Plakamı satmak istiyorum yardım edebilirmisiniz arkadaşlar??
Reklamlar
-
emocan adlı üyeden alıntı
narkadaş şu ağlama huyunuzdan vazgeçin .
yok kaza yaptım da 1 milyar masraf çıktı da sigorta da bıdı bıdı Uvaaaa ....
Sanki kaza yapmasan plakayı satmak istemeyecekmişsin gibi davranma.
Kardeşşşş delikanlı ol delikanlı
de ki AKP plakam var para karşılığı satmak ve yolumu bulmak istiyorum ilgilenen var mı ?
Kaza yapmasamda satmak isticektim ama emin ol bir an önce kurtulmak için şu plakadan kesinlikle kendimi acındırmıyorum öğrenciyim zaten motoru yazın çalışıtıgım parayla aldım bu masrafları yapınca gercekten elimde para kalmadı sattığım miktarda sadece yeni plaka masraflarımı karşılıcak zaten hemen fesat düşüncelerle gelip yorum yapmayın
Reklamlar
-
egekrgz adlı üyeden alıntı
Kaza yapmasamda satmak isticektim ama emin ol bir an önce kurtulmak için şu plakadan kesinlikle kendimi acındırmıyorum öğrenciyim zaten motoru yazın çalışıtıgım parayla aldım bu masrafları yapınca gercekten elimde para kalmadı sattığım miktarda sadece yeni plaka masraflarımı karşılıcak zaten hemen fesat düşüncelerle gelip yorum yapmayın
tamam biraz sert oldu yazdıklarım ama yine de bir gelir isterken acındırmayın
bunu şahsın adına değil genel olarak söylüyorum .
elinde değerli birşey var ve paraya çevirmek istiyorsun bukadar basit .
bana ne sigortandan öğrenciliğinden . ( bize ne ? onlara ne ? alacak olana ne ? ) anlatabildim mi ?
yani öğrenci olsan da çeyrek altının değeri belli koç holding de yönetim kurulu olsan da belli .
aynı şekilde elinde AKP plaka mı var ederi belli yani alacak kimse senin öğrenc,i olduğun için fazla para vermeyecek
kastettiğim bu .
yıllarca bu esnafların ağlama muhabbetinden bıktığım içinh sana da patladım ama umarım bir ders olmuştur .
Elinde bir değer varsa kendini acındırmana gerek yok .sana bir faydası da yok .
-
Kardeşim bu plakaları mersinde seriden dağıttılar yani zibil gibi var 99 seri satman çok zor ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)