Plakamı satmak istiyorum yardım edebilirmisiniz arkadaşlar??
Reklamlar
-
Merhabalar herkese iyi forumlar. Arkadaşlar izmirde ikamet ediyorum bir ay önce spor tarzda bir motosiklet aldım ilk sahibi mersinden getirmiş buraya motoru ve şansımada baya ilginç bir plaka geldi 33 AKP 21 aracımda siyasi bir imge olmasın istiyorum ama illa meraklısı vardır malesef motoru aldığım akşamda kaza yaptım 1milyar hasar çıktı trafik sigortası falan derkende param kalmadı anlıcağınız sadece plaka masrafımı cıkartması için plakamı satmak istiyorum bildğiniz siteler yada bu işi yapan özel yerler varmı acaba. Çünkü gerçekten gerek üniversitede olsun gerek yaşadığım mahallede çok tepki alıyorum arkadaşlar trafiktede kırmızı ışıkta insanların bakışı bir ilginç bir an önce elden cıkartmak istiyorum anlıcağınız yardımcı olcak abilerime kardeşlerime şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
geçen de gördüm ilanını..
satılmaz arkadaşım.
sonu 21 üstelik..hiç satılmaz
git değiştir bence
o değilde, ankara beypazarında BDP gördüm ben. araba eski. adama dedim "abi plakanı değiştirmeyecek misin" adamın umrunda değildi. ben olsam anında, ama anında değştirirdim. öyle plaka mı olur
-
Nüfusun yarısı o üç harfe sempati duymalı oysaki. Bunu ben söylemiyorum, sandık söylüyor.
Sahibinden.com'a bir ilan verin. Mutlaka ilgilenen olur.
-
-
Nasıl satılmaz yahu, illa ki alacak biri bulunur. 34 olsaydı yarın satılırdı da 33 olunca tabii biraz kasmıştır.
-
34 olaydı arkadasın dedigi gibi coktn giderdi
-
emin olun benim de bazen motosiklete binerken hevesim kaçıyo sanki arkamda ağırlık varmış gibi hisediyorum bu ay durumum sıkışık öbür aya satılmazsa bile değiştirecegim
-
Bölgenizdeki AKP milletvekili adaylarına veya Gençlik kollarına bizzat teklifte ulunun. Büyüklerine yaranmak ve seçim gezilerine yandaşa çanak tutmak için illaki birileri bu plaka ile ilgilenecektir.
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Ankara beypazarında BDP gördüm ben. araba eski. adama dedim "abi plakanı değiştirmeyecek misin" adamın umrunda değildi. ben olsam anında, ama anında değştirirdim. öyle plaka mı olur
AKP oluyorsa, BDP niye olmasın?
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
AKP oluyorsa, BDP niye olmasın?
ne demek niye olamasın ?
oldu olacak PKK alsınlar ?
sen ona da olur dersin..
-
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Bölgenizdeki AKP milletvekili adaylarına veya Gençlik kollarına bizzat teklifte ulunun. Büyüklerine yaranmak ve seçim gezilerine yandaşa çanak tutmak için illaki birileri bu plaka ile ilgilenecektir.
bunu düşünmüştüm ilçemdeki ak parti binasına gidip ama biraz çekindim açıkcası ticaret yapmaya gider gibi :/
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
ne demek niye olamasın ?
oldu olacak PKK alsınlar ?
sen ona da olur dersin..
Konuyu saptırma, ikisi de siyasi parti kısaltmaları. Biri oluyorsa, diğerinin de olması gayet normal.
O da olabilir, benim için dil, din, ırk, renk, (hatta harf ve logo ) ayrımı yoktur.
Gerilmene gerek yok. Sadece fikir alışverişi yapıyoruz. Biz arkadaşız, düşman değil... Kızacaksan, devam etmeyelim.
-
Aslında motosikletle beraber fahiş bir fiyata satılabilir 86 model Bmw'yi 35fb07 plakalı diye 20000'ne satan adam biliyorum ben
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Tepkilerden birini gösteren bendim.Başında çok büyük bir yük var şuan,ben motoru kullanamazdım
Aile fertlerinden birinin üzerine al motoru satış olmadan plaka değişmez diye biliyorum,keşke alırken plakayı değiştirseydin.
Şaka değil bunun yüzünden başın belaya girebilir,motoruna zarar verebilirler.
-
Uzerine para versen almam dostum o plakayı. Hemen elden çıkar yoksa beddua yemekten yolda gidemezsin.
Allah kaza bela vermesin
-
Ne çekilmez muhabbetiniz varmış be.
-
egekrgz adlı üyeden alıntı
bunu düşünmüştüm ilçemdeki ak parti binasına gidip ama biraz çekindim açıkcası ticaret yapmaya gider gibi :/
Seçimler yaklaştığında oy için makarna,kömür vs dağıtan adamlara ticaret yapmaya giderken mi utandın... Utanma git fazla fazla fiyat iste
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Seçimler yaklaştığında oy için makarna,kömür vs dağıtan adamlara ticaret yapmaya giderken mi utandın... Utanma git fazla fazla fiyat iste
Harbi süper yazmışsın
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Wazaa.35 adlı üyeden alıntı
Tepkilerden birini gösteren bendim.Başında çok büyük bir yük var şuan,ben motoru kullanamazdım
Aile fertlerinden birinin üzerine al motoru satış olmadan plaka değişmez diye biliyorum,keşke alırken plakayı değiştirseydin.
Şaka değil bunun yüzünden başın belaya girebilir,motoruna zarar verebilirler.
Evet seni hatırladım tanışmıştık kaskıma montumada laf atmıştın Halledicem bi şekilde az kaldı mersin de bi millet vekili adayıyla görüşüyorum eğer satış işlemini yapabilirsek alıcak ve ilk günü değiştirecegim plakamı
-
narkadaş şu ağlama huyunuzdan vazgeçin .
yok kaza yaptım da 1 milyar masraf çıktı da sigorta da bıdı bıdı Uvaaaa ....
Sanki kaza yapmasan plakayı satmak istemeyecekmişsin gibi davranma.
Kardeşşşş delikanlı ol delikanlı
de ki AKP plakam var para karşılığı satmak ve yolumu bulmak istiyorum ilgilenen var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)