Bence ülkemizde uygulanmalı , avrupa'da cc yüksekliğine göre ehliyet veriyorlar bizde neden olmasın ?
Ama 15-16 yaşında kekoların mondial mg125 ile sokak aralarında 70 ile gitmesinden korkuyorum
Bence ülkemizde uygulanmalı , avrupa'da cc yüksekliğine göre ehliyet veriyorlar bizde neden olmasın ?
Ama 15-16 yaşında kekoların mondial mg125 ile sokak aralarında 70 ile gitmesinden korkuyorum
bende yaşı 27 yi bulmuş akıl yoksunu olduğunu düşündüğüm insanların cadde'de tek teker yaptıklarını makas attıklarını düşündüğümde korkuyorum...
burda Semih Sevinti diye bir çocuk vardı Mondial Mg125 ile işlek caddede tek teker yapardı Foça yolunda arkadaşıyla beraber öldü
Allah rahmet eylesin...
su testisi su yolunda derler bu işin yaşla başla alakası yok ben 15 yaşında şampiyonluk sahibi insanlarda biliyorum....
bence ehliyet vermeden önce akıl ve ruh sağlığı ne durumda diye kontrol etmeliler...
Semih Sevinti 14 yaşındaydı ...
ehliyet verirken işi öğreterek vermemiz lazım. İstediğimiz kadar ehliyete sistem koyalım başvurduğunuzda biz öğretmiyoruz siz kendiniz öğrenirsiniz diyen firmalarla ve bu sınav sistemiyle bir yere varamayız
saçmalama hocam ben B varken A2 için 600-700 para harcadım her cc yükseltişimizde en az 1000 tl para ister bu devlet sesimizi kısalım
Bence de aynı şekilde olmalı fakat devletimiz bunu rant kapısı yapıp, her cc yükseltmede fahiş fiyat ister.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)