Youtube da adam hız videisunu koymuş araba km si ile 115 i geçemedi kullanan adam zayıf ince bişey. Sen iki kişi 145 i nasıl yaptın.
Youtube da adam hız videisunu koymuş araba km si ile 115 i geçemedi kullanan adam zayıf ince bişey. Sen iki kişi 145 i nasıl yaptın.
O 100'dür(sadece yüz) 45'i(kırkbeşi de bonus-taaa CHİNA'dan)....ABİM'in motoru 2010 yamaha mt-03(660 cc) 175'te devir kesiciye giriyor(48 hp makine), ''o'' 180 yapmıyor; bu 8 hp'lik motor(altıda bir gücünde)---MAAŞALLAH...Ne diyeyim
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:54 ----------
Arkadaş; senin mantığınla 125 cc= 120 km, 150cc= 140 km, Benim honda hornet 600'üm de bu mantıkla (140X4=560 km/h) yapması lazım...
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Cem abi; senin motor'la 120 gayet normal-crf 250l bile 140-145 yapar...
The Power of The Dreams.
Atıp tutmuşsunuz.motor benim kullananda benim.motoru hızlı kullanan biri değilim deneme amaçlı bastım.en kısa zamanda resim atıcam merak etmeyin
Tutkudur Motosiklet
Düz yol yokuşu bayırı hafif yokuş aşağıda olmayacak ! 1 vitesten itibaren videoya alacan Çinlilerin ibresine kimse inanmaz ( ben kendi motorumun ibresinede inanmıyorum )
Hem yolu hem göstergeleri hem gps ölçümünü aynı anda kayda alacan başka türlü kimse inanmaz
Yokuş aşağı geriden kaptırıp ibrenin dibini görmek anca kendini tatmin etmektir anca kendini kandırırsın !!
çinli ibre arkal rakam kağıdı değiştirme nasıl oluyor birinci vitesde 100 yapmak yani
Ahmet taşçı bu işler boş iş kimseyi inandırmak zorunda degilsin. Yaklaşık 2-3 ay önce bende böyle bi işe kalktım youtub dan lfan tay 100 afyon yaz izle
Ama bunlar boş iş. Ben o videoyu izledikçe kendime kızıyorum tek elde telefon tek elde direksiyon. Boşver bişeyleri kanıtlama varsın motorun 80 i geçmesin varsın millet inanmasın sen güvenli şekilde ekipmanlarınla sür keyif almaya bak boş işlere vakit harcama....
hem zaten o yoldaki hız okuyucusunun doğru çalıştına bukadar emin olmayın. Gidona bi gps monteleyin ve hızınıza bakın tartışma bitsin. Yoksa ne ibre, ne de otoyol hız uyarıcısı geçerli bir ölçüm cihazı değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)