Mont Seçimi.. Zayıflığım hakkında sorunlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım.. Kardeş diyeceğim akşam akşam sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün. Bir uygun mont nasip etsin sana.... Mont satıcıları üyeler nerelerdesiniz bakın müşteri var ilgilenin kardeşle.... İstanbul dan gönderin kardeşimize bir uygun mont...
-
ben de alıcam ama adamlar muşamba gibi mont gösteriyor
-
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım.. Kardeş diyeceğim akşam akşam sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün. Bir uygun mont nasip etsin sana.... Mont satıcıları üyeler nerelerdesiniz bakın müşteri var ilgilenin kardeşle.... İstanbul dan gönderin kardeşimize bir uygun mont...
İyi dileklerin için teşekkür ederim abi Yaş 18, yaşıtlarıma göre çok çok zayıfım. Omuz genişliğim hiç yok. Yazın bi İstanbul çıkarması yapacağım zaten Denizli'de ürün yelpazesi bol olan bir yer bulamazsam. Sağolsun aldığım yerdeki abi çok yardımcı oldu. İstediğin ürünü buluruz, getirtiriz dedi ama, bu cüsseyle giymeden bir şey almam
shooter1 adlı üyeden alıntı
ben de alıcam ama adamlar muşamba gibi mont gösteriyor
Aldığım mont vücut ölçüsü olarak bana uydu. Güzel de bir mont. Ama omuz genişliği gerçekten çok fazla. Acaba mont gerçekten de öyle mi dizayn edilmiş, başka marka bi mont denesem cuk diye oturacak mı merak ediyorum.
Öte yandan başka bir abimiz gel sana bayan montu bulalım nerden anlayacaklar dedi. Dedim abi az çok karizmamız var onu da çizdirmeyelim geniş felan bi mont bulayım ))
-
Korumalıklar sebebiyle omuzların dik görünmesi normaldir,
Ama sağ omuzunun tam oturması, sol omuzunun arkaya doğru kayması normal değildir.
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Korumalıklar sebebiyle omuzların dik görünmesi normaldir,
Ama sağ omuzunun tam oturması, sol omuzunun arkaya doğru kayması normal değildir.
Dikkatlice bakınca korumaların yeri tam aynı değil gibi sanki. Üretici firma korumaların koyulduğu cebi yamuk dikmiş olabilir mi ki ? Dikişlere de baktım aynı dikişler. Ama sol korumalık hafif yana kayıyor. Aynı boyda biraz daha toplu birisine giydirmemde fayda var o zaman bu montu. Belki de omuzlar tam oturunca o sorun kalmayacak...
-
difi markanın montları baya dar oluyor.174 cm 65 kiloyum m beden tam sardı beni
difi xs sana cuk oturur
ama bu amerikan futbolcuyu olayıda iyi güldürdü beni
herkes ilk giydiğinde öyle büyük omuzlu kaslı gibi hisseder.bi an kendini robocop sanırsın
http://www.motomaxonlineshop.com/dif...-ceket-pmu1874
http://www.motomaxonlineshop.com/dif...-ceket-pmu1719
al sana tam kışlık
yaz gelince bide yazlık alırsın oh misss
-
dur sormadık ehliyetin var mı
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
dur sormadık ehliyetin var mı
Kardeşimiz ilk cümlesinde ''haftaya ehliyetimi alıyorum inşallah'' yazmış.Konuyu okumadan mı yorum yapıyosunuz anlamıyorum.
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
...Giydiğimde sağ omuzumdaki korumalık tam oturuyor ama sol omuzdaki hafif arkaya doğru geliyor. Bu sorun monttan değil de benim omuzumun küçüklüğünden kaynaklanıyor sanırım ? Bu sorunu nasıl aşabilirim ? ...
mont defoluysa satın aldiginiz yer, yok eğer montta defo yoksa bir ortopedist sorunu aşmanızda yardımci olabilir
Ride it like you stole it!
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
Dikkatlice bakınca korumaların yeri tam aynı değil gibi sanki. Üretici firma korumaların koyulduğu cebi yamuk dikmiş olabilir mi ki ? Dikişlere de baktım aynı dikişler. Ama sol korumalık hafif yana kayıyor. Aynı boyda biraz daha toplu birisine giydirmemde fayda var o zaman bu montu. Belki de omuzlar tam oturunca o sorun kalmayacak...
Yanlış dikilmiş olabilir,
Yani 1 cm'lik kayma bile insan vücudunda hissedilir.
Kendim Tekstilciyim, oradan biliyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
İnternetten gelenler ne derece uyar orası da meçhul maalesef Yazın bi İstanbul çıkarması yapıp tüm motorcuları gezeceğim. Zaten güvenilir sitelerin çoğunun bayisi var bildiğim kadarıyla.
Yorumlar için herkese teker teker teşekkür ederim. Apartmanımızda boyumun aynı olduğu daha kalıplı bir arkadaşı buldum getirdim montu giydirdim. Gayet iyi oldu. Sanırım sorun omuz genişliğim... monta göre küçük gelince bi taraf tam oturmuyor. Çok da belirgin bi fark değil ama ilk tecrübe olunca pinpirikli oluyor insan biraz Tekrardan teşekkürler. Bana göre mont önerisi olan arkadaşlar varsa konuya buyursun
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Yanlış dikilmiş olabilir,
Yani 1 cm'lik kayma bile insan vücudunda hissedilir.
Kendim Tekstilciyim, oradan biliyorum
Yorumunuz için teşekkürler Çok tecrübem olmayınca 1cm'lik kayma bile olsa fark edeceğimi sanmıyorum Dediğim gibi başka arkadaşa giydirdim oldu gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)