Iyi ezmis ama motorcu suclu hak etmis yanii
Iyi ezmis ama motorcu suclu hak etmis yanii
www.erkakurye.com
Tamam Araba videonun başında sol şeridi daraltarak motosikleti sıkıştırmış ama hangimiz böyle bir durumda aracı takip edip kapısını açmaya çalışıp açamayınca aynasını kırıyoruz. Araç sahibi kaçarken adamın aynasını kırıyor motosikletçi iyi bakın. Motosikletçi hak etmiş.
hergün buna benzer yolda sıkıştırmalar yaşıyorum ama insanların peşinden gitmiyorum . adamın altında arac var , sana dokunsa yerdesin . cüce dev mevzusu. o yüzden yolu hep ben veriyorum. karşımdaki araç sürücüsüde egosunu tatmin edip yoluna devam ediyo . kendimi onunla bir tutmuyorum . motorcuyuz asaletimiz olsun .
Şu videodaki mevzuyu yapan arabaya ben de aynı şekilde karşılık verecek olsam, gün içinde en az 20 tane arabayı haşat etmem, 30 tane taksici dövmem ve 100 tane falan da dolmuşcu öldürmem gerekir heralde
Bu kadar büyütecek ne var, adam çekilmiş kenara bas geç, gerzek herif bu sinirle motor kullanmaya devam ederse sağlam patlar yakında.
ben bu kuryelere hastayım arkadaşlar... İstanbul E-5 de sabah yoğun trafikte yılan gibi kıvrılarak araçların arasından yağ gibi akıyorlar. Ben arkadan baka kalıyorum. Benim geriden bakıp ta geçemeyecek dediğim pozisyonlara da birde bakmışım peş peşe 3 tane birden CBf 150 kurye saniyede geçiyor.... Kuryecileri pes diyorum .... hiç mi korkmuyorsunuz arkadaşlar? bu durumu bir cbf 150 kullanan kuryeciden teknik anlatımlı olarak açıklama yapabilirseniz sevinirim... saliselerde göz ve beyin arasında hesaplayarak motoru şekilden şekle sokuyorlar birde bakmışım benden 100 metre ileri çoktan geçmiş... (not: bende boş değilim sıkı kullananlardanım ama gözüm de karada değil.)
Arabadaki ben olsam aynını yaparım. Ne bu eşkiya gibi düş peşine kapıya filan saldır. Haketti kerkenez.
abi bu mudur yani? ilk saniyelerde ki o basit yol vermeme olayından dolayımı motorcu arkadaşlar okadar kovaladılar adamı? ben bu sahnelerin aynısını her motosiklet kullanışımda yaşıyorum, bencede motosikletli elemanlar haksız burada..
***olay sadece bundan ibaretse motorcular kesınlıkle suclu.benzer olayı ben de yasadım cunku 2006 mı 7 mı neydı.aynama vurmuslardı,camdan tartaklamaya calısmıslardı yanlarından hızlı gectıgım ıcın (aramızda rahat 2m felan vardı) , ben de ılerıde onlerıne gelıp sert fren yapmıstım dussunler dıye. bu kadar basıt olayları buyutup heyecan arayan adam sonrasına katlanacak arkadas.hepımız araba da kullanıyoruz ve dıkkat eksıklıgı kör nokta vs bırsuru sey var trafıkte.ılla kı vay o.c. dıye adamı bu sekılde rahatsız edersenız,sonuc ortada...
***ruslar'a nıye hakaret edıyorsun lan MAL demek... işte hayat bu...
Rus erkekleri deseniz neyse de, güzelim rus bayanlarına laf etmenin manası yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)