Koş Koş Burasıda Değerlenicek...!
Reklamlar
-
Selamlar abilerim....
Son zamanlarda forumda açılan konuları tiye almak amaçlı yazılan yorumlar can sıkıcı oluyor bilginize...
evet bu modaya bende katıldım. Bir konuda yer kapmıştım değerlenir diye.
yavaş yavaş moda olmaya başladı bu iş lütfen insanlar bilgi almak için konu açıyor bizlerden bilgi beklerken böğle dalga geçermiş gibi yorumlar yapmamız hoş değil bu işe bi son verelim valla sıkıcı olmaya başladı.
Şimdi çıkıp birisi yorum yapar burasıda değerlencek yerimi alıyım 1
sonra birisi yazar 2. sıradan izlemesi güzel..
bunlar hoş şeyler değil lütfen
Bu arada aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum motosiklete nasıl sellektör yapıyosunuz onun için özel bi tuşmu var ?
yada motorda sellektör yapılıyor mu ?
--------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
JeT KaMiL'in OĞLU
Reklamlar
-
1 benim
çoğu motorda sellektör tuşu var pass yazar
kimi motorlarda yok ama sonra dan yapılabilir.
-
2. benim selktorum çalışmıyor
-
cevaplarınız için teşekkür ederim saygı değer abilerim...
-
Genelde pahalı modellerde selektör tuşu var. Benim ybr esd'de yok mesela.
-
kusura bakma da bende çözemedim bu olayı ama açılan konularda çok saçma şeyler çıkabiliyomu mesela egzozu ma patates kaçtı ne yapabilirim gb. selektör düğmesi de motorların çoğunda var.(ayrı veya aynı uzun kısa tuşunda)
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
rs_guven adlı üyeden alıntı
Genelde pahalı modellerde selektör tuşu var. Benim ybr esd'de yok mesela.
alakası yok .
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
egzoza parmak sokmak
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
kusura bakma da bende çözemedim bu olayı ama açılan konularda çok saçma şeyler çıkabiliyomu mesela egzozu ma patates kaçtı ne yapabilirim gb. selektör düğmesi de motorların çoğunda var.(ayrı veya aynı uzun kısa tuşunda)
.
tmm haklısın onlar zaten dalga amaçlı açılan konular vakit öldürmek için açılmış şeyler.. adam insanlar buradaki insanların bilgi birikimine güveniyor ve soru soruyor bilgi paylaştıkca çoğalan bişey ümit ediyor 10 dk da bir sayfayı güncelliyor kim yorum yapmış kim ne yazmış diye yazdığınız her satır altın değerinde iken neden aşalarçasına dalga geçiyoz bunu anlıyamıyorum umarım bu tip yorumlar bundan sonra yapılmaz.
--------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
JeT KaMiL'in OĞLU
-
-
evet abi haklısın ama işi modaya çevirmeden görüş bildirmek istedim korkdum 3-5 gün sonra her konuya 1-2-3-4 yazılıcak diye he bu arada arkadaş 16 yaşında motor kullanmak istiyor yasalar bu iş için uygun mu diye bilgi alıyor.
bizde tavsiyede bulunuyoruz en sağlam bilgisi ehliyet kursundan alması gerektini söyledim.
-
Geçmiş konulara bakın bu lafı ben çıkardım
Patladı gitti
-
alikan az çok herkez bu çemberden geçiyor sanayi ağzıyla yapılan egzoz bilyası misali. illa olucak bunlar bnm bile vardır bazısına saçma gelir bazısına mantıklı gelir.
-
@1 haklı. Tutmayın küçük enişteyi.
-
Benim motorda sol kolda ayrı sellektör düğmesi var. Yani motosikletlerde sellektö yapılıyor.
-
Benim motorumda selektör dügmesi yok motormda yok , ARABA oluyormuyormu abi ?
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
alakası yok .
Sizin dediğiniz uzun-kısa tuşu. Onu kullanarak da selektör yapabiliriz ama bu, onu selektör tuşu yapmaz.
Madem ucuzlukla alakası yok, bana 5.000 liranın altında selektör tusu olan kaç model sayabilirsiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)