Ekstrasız, rutin 5bin bakımı. İşçilik sadece 128 lira.
Spormoto'yu seviyoruz.
Ekstrasız, rutin 5bin bakımı. İşçilik sadece 128 lira.
Spormoto'yu seviyoruz.
Aslında böyle şeylere de +18 ve cinsel öğe içerir diye belge vermek lazım.İnsanlarda hiç mi utanma olmaz yahu parça fiyatını inanın umursamıyorum ama sizin o servisi yapan elemanı çalıştırdığınız maaş belli neyin işçilik ücreti 128 lira tutuyor.Yatıcak yerleri yok bu zihniyetteki işverenlerin.
690 falan olsa tamam kahrı çekilir de, 200 bu ya
eline vermişler resmen faturayı arkadaşın
benim italyanın
hava filtre 25tl
yağ filtre 30tl
motul yağ 1 litre 35tl
işçilik: 60tl
(fatura var inanmayan olursa)
ayrıca o castrol yağlar
hiç mi hiç tavsiye etmiyorum...
Yazık
döneminde 207 peugeot aracın 15000 bakımına vermiştim bu parayı ben araç 1.6 dı
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
benim 2000km bakımımda 10tl tutuyor.
yağ filtresi yok. hava filtresi ne hava tut.
yağ desen açık yağ lt 10tl.
bende 10tl çok diyodum
ha bide 10.000de ön balata biter oda 5tl.
20.000de zincir uzar 15tl .
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
günümüzde fiat marka bir dizel aracın 10000 bakımının 200 tl civarı olduğunu düşünürsek ortada fena bir ...... var
Zincir Bakım Onarım,,,,
5,000 Bakım...
bunlar olmayaydı Eyiydi
ktm ye binipte işçilik parası çok gelmesi biraz saçma
o motoru alacak kadar para varsa bakım işçiliği için bu ücret bence normal
KTM aga boru'mu
Birde çinlilere alırken ucuz aldıktan sonra pahalı diyorlar :D Alırkende ucuz aldıktan sonrada japonlar, avrupalılar hep pahalı zaten oraya hiç girmiyorum :D
herzaman söylüyorum bu memlekette insanların motosiklet zevkini sömürüyorlar.
öyle büyük bir rant haline gelmiş ki paran yoksa binme diyor adam resmen.
bir tane de insan evladı da çıkıp demiyor ki 10 kazanacağıma 5 kazanayım da herkes motosiklet zevkini yaşasın.128 tl lik ne yapmış bunlar.
insanımızı garanti muhabbetiyle bağlayıp kanını emiyorlar .buna serviscilik denmez yamyamlık denir ancak
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
senin gibi düşünenler oldukdan sonra bu kazıklar bize müstahak demek ki
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
arkadaş o zaman gidip mondial al onun işçiliği yağ değişiminde 10 tl...
o motora 15bin verirken sıkıntı yok ama bakıma gelince mi sıkıntı ben onu anlamadım
insanları sömürme konusunda da haksız sın ücret fazla geliyorsa gitme silah mı dayadılar kafana değil mi?
Yurtdışından kn hava filtresi ve yağ filtresi sipariş edilir. Vuji değişecekse netten 25 liraya temin edilir. Karakoy atamotoya gidilir. Bakım değişim cart curta 100 lira verilir. Gelecek bütün bakımlara ortalama bu fiyat verilir, kar edilir.
Yuh benim Z'nin bile bu kadar tutmuyor bu ne böyle...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Geçen ay Civic 160bin bakımı yaptırdım Honda bostancıda 6-7 saat süren bakımın (Ön diskler balatalar-arka kampanalar amortisörler dahil)
İşçilik 100tl aldılar. Baya bir abartılmış hatta terbiyesizlik yapılmış.
Yağ ve Zincir bakım onarımda iyi yolmuşlar
Ben olsam 5 bin kmde sadece yağını değiştirin derdim..2 zamanlı motor mu bu 5 binde buji değişecek..Motora binmekten ziyade az çok dilinden anlamak lazım orda 2. maddeyi anlamadım balata galiba.. yağ ve balata bitti..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)