Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbudan Bilecik'e bu aylarda gidilir mi?

REKLAM ALANI
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar, kardeşim bilecikte asker, uzun süredir görmedim kendisini bi süpriz yapıp ziyaretine gitmek istiyorum ama bu mevsimde yol çekilir mi bilemiyorum. Pendikten feribotla yalova, ordan iznik gölünü dolaşarak bilecike gitmek kardeşimi görüp aynı gün geri dönmek istiyorum. Yalova bilecik arası 110 km. pendikten vapur motor+1 yolcu gidiş dönüş 80 tl.. yada yolu uzatıp 200 km ile körfezi mi dolaşsam diyorum? nasıl karlı çıkarım sizce? sonuçta 85 tl ye depom full doluyor 100 km yolu ortalama 1.5 saatte tamamlarım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet_Tascı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Sıkı giyin.Ve yağmur olmadığı sürece gidersin
    Tutkudur Motosiklet

TheCooL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250R / Ramzey QM 125
    Bir arkadaş izmirden istanbula göç etmişti gezi yazısı da vardı incele istersen

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    kardeşinin mutluluğu için yagmurda olsa kar da olsa bence değer.. sıkı giyin gazlayarak git..

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, kardeşim bilecikte asker, uzun süredir görmedim kendisini bi süpriz yapıp ziyaretine gitmek istiyorum ama bu mevsimde yol çekilir mi bilemiyorum.

Pendikten feribotla yalova, ordan iznik gölünü dolaşarak bilecike gitmek kardeşimi görüp aynı gün geri dönmek istiyorum.

Yalova bilecik arası 110 km. pendikten vapur motor+1 yolcu gidiş dönüş 80 tl.. yada yolu uzatıp 200 km ile körfezi mi dolaşsam diyorum?

nasıl karlı çıkarım sizce? sonuçta 85 tl ye depom full doluyor 100 km yolu ortalama 1.5 saatte tamamlarım.
    Pendikten Gebzeye gidiver bence, oradan Yalova 12 TL (motosiklet+yolcu herşeyi ile ) Körfezi dönmene gerek kalmaz, Bileciğe gitme enerjin kalır

Yolun gerisi zaten sorunsuz ki, motosikletin o yolda bildiğin akar

Üstüne başına çok dikkat et sadece, en önemli mevzu bu bence, terlemeyeceğin, üşümeyeceğin ve ıslanmayacağın şeyleri yanında mutlaka bulundur.

Gerisi çokta keyifli geçer, bence o yol çok keyifli

Benim geçen kış sağanak yağmurda, yerim yağmuru deyip Honda CB ile İstanbul'dan Yenişehire, İnegöle kadar gitmişliğim var ( Keyfi gezme amaçlı ), zaten Bilecik için geriye bişey kalmıyor

En ufak bi problem de yaşamadım, şimdiden bizdende hayırlı teskereler dile kardeşine, keyifli yolculuklar
    Sinan Aksu ve Osırıs bunu beğendiler.

Teşekkürler kardeş bak gebze işini bilmiyordum iyi oldu.. onu bi araştırayım ben olmadı ordan geçerim karşıya

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    bu kadar mesefe için gidilir mi diye konu açman bile gerekmez 100 km yolmu dün ayancıktan geldim 640 km 10 saat sürdü yolda uyudum yorgunluktan normalde 8-9 saatte geliyorum motor ybr 250..
    Osırıs bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Gebze işini bilmiyordum, onu bi araştırayım ben
    Araştırılacak bişeyi yok, "Eskihisar - Topçular Feribotu", saati falan da yok, git direk ilk feribota gir. Zaten dolmuş gibi zırt pırt kalkıyor

Sıra falan da beklemiyorsun, yaya ve motosiklet geçişinden direk giriyorsun, tertemiz iş, diğeri zaten daha buyuk işkence

Osırıs bunu beğendi.

Ezdin bizi kardeş :D daha ilk yolculuğum olacak

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    gideceğin en mantıklı yol pamukova yoludur. eskiden pamukovaya sapınca eziyet başladı ama artık eskişehire kadar otoban gibi bir yol var.

hiç feribot ile uğraşma. mis gibi yavaş yavaş git. yağmurun olmadığı bir havayı seç, olsa bile motosiklet yağmurluğun varsa sorun olmaz.

ayrıca motosiklet montu ve motosiklet pantolonun yoksa hiç gitme

o motorla istediğin yere gidersin..
    Osırıs bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bilecik şurasi kardes.
    Bağirsan duyulur.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/88664-3-fransiz-ve-mopetlerle-15-000-km.html
    Osırıs bunu beğendi.

İçimi rahatlattın şuan bu daha güzel oldu. sadece 40 km kadar yola çıkmak için fazladan yok gidicem o da hiçbirşey değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    çok rahat gidilir. araba ile adapazarı pamukovadan derdim ama motosikletle yalova feribot daha mantıklı
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gideceğin en mantıklı yol pamukova yoludur. eskiden pamukovaya sapınca eziyet başladı ama artık eskişehire kadar otoban gibi bir yol var.

hiç feribot ile uğraşma. mis gibi yavaş yavaş git. yağmurun olmadığı bir havayı seç, olsa bile motosiklet yağmurluğun varsa sorun olmaz.

ayrıca motosiklet montu ve motosiklet pantolonun yoksa hiç gitme

o motorla istediğin yere gidersin..
    Bugün ls2 kask ve gayet kaliteli bir eldiven aldım botum var montta var ama biraz ince. onu değişip pantolonla tamamlıyıp çıkıcam yola. fotoları paylaşırım artık yağmurluk falan zaten tamam yan çantalık demirlerim de var ama çanta koymam,port bagajım yeter.

Motosikleti
    Bugün ls2 kask ve gayet kaliteli bir eldiven aldım botum var montta var ama biraz ince. onu değişip pantolonla tamamlıyıp çıkıcam yola. fotoları paylaşırım artık yağmurluk falan zaten tamam yan çantalık demirlerim de var ama çanta koymam,port bagajım yeter.
    daha ne o zaman

yolun açık olsun.

ben bileciği çok severim çok şirin ve mütevazı bir ildir havası suyu çok güzeldir. öyle büyük bir yer bekleme! insanları iyidir.

ayrıca şeyh edebalıyı ziyarete mutlaka git unutma!

benden de selam söyle mübareğe..

bu arada ehliyet var mı?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha ne o zaman

yolun açık olsun.

ben bileciği çok severim çok şirin ve mütevazı bir ildir havası suyu çok güzeldir. öyle büyük bir yer bekleme! insanları iyidir.

ayrıca şeyh edebalıyı ziyarete mutlaka git unutma!

benden de selam söyle mübareğe..

bu arada ehliyet var mı?
    Biz 3 kardeş 8 ay önce B+A2 sınavına aynı anda girip aynı hafta içinde almıştık ehliyetleri ama şimdiye kadar hiç soran olmadı yani :D

Motosikleti
    Biz 3 kardeş 8 ay önce B+A2 sınavına aynı anda girip aynı hafta içinde almıştık ehliyetleri ama şimdiye kadar hiç soran olmadı yani :D
    öyle olur zaten
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)