Acemiye Chopper Tavsiyesi ( Bi Yardım Ya )
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Taze üyeniz olarak karşınızdayım
20 yaşında öğrenciyim 6 aydır motor diye surunuyorum ki sorsanız 3 kez motora binmişimdir
3000 tlye kadar butcem var ( öğrenci olmak zor )
Bi chopper alayım diyorum da sizce hangisi ? bilge arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var
bi baktım alabileceğim 2. eller bunlar . Bi chopper nasıl olmalı hangisi iyidir.
Her yorumunuz benim için kıymetli simdiden cok tesekkurler
Mondial Mct 250
Bisan Roadstar
Kanunu Caracal
Keeway superlight
Ramsey qm 250
Regal Raptor
Skygo sg250
Reklamlar
-
kötünün iyisi regal ve keway. regal öncelikli ama kronik şanzıman sıkıntıları var. buna dikkat et.
-
regal e paran yeticeğini sanmıyorum . Al bi super light 150 rahatına bak . Bende alıcam ehliyeti is coming
-
3000 cıvarı 250 lık 2007 kasa regal bulabılırsın.
-
Falcon crown 150, çok rahat ve ucuz
-
-
Sen bence beğendiğini al bende sırf görüntüsü ve yan çantaları için mct aldım.Şimdi her kafadan farklı bir şey çıkar
-
bence içlerinde en sorunsuzu regal
-
sen öğrencisin al kendine az yakan servisi parçası bol olan bir motosiklet boşver chopper havalarını gezmene keyfine bak. bir yere gittiğinde de çay içmeye paran kalsın.
-
-
Kanuni caracal yada superlight senin için en mantıklısı olur.
-
-
regalde karenaş ihtiyacı oldu akü muhafaza kapakları için çift satıliyomus sag sol 150 lira dediler. ama motorun gideri var bizim apartmanda bir bayan kullanıyor gayet kalıplı bir motosiklet
-
regal raptor
gv-250
super light 150 bu üç motorda bence iş görür
-
almışken bisan roadster al bence.. Vtwin her zaman en sağlıklısı en rahatı..
ama v twine gerek yok dersen tabiki regal
-
alıcaksan hyosung gv250 al öğrenci adamsın zırt pırt tamirdir çekicidir servistir uğraşamazsın ama paran yetmezse yapacak bişi yok tabii regaller iyi makinalar ama onlarda pahalı 3000 tl bütcen var motor ve koruma ekipmanı alıcaksın en iyi ihtimalle 2500 e bulman lazım oda zor !!!! kalıbından ağırlığından çekinmezsen kanuni tiger al ben 2 seneye yakındır kullanıyorum güzel motor ama ilk önerim temiz b tane bulursan dürüst bi satıcıdan tadından yenmez acemi için ...
-
chooper bir acemi için zor gelebilir, ben kendimden biliyorum ağır motorlar oluyor ve şehiriçinde hakimiyet biraz zor oluyor. Benden söylemesi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)