Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

250 cc . Maximum km

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Arkadaşlar merhaba 3 ay sonra kısmetse ninja250 almayı dusunuyorum sahibinden.com'da hep araştırmalar yapıyorum çok güzel motorlar var o kadar güzel var ki hatta. Kışa kar yağdığı zaman kalırsa onu ucuza almayı düşünüyorum tabi kalırsa kalmazsa da başka motorlara bakıcam . Fakat sorum şu ; Sizce Ninja250 olarak kayırmıyım genel olarakda baka biliriz 250 cc SS motorların sizce KM si kaça kadar çok veya az diye biliriz mesela . 15 bin km de satan birisi . Oooo 15 bin km olmuş alınmaz diye mi bakılır yoksa yoo alınır bi 10 bin daha sürülür sonra satması zor olur mu dıye bakarız ? Tabi ki KM si ne kadar düşükse tazeliği o kadar iyi olarak gözükmesi mantık olarak önde olur ama . Bakımları güzel yapılmış temiz kullanışmış bir ninja'nın km si kaça kadar götürür ? Sorumda ki ikinci bir sorumda aldığım motoru 10-15 bin km tecrubeden sonra fln satmayı düşünücem Uzun zamanlardan bahsediyoruz ama geleceğe planları severim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Buralar değerlenir yerimizi kapalım...
    sedat_57 bunu beğendi.

Motosikleti
    Aynen öyle bak yazmıssın . Adım adım cbr 250 diye Afyonun soğunu bılırım merkezide kaleyide, güzel fırsatların var sıcağıda sıcak olur 40 üstü

Motosikleti
    honda cbr 250
    valla bende yeni aldım cbr 250 yi, 2011 model 11 binde henuz adanadan getırdım. burada vardı bı tane 2013 ancak kmsı 19 bindeydı.. ben modelı dusuk olsun ama km sı az olsun dıyerek 2011 i aldım tabi tercih meselesi... pekde anlamıyorum acıkcası kardeşm birazdan anlayan arkdaşlar yerını alacaktır ;)
    Nomad_41 bunu beğendi.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Sahibindende yüksek km'li motor yok zaten. Herkes kmsini düşürüo.
    Nomad_41 ve Oguz7734 bunu beğendiler.
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

Motosikleti
    Kimisi motorun km göstergesinide koyuyor . O fark etmez zaten servise götürürz satın almadan öncede. Genel anlamda bakmamız gerekirse KM ile ilgili nedir 250 cc lik çift silindir bir motorun km ömrü .

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bence Km önemli değil bakım önemli.Ben tek motoru 14 yıl kullandım.Adam gibi kullandığım için lastik ve fren balatası haricinde masrafım olmadı.Alacağın motor ss tarzı olacağı için temizini bulmak zor.İlk sahibi illa sıkıştıracak motoru 600 lük zannedip ya da hava atmak için.Tekere kalkma çabaları,1000 lik sesi alma çabaları vs.Tanıdık bildik motosiklet olması lazım.Bu benim fikrim tabi.Ben ss tarzı motosiklet alcak olsam 2. el bakmam.Bi ara burda satan biri vardı motor çok temiz çok temiz 2 haftada bir evimin yanındaki motorcuda tamirdeydi,nası temizse artık.İşin özü görünümünün ss olması bile satışında zorluk çıkartıyor.Piyasada nasıl kullanıldıklarını görüyoruz çünkü.Bence biraz daha sabret sıfır al kafan uzun süre rahat olsun.
    Nomad_41 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Nomad41 afyonun soguyu gercekten cok kötü geçen sene -30 u gördü. Adım adım cbr ye yaklaşıyorum para biriktiyorum Allahım nasip ederse önümüzdeki yaz almayı planlıyorum.
    Nomad_41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Serzenish03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nomad41 afyonun soguyu gercekten cok kötü geçen sene -30 u gördü. Adım adım cbr ye yaklaşıyorum para biriktiyorum Allahım nasip ederse önümüzdeki yaz almayı planlıyorum.

Bende öyle dusunuyordum hocamda kışın bilirsin sende. Fiyatlar düşer kar kış . Yazın adam pazarlığı yüksek tutmuyo en kötü ben sürerim bu yazda diye geçiştiriyo ama kışın acil satılık oluyo vs gerçi şans işi biraz ama şansımızı kışın daha yüksek tutuyor kötü hava şartları .

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    sıkma canını istesende yüksek km motor yok artık. En fazla 30 bin oda 15 yaşında motor olursa ancak .
    Memleketimiz bu konuda çok şanslı kimse aldığı motoru kullanmıyor. Hatta alıp yıllarca geri geri kullananlar var.

22 bin ilandan sadece 4500 ü 30 bini bulmuş. Bununda 2000 tanesi 2000 modelin altında.
    Ayrıca da 2010 model ve üzerinde 30 bini aşmış sadece 338 tane motor var . O yüzden böye şeyleri takma kafana senin için ayarlıyorlar o işler.

Bak motor aldım km düşürülmüş bunu bile bile aldım. Şuanda 115 bin görünüyor ama tahmin ediyorum 200 bini geçmiştir. Emin ol göstergede 250 bin yazsaydı daha da memnun olucaktım. Hatta km yükselten ilk kişi olabilirim.
    turkish39 ve Nomad_41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence Km önemli değil bakım önemli.Ben tek motoru 14 yıl kullandım.Adam gibi kullandığım için lastik ve fren balatası haricinde masrafım olmadı.Alacağın motor ss tarzı olacağı için temizini bulmak zor.İlk sahibi illa sıkıştıracak motoru 600 lük zannedip ya da hava atmak için.Tekere kalkma çabaları,1000 lik sesi alma çabaları vs.Tanıdık bildik motosiklet olması lazım.Bu benim fikrim tabi.Ben ss tarzı motosiklet alcak olsam 2. el bakmam.Bi ara burda satan biri vardı motor çok temiz çok temiz 2 haftada bir evimin yanındaki motorcuda tamirdeydi,nası temizse artık.İşin özü görünümünün ss olması bile satışında zorluk çıkartıyor.Piyasada nasıl kullanıldıklarını görüyoruz çünkü.Bence biraz daha sabret sıfır al kafan uzun süre rahat olsun.

0 Almak tabi daha güzel ama hocam o kadar imkan yok. Mesela şöyle düşün. 0 Alsam ve satmaya karar versem herşeyiyle temiz kullanmış olucam . Alıcak olan arkadaş tertemiz motor almış olcak . Belki şansımız bizi öyle birine yansıtır

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkma canını istesende yüksek km motor yok artık. En fazla 30 bin oda 15 yaşında motor olursa ancak .
    Memleketimiz bu konuda çok şanslı kimse aldığı motoru kullanmıyor. Hatta alıp yıllarca geri geri kullananlar var.
    Feyizoğlu motosikleti bilirsiniz . Oranın sahibi bi tanıdığım geçenlerde yanına muhabbete gitmiştim oda çok motor alıp satmıştır. Bi muhabbetin içinde 15 ila 17 bin arasında motorlar var demıstım ooo onlar bitmiş biraz 15 bin km de alınmaz fln diyordu . Belki şey için demiştir sen alcaksın 15 bin kullancaksın olcak 20 25 bin satman zor olur veyatta 15 bin km olmuş bi motor sana çok sıkıntı cıkartır anlamındada ola bılır . Tabi ki bula bılırsem düşük km temiz bakımı seçicem ama. Olurda kısmetımde 10-15 bin arası km de bi ninja250 varsa ne yapmalıyım sizce

Motosikleti
    cawa
    Motor kullanıcıya sıkıntı çıkarmaz , kullanıcı motora sıkıntı çıkarır. Motorda intikamını alır. İnsan gibi kullanılmış kitabına göre adam gibi bakımı yapılmış olsun 100 binde cbr ı yine alırım.
    Ama memlekette o insan ve o adamı bulmak mesele.
    madlive ve Nomad_41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Motosikletim 1 yıllık oldu 9500 km de.Bi arkadaş uuuu 9500 olmuş sat hemen sonra satamazsın dedi.Benden daha çok düşünüyoYahu gezmek için almışım ve MOTOSİKLETİMİ SEVİYORUM.2000 km yi bulmadan daha yağını değiştiririm.300-500 km arası zincirini yağlarım gevşekse gerdiririm.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Motosikleti
    Motor kullanıcıya sıkıntı çıkarmaz , kullanıcı motora sıkıntı çıkarır. Motorda intikamını alır. İnsan gibi kullanılmış kitabına göre adam gibi bakımı yapılmış olsun 100 binde cbr ı yine alırım.
    Ama memlekette o insan ve o adamı bulmak mesele.

Doğru dedin hocam. Bakalım kısmet ben ninja alıcam gerçi ama sonuçta ikiside aynı düzeyde motor ninjadır cbr'dır diye ayırmak gerekmez sanırım. Hakkımızda hayırlısı artık ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletim 1 yıllık oldu 9500 km de.Bi arkadaş uuuu 9500 olmuş sat hemen sonra satamazsın dedi.Benden daha çok düşünüyoYahu gezmek için almışım ve MOTOSİKLETİMİ SEVİYORUM.2000 km yi bulmadan daha yağını değiştiririm.300-500 km arası zincirini yağlarım gevşekse gerdiririm.

Abi işte sevgi bu Hani ilk motorunsa ve ilk tecrübelerinse ona gözün gibi bakarsın ama . Herkez böylemı bılmıyorum " Hastasından sevdalısından " fln bulmak lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sifirdan-farksiz-kawasaki-ninja-250r-140981815/detay

Mesela bu . Kış gelsin satılmazsa uygun pazarlıkla alınır gibime gelıyor

Motosikleti
    cawa
    Birde şu varki daha motoru almadan bizden sonra alıcak adamı düşünmeye başlıyoruz.
    Korkudan kimse motoruna birşey yapamıyor. Yıllarca hayalini kurup gıdım gıdım para biriktirip motor alıp sonradan aman abi orjinalliği bozulmasın diye sticker bile yapıştıramıyoruz.
    Avrupada insanlar nasıl tasarımlar yapıyorlar motorlarına , biz satamayız korkusuyla bir sonraki sahibi için kullanıyoruz motorlarımızı. Sonra iki sticker yapıştırıp iki led takan custom yaptım modifiye yaptım diye dolanıyor ortalıkta.
    Bu zamana kadar bikaç kere motorumu baştan aşşağı kendi kafama göre tasarladım , hiçte satarken sorun olmadı. Hatta alan adamlar " tamda yapmak istediğim gibi olmuş eline sağlık " diyerek aldı. Sonuçta her malın alıcısı var , elde kalan birşey yok , 1000 kişi bakar bir kişi beğenir oda alır.
    Yani hala bazı konularda bazı sabit fikirleri aşamıyoruz.
    Kısacası Parayı ben veriyorsam motor benim zevkime hitap etmelidir.
    Nomad_41 ve Deathghost bunu beğendiler.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    İlk motorumu 14 yıl,ikincisini 6 yıl,şu anki motorumu 1 yıldır kullanıyorum.Benim 3. motorum ama genede sevdiğim motoru aldığım için bakımlarını aksatmıyorum.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Km düşürme olayıda çok garip insan yaptığı yol ile gurur duyması lazımken utanılcak bişey gibi aşaği indirme çabaları..Şahsen motorumun km ile gurur duyuyorum 55.000 (8 i bana ait)
    Nomad_41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Birde şu varki daha motoru almadan bizden sonra alıcak adamı düşünmeye başlıyoruz.
    Korkudan kimse motoruna birşey yapamıyor. Yıllarca hayalini kurup gıdım gıdım para biriktirip motor alıp sonradan aman abi orjinalliği bozulmasın diye sticker bile yapıştıramıyoruz.
    Avrupada insanlar nasıl tasarımlar yapıyorlar motorlarına , biz satamayız korkusuyla bir sonraki sahibi için kullanıyoruz motorlarımızı. Sonra iki sticker yapıştırıp iki led takan custom yaptım modifiye yaptım diye dolanıyor ortalıkta.
    Bu zamana kadar bikaç kere motorumu baştan aşşağı kendi kafama göre tasarladım , hiçte satarken sorun olmadı. Hatta alan adamlar " tamda yapmak istediğim gibi olmuş eline sağlık " diyerek aldı. Sonuçta her malın alıcısı var , elde kalan birşey yok , 1000 kişi bakar bir kişi beğenir oda alır.

Aynen hocam güzel dedin .

benim motorum da 12000 km olacak az kaldı. satmam ben motorumu. gül gibi bakıyorum ve memnunum neden satayım? km düşürülmüş motoru servisin kayıtlardan anlaması lazım ayrıca. servis kaydı olmayan motoru da almamak gerekir.
    Nomad_41 bunu beğendi.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Ben depoyu karbon kapladım millet nasıl satıcan ya muhabbeti yaptıNasıl mı satıcam?Sahibinden.com a ilan vericem.2012 model hiç kullanılmamış -150 km de (fazla geri geri gezmişim),sıfır fiyatının üstünde fiyat çekicem,aynaları söküp eksoz yerine soba borusu takıcam ve satıcam.Bi güzel yıkayıp çok temiz dedim mi neden satılmasın...
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)