kayışını bağlantısını !!
-
Felon adlı üyeden alıntı
Motor grenajlı ve güzelmi gözüküyor o zaman motorlu hızlıdır.
hiç farketmez hocam scooterla da gitsen hızlısındır bizim memlekette
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
kask kafadan nasıl çıkar bu gün bunu anlatacağım siz değerli insanlara....
önce çenenin altında bulunan kopçeyi açarsınız sonra kaskı iki elinizle tutarsınız zemine dik bir şekilde kuvvet uygularsınız bu yöntemle kaskı kolayca çıkarta bilirsiniz...
diğer türlü kask çıkmaz çıkıyorsa eyer zaten hiç takmamışsınız demektir..!
-
Kesinlikte Kask Kemeri Takılmadığı Sürece KASK TAKILMIŞ SAYILMAZ...
-
motorun 150 metre ileriye fırlaması bence tamamen yalan. Haberde zaten motorlu suclu gösterilmiş. Allah rahmet eylesin.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
motorun 150 metre ileriye fırlaması bence tamamen yalan. Haberde zaten motorlu suclu gösterilmiş. Allah rahmet eylesin.
Bilmeden görmeden yorum yapmak/yaptığını zannetmek, motorcu arkadaşını korumak uğruna bu olayı haber yapanlara iftira atmak.
Kazayı değil ama yerde yatan kanlar içindeki cansız bedeni, polisleri, taksiyi gördüm, anlam veremedim, yoluma devam ettim.
150 değil 200-250 metre sonra yerde kırmızı bir motor görünce olayı anladım. Üzüldüm, bu aleti sürerek acaba hata mı yapıyoruz diye düşünerek evime gittim.
Bilmeyenler için: Hız limitinin 70 olduğu bir yolda yaşanmış bir kazadır. Motosiklet sürücüsünün üzerinde hiç bir koruma yoktu. Koruma olsa bile hayatta kalabileceğinden şüpheliyim. Yerde yatan cansız bedenin konumu, göğüs/karın bölgesini çok sert bir şekilde bariyerlerin yere saplı tutacaklarına çarptığını işaret ediyordu. Belki de yaşardı kim bilir...
Sezer Ay'ı tanımıyorum, kaza nasıl oldu bilmiyorum ancak başka bir araca arkadan vurması ve motorunun 200 metre sürüklenmesi gereğinden fazla hızlı ve dikkatsiz olduğunu (taksi sürücüsü sinyalsiz bir şekilde şerit değiştirmiş olsa bile) gösteriyor. Biz motosiklet sürücüleri o kadar dikkatli olmalıyız ki başka sürücülerin hatalarını bile telafi etmeliyiz, çünkü olan hep bize oluyor.
Unutmayın kazadan sonra haklı olmak çok ufak bir tesellidir...
Allah rahmet eylesin ve sevdiklerine sabır versin.
-
Allah rahmet eylesin adaşıma çok etkilendim :(
-
Motor arifesindeyım ... Ailem biraz karşı biraz sıcak tercihime saygı duygmak istemıyorlar ama alacagımıda biliyorlar her kaza haberini gözüme sokarak domine etmeye calısıyorlar ilk okuldan beri hep bir şeye karşı güvencimi kırdılar bu sefer inanclarımın, kednime olan güvenimi kırmanıza izin vermıcem dıyorum . İçimde hep bu tutkuyu yaşamak vardı ve bu sefer imkanlar benim yönümde kısmetse 3 ay sonra gerçekleştiricem bu olayı. Benim bir lafım vardır " Kişi kendini öldürür " . Riske girilmeyecek yerde gireceğin her riskin bedelini hayatınla ödersin . Bu kadar açık ve net bir şekilde ortada . Akradaşımıza Allah rahmet eğlesin Ailesine sabırlar diliyorum çok zor birşey gencecik yaşta gitmek. Ben ben olayım ve benim gibi yeni başlayacak arkadaşlar bu yazıyı okursa biz biz olalım nefsin gazına gelmeyelım Ölümden daha beter yatalak kalmak var hayatın boyunca . Gazlamak güzeldir evet ama bu bana göre şu demektir 1 kere gazlarsın 2 kere gazların 3. de şans bu kadar yanında olmaya bilir .
-
-
öncelikle allah rahmet eylesin belki Motorcu suçluydu ama şu unutulmamalıdır ki birçok taksi ve dolmuş sürücüleri sağına soluna bakmadan pat diye şerit değiştiriyor
-
Yüksek hızla arabaya çarptı denilmiş fakat motor sapasağlam duruyor gibi. Önden çarpmış olsa, teker yamulur, far yada kafa greneajı gider. O zaman yandan mı çarpmış acaba arabaya.
-
Allah rahmet eylesin yazık gerçekten ancak İstanbul gibi bir yerde tam korumasız gezmek ölüme davetiye çıkartmaktır.Kaderde var ise yapacak bir şey yok ancak kafa ve vücudun üst kısmı gerçekten iyi derecede korunmalı kaskın kafadan çıkma olayı ise tam bir muamma...
-
insanimiz motosiklet suruculerini ilgi cekmeye calisan serseri hiz duskunu zannederek hata mi yapiyor?yoksa biz mi bu motosiklet suruculerini savunarak hata yapiyoruz?
ben birkac ay once aldim motorumu.hayatimda ilk kez motor suruyorum.motoru almadan once.uzun uzum dusundum , 6 ay surdu.karar vermem.bazen bir yerde otururken yoldan gecen motorlularin ekipmanlarina , suruslerine bakarak kendimce incelemelerde bulundum.%90i kasksiz.birakin eldiveni montu..
kaski olanlarin da %50sinin kaski da 5para etmez plastik parcasi.
surus olarak cogu surucu apaci , serseri , dikkat cekmeye calisan , cahil.maddi sebeplerden oturu en kolay dikkat cekecek seyi bulup alan , dusunme yoksunu insanlar.
he derseniz otomobil suruculeri cok mu iyi? motosiklet suruculeriyle karsilastirdigimizda evet derim.otomobil suruculerinin "ortalama" zekasi , entellektuel duzeyi daha fazla bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)