Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kesinlikle izleyn !!! adam katil olur be ya.

REKLAM ALANI
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Iyi ezmis ama motorcu suclu hak etmis yanii
    www.erkakurye.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Tamam Araba videonun başında sol şeridi daraltarak motosikleti sıkıştırmış ama hangimiz böyle bir durumda aracı takip edip kapısını açmaya çalışıp açamayınca aynasını kırıyoruz. Araç sahibi kaçarken adamın aynasını kırıyor motosikletçi iyi bakın. Motosikletçi hak etmiş.

darpgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    hergün buna benzer yolda sıkıştırmalar yaşıyorum ama insanların peşinden gitmiyorum . adamın altında arac var , sana dokunsa yerdesin . cüce dev mevzusu. o yüzden yolu hep ben veriyorum. karşımdaki araç sürücüsüde egosunu tatmin edip yoluna devam ediyo . kendimi onunla bir tutmuyorum . motorcuyuz asaletimiz olsun .
    felix_bjk1903 bunu beğendi.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Şu videodaki mevzuyu yapan arabaya ben de aynı şekilde karşılık verecek olsam, gün içinde en az 20 tane arabayı haşat etmem, 30 tane taksici dövmem ve 100 tane falan da dolmuşcu öldürmem gerekir heralde

Bu kadar büyütecek ne var, adam çekilmiş kenara bas geç, gerzek herif bu sinirle motor kullanmaya devam ederse sağlam patlar yakında.

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    ben bu kuryelere hastayım arkadaşlar... İstanbul E-5 de sabah yoğun trafikte yılan gibi kıvrılarak araçların arasından yağ gibi akıyorlar. Ben arkadan baka kalıyorum. Benim geriden bakıp ta geçemeyecek dediğim pozisyonlara da birde bakmışım peş peşe 3 tane birden CBf 150 kurye saniyede geçiyor.... Kuryecileri pes diyorum .... hiç mi korkmuyorsunuz arkadaşlar? bu durumu bir cbf 150 kullanan kuryeciden teknik anlatımlı olarak açıklama yapabilirseniz sevinirim... saliselerde göz ve beyin arasında hesaplayarak motoru şekilden şekle sokuyorlar birde bakmışım benden 100 metre ileri çoktan geçmiş... (not: bende boş değilim sıkı kullananlardanım ama gözüm de karada değil.)

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Arabadaki ben olsam aynını yaparım. Ne bu eşkiya gibi düş peşine kapıya filan saldır. Haketti kerkenez.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    abi bu mudur yani? ilk saniyelerde ki o basit yol vermeme olayından dolayımı motorcu arkadaşlar okadar kovaladılar adamı? ben bu sahnelerin aynısını her motosiklet kullanışımda yaşıyorum, bencede motosikletli elemanlar haksız burada..

felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Az bile yapmıs arabalı

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    ***olay sadece bundan ibaretse motorcular kesınlıkle suclu.benzer olayı ben de yasadım cunku 2006 mı 7 mı neydı.aynama vurmuslardı,camdan tartaklamaya calısmıslardı yanlarından hızlı gectıgım ıcın (aramızda rahat 2m felan vardı) , ben de ılerıde onlerıne gelıp sert fren yapmıstım dussunler dıye. bu kadar basıt olayları buyutup heyecan arayan adam sonrasına katlanacak arkadas.hepımız araba da kullanıyoruz ve dıkkat eksıklıgı kör nokta vs bırsuru sey var trafıkte.ılla kı vay o.c. dıye adamı bu sekılde rahatsız edersenız,sonuc ortada...

***ruslar'a nıye hakaret edıyorsun lan MAL demek... işte hayat bu...

felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Rus erkekleri deseniz neyse de, güzelim rus bayanlarına laf etmenin manası yok
    nietzsche bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)