Çinli olan skutırımın motoru aniden kitlenirse arka tekerde kitlenir mi ve hızla giderken kaza yaparmıyım?
Çinli olan skutırımın motoru aniden kitlenirse arka tekerde kitlenir mi ve hızla giderken kaza yaparmıyım?
Slm bro :d
Ön kitlerse zaten yeri öpersin arka kayaraktan gider ama ön kayaraktan gidemez
scooter sistemini hiç bilmiyorum ama 100lük cuplar dahil tüm debriyaj sistemi olan motorlarda motor kitlese bile doğrumu biliyorum bilmiyorum ama kitleme olayı piston zorlanması piston delinmesi krank kolu çıkartması gibi bişey diye tahmin ediyorum ki başıma geldi piston delinmiş ta motor kitlemedi stop etmiş şekilde devam etti ve bidaha çalışmadı ama scooterlarda nasıl olur bilmiyorum belki onlardada boşta salınmış şekilde gider motor kendini çevirmez diye tahmin ediyorum senin ve time shiftin dediği gibi bişey olmaz diye düşünüyorum sizin dediğiniz eski pejolarda olur motor kitlediği zaman arka teker o motorlarda kitlenir artık o sistem yeni motorlarda yok teklonoji gelişti
eğer piston sıkışıp motoru kitlerse haliyle arka tekeride kitleyecek ve eğer hızın yoksa bi şekilde ani fren yapmış gibi arka teker kayar durursun ama hızın varsa ozman ebeni tersten görme şansımız var sırf senin için değil bu duruma düşen herkesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)