500-1000 tl bütcem var motosiklet almak istiyorum acil yardım
Reklamlar
-
Ankarada öğrenciyim 18 ime gircem bu ilk motosikletim olcak staj parasıyla alcam zaten 500-1000 tl bütcem var en fazla 1250 ye çekebilirim bütceyi yardımcı olursanız sevinirim motorlar hakkında henüz bir bilgim yok bu sene heveslendim bilgide verirseniz sevinirim.
not *motoru staja gidip gelirken kullancam günde 12 km filan için
Reklamlar
-
Bu para değil motosiklet, korumalar için bile yetersiz kalır.
Günde 12 km yi güzel bir bisikletle gidip gelmek hem daha
güvenli hemde ekonomik olacaktır.
-
Benim motorumu satabilirim sana eskişehirdenim ehliyetin varsa biner gidersin yoksa otobüsle götürürsün kafana yatarsa Kredi çektim yeni motor alıcam motoruda satmam gerekli
Motor lifan tay 100dür. 2012 model 2013ün 1.ci ayının 10.cu günü trafiğe çıkışlıdır. Motorun yanında 2tane sıfır gibi kask vericem 2side aynı model arka bagaj vericem 30km önce arka dış lastiği sıfır olarak değiştirdim 2 ay önce buji değişti,Sibob ayarı yapıldı,karbüratör temizliği ve ayarı,hava filtresi değişikliği,arka fren balataları değişti. her 1500kmde bir 10-40 castrol yağ koydurdum. kmsi 11000de bi 10000km daha yağ değişimi harici masraf olmaz. Düşünürsen resimlerini atabilirim faceden
-
Cupları bile 1000 tlden aşşağıya vermiyorlar
Köylü tarzı cgler daha mantıklı olur Kmt Çelik var ucuz 2 ellerini kovala denk getirirsen al
-
Mont, kask ve dizlik için en az 300 lira kenara ayırmalısın.
-
350TL ekipman (Mont 150TL, LS2 Kask 120TL, Dizlik 30TL, Eldiven 50TL) + 1250TL Kanuni Hussar 125cc
Ehliyetin varsa 1600-1700TL olması lazım en az.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Mont, kask ve dizlik için en az 300 lira kenara ayırmalısın.
Bunlara 300 tl yeterse ben zamanında baya bi kazık yemişim
-
biliyorum bu yorumlara kızacaksın, kızıyorsun da ama,
motordan önce, en önce ehliyet al sen. gerisi gelir.
o kadar adam boşa konuşmamış.
bunun sebebi de çevrende gördüğün motorcular. ne kask var ve koruma var ne de ehliyet var.. bakma sen onlara. onlar motorcu bile değil.
18 olmadan ne ehliyet ne de satış alırsın
-
her bu tip baslik acildiginda ekipman ekipman denmesinden sikildim ya belki var,belki biri hediye alcak (bana oldugu gibi)...adam size motor soruyo ekipman sormuyoki...git ya yari otormatik yuzluk scooter al (az yakar ama cok gitmez),yada 125 lik kuba,kanuni flan al birader bunlar biraz daha seri debriyajli makineler. Gidiside hic fena degil yakiti flan on numara
-
96 lısın ehliyetin henüz yok .
o bahsettiğin 500 tl ye bi ehliyet al sonra motora bakarız
-
17 yaşımı bitirdim ehliyet kolay ilk önce motoru edinmem lazım
-
yaşının ve tecrübelerin yetersizliğinden dolayı önce motor diyorsun..
ehliyet 1000 tl yi geçer. 1200-1300 tl yi bulur..önce ehliyet almalısın. bakma sokaktaki gezen cahillere.
bak abi tavsiyesi. ehliyet şart.
-
Ehliyet basit değil bencede aylarca bekliyosun en az 4 5
-
kanuni bs 125 al birader,parcasi ucuz,yakiti iyi,gidisi iyi,cekisi iyi..bayaaa kullandim cok guzel makina baslangic icin.
-
bsongoz adlı üyeden alıntı
Bunlara 300 tl yeterse ben zamanında baya bi kazık yemişim
Aynı ekipmanlara 3 bin 4 bin lira da verebilirsin. Dikkat ettiysen ben en az ve Scala'nın düşündüğü şekilde dedim
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
biliyorum bu yorumlara kızacaksın, kızıyorsun da ama,
motordan önce, en önce ehliyet al sen. gerisi gelir.
o kadar adam boşa konuşmamış.
bunun sebebi de çevrende gördüğün motorcular. ne kask var ve koruma var ne de ehliyet var.. bakma sen onlara. onlar motorcu bile değil.
18 olmadan ne ehliyet ne de satış alırsın
motor ehliyeti 17 yaş deilmiydi ?
-
engincan96 adlı üyeden alıntı
17 yaşımı bitirdim ehliyet kolay ilk önce motoru edinmem lazım
madem öyle :
O rakamlara motor yok .
lastiğini zor alırsın .
üzgünüm
-
"17 yaşımı bitirdim ehliyet kolay ilk önce motoru edinmem lazım."
Vay anasını biz yıllarca farklı bilmişiz yani bilememişiz :D
1. Yaşın dolmadığı için motoru babanın/abinin ya da bir büyüğünün üstüne alacaksın.
2. Ehliyetsiz bineceksin.
3. Çevirmeye yakalancaksın 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
4. Arasokakta arabanın biri seni görmeyip çarpacak, suçsuz olsan bile 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
5. Kimsenin suçu olmadan, kaydın motordan düşün bileğin incindi, hastaneye gittin. 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
-
Ehliyetten önce motoru almak istiyorum bazı arkadaşlar veya abilerim yanlış anladı herhalde lütfen yardımcı olacak olan cevap versin
-
ScaLa adlı üyeden alıntı
"17 yaşımı bitirdim ehliyet kolay ilk önce motoru edinmem lazım."
Vay anasını biz yıllarca farklı bilmişiz yani bilememişiz :D
1. Yaşın dolmadığı için motoru babanın/abinin ya da bir büyüğünün üstüne alacaksın.
2. Ehliyetsiz bineceksin.
3. Çevirmeye yakalancaksın 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
4. Arasokakta arabanın biri seni görmeyip çarpacak, suçsuz olsan bile 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
5. Kimsenin suçu olmadan, kaydın motordan düşün bileğin incindi, hastaneye gittin. 1400TL ruhsat sahibi + 1400TL sen toplamda 2800TL ceza yiyeceksin.
hadi onlar maddi. geç onu
bi cocuga çarptı ne olacak ?
işte sana üste basa basa diyorum al ehliyet diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler